web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

“Ontvolking” door COVID-19-vaccins?

Veel complot theorieën zeggen dat het vaccin bewust is gemaakt om de aarde te ontvolken ivm een zg 

overbevolking. Nu dat kan men anders oplossen middels onvruchtbaar maken van mensen, en niet op deze wredere wijze.

Tot nu toe heeft niemand de onderstaande bezwaren kunnen beantwoorden; daarom zien veel mensen af ​​van dit nano-tech apparaat voor het bewerken van genen. Hier zijn nog 14 redenen om het Covid “Vaccin” niet te nemen:

Er is de lelijke geschiedenis van pogingen om de coronavirusvaccins te maken. In de jaren zestig probeerden wetenschappers een respiratoir virusvaccin voor zuigelingen te maken. Uiteindelijk werden de gevaccineerde baby’s veel zieker dan de niet-gevaccineerde baby’s, en twee van hen stierven. Wat er gebeurde was dat het immuunsysteem het lichaam aanviel), en de kinderen stierven; dit staat bekend als Vaccine Enhanced Disease (VED).

“Data gaps” werden door de vaccinmakers aan de FDA voorgelegd. Toen vaccinmakers hun papieren bij de FDA indienden, was er niets in hun proeven dat suggereerde dat ze het VED-probleem hadden overwonnen. Er zijn ook GEEN GEGEVENS die wijzen op veiligheid met betrekking tot andere zaken zoals: overdracht van covid, voorkomen van sterfte door covid, enz.

Er werd geen toegang verleend tot de onbewerkte gegevens van de proeven.
Waar zijn de onbewerkte gegevens die de claims ‘90% en 95% effectief’ hebben opgeleverd? Waarom eiste de FDA dat niet?

Er is geen geïnformeerde toestemming.
Waarom wordt mensen niet verteld dat ze deel uitmaken van lopende klinische proeven voor deze producten en dat ze nooit bij mensen zijn gebruikt?

Er is onderrapportage van bijwerkingen en overlijden.

Minder dan 1% van alle bijwerkingen van vaccins wordt ingediend bij het National Vaccine Adverse Events Reports System (VAERS).
Van 14 december tot 23 april 2021 meldt VAERS meer dan 3500 sterfgevallen, evenals ongeveer 120.000 bijwerkingen. Rekenen, -dat komt neer op ongeveer 1.200.000 doden, en een belachelijk hoog aantal bijwerkingen!

De vaccins stoppen de overdracht of infectie niet .
Deze vaccins zijn nooit ontworpen om de overdracht OF de infectie te stoppen, alleen om de symptomen te verminderen.
Is dat niet zoals elk ander medicijn op de markt? Waarom zou iemand met twee werkende hersencellen het risico nemen, geen bescherming krijgen, lijden onder de bijwerkingen van het vaccin, de dood riskeren, het masker blijven dragen en sociale afstand nemen en het virus blijven verspreiden?

Mensen krijgen covid nadat ze volledig zijn gevaccineerd.
Geschat wordt dat meer dan 60% van de nieuwe gevallen die voor COVID worden behandeld, mensen zijn die al zijn gevaccineerd!

Het totale sterftecijfer door covid is extreem laag.
Volgens de eigen cijfers van de CDC heeft covid een overlevingspercentage van 99,74%. Waarom zou iemand een risico nemen op een product dat infectie of overdracht niet stopt, om een ​​verkoudheid te overwinnen die een kans van 0,26% heeft om  te doden?

Covid-sterftecijfers zijn opgeblazen.
Waarom rapporteren we iedereen die sterft met covid in hun lichaam, als zijnde overleden aan covid, in plaats van de comorbiditeiten die hun leven hebben gekost? Om het aantal nog groter te maken, zijn de richtlijnen gewijzigd voor degenen die worden verdacht of waarschijnlijk (maar nooit bevestigd) zijn overleden aan covid.

Fauci en zes anderen bij het NIAID hebben patenten op het Moderna-vaccin. 

Overheidsmedewerkers kunnen patenten aanvragen op elk onderzoek dat ze doen met belastinggeld. Tony Fauci bezit samen met NIAID meer dan 1.000 patenten, waaronder patenten die worden gebruikt op het Moderna-vaccin … waarvoor hij overheidsfinanciering goedkeurde.
Hoe is dit geen GROOT belangenconflict of crimineel?

Fauci is de hot seat voor illegaal Gain-of-Function-onderzoek –
“Gain-of-Function”-onderzoek
 is waar wetenschappers proberen virussen overdraagbaarder en dodelijker te maken!
Onze regering stemde toe en verbood de praktijk. Dus de door Fauci geleide NIAID draaide en besteedde het illegale onderzoek (niet minder op coronavirussen) uit aan China.

Het virus blijft muteren – Alle virussen blijven ongeveer elke 10 uur muteren.
Hoe gaan we in hemelsnaam vaccins blijven maken om dat niveau van mutatie bij te houden?

Censuur – en de volledige afwezigheid van wetenschappelijk debat – is de regel geweest.
Waarom horen we nooit beide kanten van een debat van de knapste koppen in de geneeskunde, enz. van over de hele wereld over de veiligheid en werkzaamheid van beleid zoals: lockdown, maskers dragen van vaccinveiligheidsproeven op sociale afstand, of therapieën? Waarom krijgen we in plaats daarvan alleen een hardhandige censuur van alles behalve één verhaal – met name van uw BOS frauduleuze “COVID-rapport”!!!

‘S Werelds toonaangevende vaccinoloog trekt aan de alarmbel.
Wanneer iemand die erg pro-vaccin is, die zijn hele professionele carrière heeft besteed aan het toezicht houden op de ontwikkeling van vaccins, de wereld alarmeert dat we een groot probleem hebben, waarom is zijn boodschap dan onderdrukt? Voor het geval je het hebt gemist, en voor het geval je het wilt bekijken, het is Geert Vanden Bossche, die de vaccinramp die voor ons ligt, uitlegt.

SAMENGEVAT

Schokkend genoeg blijft het informatiebureau van Ventura County, ondanks het bovenstaande bewijs, de leugens en propaganda promoten. Ze bedriegen de mensen door iedereen aan te moedigen zich te laten vaccineren, door hen te vertellen dat het voor bescherming is als er geen virale ziekte is om tegen te beschermen. En in werkelijkheid is het een dodelijk experimenteel biowapen dat genen verandert. Wat zit er werkelijk achter deze voor de hand liggende truc om het publiek te misleiden? Volg het geld?

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥