web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & Psyche

Grote gebeurtenissen op komst, is er een universele shift gaande?

We are back! Het is alweer anderhalf jaar geleden dat wij met NEXT zijn begonnen. Na met trots waardevolle content gemaakt te hebben, voelden wij begin dit jaar de noodzaak om een stap terug te doen. Niet alleen de situatie in de wereld is veranderd, we voelen ons ook allemaal anders. Wij voelen dat het nu de tijd is om dieper op de stof in te gaan. Alles moet gezegd kunnen worden in een wereld waar de waarheid zwaar wordt onderdrukt. Wij zijn terug om dat te doen! In een tijd van oorlog om de controle van informatie, is er meer dan ooit behoefte aan zuiverheid en mensen die spreken vanuit het hart. Here we are. In deze video bespreken wij in grote lijnen waar wij als mensheid nu staan en wat we in de nabije toekomst kunnen verwachten.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥