web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERN

STUDIE: Het injecteren van zwavel in de atmosfeer (zoals Bill Gates doet) is een recept voor een klimaatramp

f9c435dd7cee03948882903d7b043523 AnGel-WinGs.nl

Nieuw onderzoek  van de  Universiteit van Pennsylvania  heeft uitgewezen dat het proberen om de planeet te “redden” door kunstmatige geo-engineering haar in feite  vernietigt  .

Er bestaat natuurlijk niet zoiets als ‘opwarming van de aarde’ of ‘klimaatverandering’, althans niet op de manier waarop de ‘experts’ beweren. Dit heeft echter gestoorde gekken zoals Bill Gates er niet van  weerhouden om het te stoppen  met hun gekke plannen.

Gates, zoals we een paar jaar geleden meldden, kwam met een plan om zwaveldeeltjes in de atmosfeer te injecteren om te voorkomen dat de zonnestralen de aarde bereiken. Dit, zei hij, zou helpen om de planeet te “koelen” en de aanwezigheid van koolstofdioxide (CO2) te verminderen.

Dit is een vreselijk idee, omdat mensen, planten en alle levende wezens zonlicht nodig hebben om te leven. Ten tweede is het een zekerheid dat Gates niet slimmer is dan God als het gaat om te weten hoe het universum zou moeten werken, zonlicht, klimaat en zo.

c586567bc95ae7451677046a22b166f7 AnGel-WinGs.nl

De nieuwe Penn-studie, die werd gepubliceerd in de  Journal of the American Chemical Society , gaat hier enigszins op in. Onderzoekers van de school werkten samen met een team uit Spanje om de atmosferische omstandigheden in de stratosfeer te bestuderen.

Voor alle duidelijkheid: de studie is niet per se tegengesteld aan het idee om “Frankenstein”-achtige experimenten met het klimaat uit te voeren. In plaats daarvan dringt het aan op enige voorzichtigheid bij het begrijpen van de natuurkunde en scheikunde die aan zo’n prestatie ten grondslag liggen.

Veel, veel mensen suggereren helemaal niet te knoeien, maar de “wetenschap” heeft het gevoel dat ze beter dan God weet hoe ze een “betere” planeet moet creëren die meer geschikt is voor de agenda van Gates en zijn soortgenoten.

Lees ook:   Wat piloten in de lucht tekenen

07ae137fdb0d803487518c4c41993c98 AnGel-WinGs.nl

Een artikel van Penn over de studie legt uit dat er uitdagingen zijn bij het genereren van zwavelzuur in de stratosfeer. De productie ervan is “minder efficiënt dan eerder werd verwacht.”

“Er is dus meer grondwerk nodig om de chemie te onderzoeken van hoe zwavelzuur en zijn bouwstenen in de bovenste atmosfeer zullen reageren om vol vertrouwen verder te gaan met deze klimaatgeo-engineeringstrategie”, legt het artikel verder uit, daarbij verwijzend naar verklaringen van de onderzoekers die betrokken zijn bij de studie.

2e07e82843d2c160bbabcf3584d9e8ed AnGel-WinGs.nl

De zon blokkeren met zwavel is absoluut geen goed idee

Volgens Joseph S. Francisco, een atmosferisch chemicus van de Penn School of Arts & Sciences, is het belangrijk om “de fotochemie die betrokken is bij geo-engineering” te begrijpen voordat je willekeurige chemicaliën (chemtrails) de lucht in spuit.

“Dat is van cruciaal belang en het is iets dat is genegeerd,” voegde hij eraan toe.

Het idee achter zwavel is dat dit dezelfde stof is die wordt uitgestoten tijdens een vulkaanuitbarsting, die vaak de zon blokkeert en alles een tijdje donker maakt. Als Gates en andere geo-ingenieurs hun zin krijgen, zou deze duisternis “permanent” zijn om de opwarming van de aarde te “repareren”.

4d710ff74576a1992b618306b61688df AnGel-WinGs.nl

Tijdens een vulkaanuitbarsting wordt zwavel uitgestoten naar de troposfeer, die zich ongeveer 10 kilometer boven het aardoppervlak bevindt. Bij geo-engineering zwavel wordt het daarentegen tot wel 20 kilometer in de stratosfeer geïnjecteerd, wat volkomen onnatuurlijk is.

“Een van de implicaties van deze bevinding is dat als je zwaveldioxide erin stopt, het alleen maar wordt gerecycled”, zegt Francisco. “Dus het opent de deur naar de vraag of we een volledig begrip hebben van de atmosferische zwavelchemie in de stratosfeer.”

Lees ook:   Vreemde wolken

Als de atmosferische chemie niet werkt zoals verwacht tijdens een geo-engineering injectie van zwavel, dan moet er een plan B zijn, zegt Francisco.

1ada147fa407804b37ccfeffbf292b8b AnGel-WinGs.nl

“Het roept een fundamenteel belangrijke vraag op: als we zwaveldioxide erin stoppen, kunnen we het dan uit de stratosfeer krijgen?” vraagt hij.

Meer gerelateerd nieuws over atmosferische manipulatie is te vinden op  Geoengineering.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

WattsUpWithThat.com

NaturalNews.com

Oorspronkelijk gepost: https://www.climate.news/2021-11-25-study-injecting-sulphur-into-atmosphere-recipe-for-disaster.html

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien