web analytics

Dubai creëert zijn eigen regen om de hitte te verslaan

De regen viel op sommige plaatsen enorm mee.
De stad heeft het weer in eigen hand genomen door met drones wolken te stimuleren om regen te produceren.

Als u onlangs langs de snelweg in de Verenigde Arabische Emiraten had gereden, zou u waarschijnlijk hevige stortbuien zijn tegengekomen die niet verschillen van de regenbuien die u normaal gesproken tijdens een moessonseizoen ziet.

In een deel van de wereld dat bekend staat om zijn droge klimaat en zomerse hitte van 120F, is een dergelijk weerfenomeen hoogst ongebruikelijk – en dat komt omdat het helemaal niet had mogen gebeuren.

Volgens het National Center of Meteorology van de VAE werden deze abnormale stortbuien veroorzaakt door cloud seeding-operaties die waren ontworpen om de hoeveelheid regenval in de regio te vergroten.

Om dit te bereiken werden speciale drones naar boven gestuurd om elektrische ladingen te ontketenen die ervoor zorgden dat de wolken samenklonterden en neerslag vormden die anders niet zou zijn opgetreden.

De techniek – die werd ontwikkeld door wetenschappers van de Universiteit van Reading in Engeland – is een van de vele regenmakende oplossingen die de VAE in 2017 $ 15 miljoen heeft geïnvesteerd om te ontwikkelen.

Sindsdien zijn beelden van de extreme stortbuien uitgezonden op de nieuwszenders van het land. .

Er was zelfs zoveel regen dat de rijomstandigheden in sommige gebieden gevaarlijk werden.

Of dit van invloed zal zijn op de voortgang van de natuurlijke weerscyclus, blijft echter onduidelijk.

https://www.unexplained-mysteries.com/news/349029/dubai-creates-its-own-rain-to-beat-the-heat

Butterfly effecten schijnt men ook niet te beseffen!

Lees ook:   Chemtrails, CERN, Geoengineering op Youtube

Gerelateerde artikelen

Back to top button