25 januari 2022

 

Gefeliciteerd u krijgt 1 zomerdag cadeau!

Straks krijgen we nog zomerbelasting!

Dan moet je betalen voor de zon oid.

Dan zegt een regering ehm…weet u wat…wilt u zon in eigen land…betaal er maar voor dan!
Voor niets gaat de zon op?
Juist…voor niets nog wel!
Wat als men het weer kan beïnvloeden, wat men al jaren kan overigens, met enkele groffe fouten her en der…weekje te laat tijdens feestdagen bv?
(Let er maar eens op! 😉 )
Dan zal men tzt vast een zomerbelasting in gaan voeren…zoiets als in  3 euri pp…

Of met vakanzie of…betalen!

Afgelopen zondag zou het al warm worden!

22 graden inclu felle zon hoor…nou niks van gemerkt u wel?
Anyways hoe weet men dit al 2 weken van tevoren?

Eergisteren was het we krijgen een hittegolf…zomaar plots na maanden koude wind en weinig zon?
Pardon…ineens van 15 naar 30 graden?
Nou ja niemand gelooft er nog bijna in…
duidelijk.

Nu blijkt het maar 1 dag te zijn!
1 Dag 27 graden erna weer down graded!
Hallo?

Wat is dit voor een flauwekul allemaal…waarom zou men prachtig weer voorspellen wat niet uit komt?

Vreemd is dat!

 

OMG ken je die mensen ook die al braken over wat hadden we toch een mooi voorjaar…ze zagen ook wat zon achter de geraniums…damn!

Heel vreemd zeker na meer dan 9 maanden slecht weer…

ja zolang zitten we hier dus al in!

En ook hier weer mensen die lachen om de onzin chemtrails en HAARP!
Hm hm… nou ik heb al zoveel gelezen inmiddels dat het mij zeer duidelijk is dat het
1: bestaat
2: gebeurd
3: waar is

Maar die simpele zielen die niet naar de lucht kijken lachen…
En misschien zal men dit nu nog niet begrijpen en pas na hun dood?
Of als hun nazaadlingen de gevolgen wel gaan ondervinden van deze gevaarlijke testen op de mensheid en de wereld!
Maar goed lach gerust!
Whatever…
https://www.hetgrotereplaatje.nl/chemtrails.html


https://www.intellihub.com/china-begins-openly-using-drones-spray-chemtrails/

https://chronicle.su/2013/07/11/snowden-uncovers-shocking-truth-behind-chemtrails/

Ik kan geen lach nog verdragen over dit…
Geen enkele! Dag zon levensbrenger…vit d brenger…vit d die kanker voorkomt en andere ziekten!

Men slaapt gewoon verder…
En lacht alles weg alsof het niets is…dit is dus wat er gebeurd

Mensen aub denk na…besef dat wat er gaande is veel erger is dan men kan beseffen zelfs en kun je de waarheid niet aan bespot deze dan niet!

Lees je in!

Zelfs in Nederland zijn vele mensen vitamine d ondervoed en men beseft het niet…gooit het op ms…me, reuma name it!

!

Snowden onthult schokkende waarheid achter Chemtrails
DOOR KILGOAR , OP 11 JULI 2013
Volgens Snowden, chemtrails zijn het enige wat het houden van de VS van de wereldwijde verbranding van de aarde, maar tegen welke prijs?

Moskou, Rusland – Edward Snowden, de hacker die toegang heeft tot alle geheime hoek van het internet tijdens zijn ambtstermijn bij de NSA opgedaan, is naar voren gekomen met de details van een geheim project om het klimaat in de wereld te veranderen. De schokkende waarheid, zoals hij zegt, is dat chemtrails zijn onderdeel van een welwillende programma gericht op het tegengaan van opwarming van de aarde. Door samen te werken in het geheim met vliegtuigbrandstof fabrikanten, hebben de overheid agenten zorgvuldig de massale chemtrail inspanningen gehouden volledig onder wraps. Snowden voegt toe: “Ik ben alleen onthullen dit programma omdat er geen toezicht in de wetenschappelijke gemeenschap, geen publieke discussie, en weinig aandacht voor de bijwerkingen die alleen goed bekend bent met een paar bevoorrechte mensen die geïnteresseerd zijn in de voortzetting van de decennia-lange chemtrail programma in het geheim. ”

Lees ook:   Koude koningsdagen morgen lekker warm hoezo?

Omdat klimaatverandering een bedreiging voor de Amerikaanse landbouw, het is bestempeld als een nationaal veiligheidsprobleem. Met de invloed en medewerking van Monsanto, een geheim lab Geoengineering nagesynchroniseerde Muad’Dib is sinds de late jaren 1960, en de chemtrail programma wordt vaak genoemd door insiders als ‘kroonjuweel’. Muad’Dib is gericht op de bescherming van Noord-Amerika klimaat ten koste van alles – zelfs als dat betekent dat de versnelling van woestijnvorming in Sub-Sahara Afrika of het verspreiden van sporen van kankerverwekkende stoffen in dunbevolkte gebieden. Andere bijwerkingen, die wetenschappers van de geheime Muad’Dib Geoengineering Lab hebben voorspeld, onder meer droogte in het Amazonegebied en krachtige stormen langs de oostkust.

Snowden gedeeld beslissende documenten met T hij Internet Chronicle , maar uit bezorgdheid voor de nationale veiligheid, kan alleen zijn getuigenis worden gepubliceerd. Deze documenten bevatten verwijzingen naar wetenschappers die zeker zou worden gericht door buitenlandse contraspionage, en hun kennis is van vitaal belang om op korte termijn overleving van de Verenigde Staten.

Snowden zei: “Als dit programma was om te stoppen, de wetenschappers erachter ervan overtuigd dat binnen een jaar de Noord-Amerikaanse klimaat zou uit de hand, en misoogsten zou leiden tot een reeks verwoestende hongersnoden die snel zou ontvolken stedelijke centra. ”

Omdat het programma is uitgevoerd op zo’n grote schaal worden uitgevoerd, kunnen sceptici vinden Snowden verhaal ongelooflijk. Echter, Snowden legde uit dat de chemtrail programma ongelooflijk makkelijk te verbergen is geweest, vooral met de medewerking van vliegtuigbrandstof bedrijven, een cruciaal onderdeel van het militair-industrieel complex. Snowden zei: “De chemicaliën die vrijkomen door passagiersvliegtuigen werden heimelijk geïntroduceerd als ‘additieven’, zogenaamd om de efficiëntie te verbeteren. Alleen als het vliegtuig indringen cruisen snelheid doet de hitte en atmosferische druk veroorzaken een chemische reactie die de top secret-carbon trapping molecuul synthetiseert. Dit proces is onvolmaakt, en veel van de bijproducten zijn ongelooflijk gevaarlijk, zelfs in zeer kleine hoeveelheden. De meest gevaarlijke ding is dat hoewel chemtrails houden het klimaat van de VS redelijk stabiel, burgers worden gebombardeerd elke dag met een onzichtbare regen koolstof-geladen moleculen, en het effect op de gezondheid is totaal onbekend. ”

https://www.abovetopsecret.com/forum/thread710466/pg1

https://www.hetweer.nl/

twee magere daagjes hittegolf…

nou nou bij een hittegolf moet het toch 5 dagen achtereen zijn immers..dus wat lult men?

Nederlands weer sinds 2002…winterjas sjaal en bikini…. achter elkaar…lekker gezond zo

Gerelateerde berichten