web analytics

Slechte zomer chemtrails

We weten inmiddels dat Trump het geoengineeringsverhaal onder het mom van climatechange niet waardevol vond en stopte met betalen aan het akkoord van Parijs

=-Klimaatverandering: VS trekt zich formeel terug uit akkoord van Parijs-=

https://www.bbc.com/news/science-environment-54797743

Biden betaald weer mee met Amerikaanse dollars en kijk… het weer is weer totaal naar zijn mallemoer-  bedankt! 🙁

CHEMTRAILS: 12 REDENEN WAAROM ZE ECHT ZIJN

eac65488eea46445686663f436b019a2 via Angel-Wings

Ondanks hun debuut in de late jaren negentig hebben mensen nog steeds problemen om aandacht te schenken aan de lucht en de verschillen op te merken met natuurlijke wolkenvorming en Chemtrail-stofhopen die op de bevolking neerdalen. We hebben twaalf redenen verzameld waarvan we denken dat het rokende wapens zijn die bewijzen dat Chemtrails inderdaad door de mens gemaakt zijn, en onder alle omstandigheden slecht.

1. Chemtrails worden intelligent gespoten

Het eerste dat opvalt na het dagelijks fotograferen van chemtrails, is hoe ze worden gespoten. Normale vluchten maken gebruik van luchtcorridors, dit zijn aangewezen rijstroken in de lucht om luchthavens te verlaten en te naderen. Chemtrail-vliegtuigen trotseren categorisch deze vluchtmethoden en vliegen routinematig hoger of lager dan standaard commerciële vliegtuigen. Chemtrails beginnen en stoppen abrupt en laten lijnsegmenten achter die aan elkaar zijn genaaid met nieuw opkomende paden. Extreem nauwkeurige T-verbindingen, Z-verbindingen, markeringen en rasterformaties zijn slechts enkele van de methoden die ze gebruiken om gewassen en steden te bedekken. Als commerciële piloten elkaar op dergelijke manieren willen kruisen, moet ten minste één van de vliegtuigen het luchtruim schenden.

 

 

 

 

2. Chemtrails gedragen zich niet als water

127bdf48649bfbc6e384dc93531f8ab8 via Angel-Wings

Water in de lucht heeft een aantal zeer belangrijke eigenschappen. Het blokkeert het licht. Hoe zwaarder een wolk wordt, hoe donkerder hij wordt. Als een vliegtuig inderdaad ijs zou kunnen maken dat in wolken verandert, zoals we zien met op poeder gebaseerde chemtrails, zouden ze samensmelten tot cumuluswolken en zich als wolken gedragen. Chemtrails vallen als stof uit de lucht. De paden blijven de hele tijd extreem reflecterend en alleen ’s nachts blokkeren ze de ondergaande zon vanwege hun gebrek aan transparant metalen karakter. Contrails zijn gemaakt van bevroren water. Bevroren water smelt als het valt. Chemtrails zijn metalen van nanoformaat en drijven neer op de bevolking en de gewassen eronder.

Lees ook:   De Rothschild's wie zijn ze?

3. Chemtrails volgen een schema

Chemtrails volgen een seizoensschema. We denken dat dit te wijten is aan de ziektes die zich verspreiden onder het spuiten. Zo stopte het spuiten in 2010 op 15 mei en begon het op 15 september. In 2011 waren de data vergelijkbaar: ze stopten op 25 mei en begonnen op 1 oktober. Mothernature start en stopt geen weersverschijnselen op basis van een kalender van twee jaar op rij. Sinds de eerste publicatie van dit artikel is de zomeractiviteit marginaal toegenomen, terwijl het sproeien in de winter drastisch is toegenomen. Aangezien er geen significante toename van het luchtverkeer is opgetreden, mag er geen toename zijn van paden boven bevolkte gebieden. Toch neemt het dagelijks toe.

4. Chemtrails worden niet beïnvloed door weerstemperaturen

Contrails worden beïnvloed door één ding, en dat is temperatuur. Op Antarctica zijn contrails tot 1:45 seconden getimed. Rapporterend vanuit Zuid-Californië hebben we het extra voordeel van constant warm weer met data in december die temperaturen van 90+ graden bereiken, en nog steeds houden deze chemtrails aan. Alle kristallen op ijsbasis die worden veroorzaakt door contrails zouden binnen enkele seconden wegsmelten, en deze doen dat niet.

5. Chemtrails zitten vol met giftige chemicaliën die niet in wolken voorkomen

Chemtrails bleken wereldwijd de chemicaliën aluminiumoxide en bariumoxide te bevatten. Contrails zijn gemaakt van bevroren waterdeeltjes.

6. Chemtrails breiden zich uit tot gigantische structuren, iets wat contrails niet doen

Chemtrails die ooit vanaf de achterkant van een vliegtuig werden gespoten, breiden zich uit tot volumetrische niveaus die honderden keren groter zijn dan hun oorspronkelijke grootte, in tegenstelling tot contrails die in een kwestie van seconden vervagen. Chemtrails kunnen een zonnige blauwe lucht van horizon tot horizon veranderen in een bewolkte dag met vallend puin. Dit is nooit het geval geweest met traditionele contrails.

7. Chemtrails worden passief gevalideerd als schild tegen de opwarming van de aarde

90a588e086625cfa9115d79bf0fb8f05 via Angel-Wings

Wanneer in het zeldzame geval dat chemtrails worden gerapporteerd op lokale nieuwsnetwerken, lijken ze altijd leugens te herhalen die zijn opgesteld door overheidsinstanties, maar slagen ze er niet in hun bron te identificeren. De meest voorkomende zwendel is om te beweren dat chemtrails worden gespoten om de wereld af te koelen tegen de opwarming van de aarde. De hilarische onzin over deze bewering betreft het totale gebrek aan sproeien wanneer het noordelijk halfrond het dichtst bij de zon staat, beter bekend als de zomer! Er is geen campagne om de wereld af te koelen. Het enorme aantal vliegtuigen dat nodig is om zo’n taak te volbrengen is absurd groot en ver buiten het vermogen van de mens.

Lees ook:   Trump gaf toe dat hij sympathiseerde met Snowden en Assange: "Goede mensen"

8. Chemtrails vallen samen met massale ziekte gerelateerd aan ademhalingsfuncties

Op 1 oktober 2011, toen het spuiten in Zuid-Californië opnieuw begon, schoot het aantal gevallen van keelontsteking omhoog. Klinieken vol patiënten die melding maakten van met pus bedekte kelen die aanvoelden als scheermesjes. Luchtwegaandoeningen en meldingen van astma-aanvallen namen onmiddellijk toe. De verkoudheid nam toe voordat de temperaturen daalden. Wij geloven dat chemtrails tot de winter kunnen worden vastgehouden om te verbergen dat iedereen ziek wordt in direct verband met het spuiten. Hoe dan ook, we nemen contact op met lokale klinieken en houden de explosiesnelheden direct in de gaten. Je zou hetzelfde moeten doen. Vanaf 2012 introduceerden de massamedia een nieuwe slogan “zomerkoud” om te verhullen dat paden nu gedurende de zomermaanden worden besproeid, waardoor de bevolking voortdurend ziek wordt.

9. Chemtrails worden over hoog-bevolkte gebieden gespoten

Aangezien onze groep chemtrail-reporters contact met ons opneemt met rapporten van over de hele wereld, is één feit duidelijk: hoe hoger de populatie, hoe hoger de bespuiting. Je zou kunnen veronderstellen dat het luchtverkeer puur verantwoordelijk is voor deze toename van luchtgerelateerde dekking, en we zijn er zeker van dat het helpt, maar het enorme aantal vliegtuigen zonder chemtrails en degenen met contrails verdwijnt bijna in laagbevolkte gebieden om boerengemeenschappen te redden. Bijgevolg zijn het deze laagbevolkte gebieden waar de temperatuur op het aardoppervlak ver onder nul ver onder nul ligt, laat staan ​​in de lucht op tien tot dertigduizend voet. Zuid-Californië is een broeinest voor het sproeien van chemtrails vanwege de dichte bevolking.
Chemtrail Drifting

10. chemtrails maken deel uit van bestaande blauwdrukken van geo-engineeringprogramma’s

De regering van de Verenigde Staten sponsort het dagelijkse onderzoek naar wat zij ‘geo-engineering’-programma’s noemen. Deze programma’s variëren van weermanipulatie tot ontvolkingsprogramma’s. Ze houden conferenties in reguliere congreszalen in het hele land, en geven toe dat elk aspect van het programma op één na, dat ze het programma hebben aangezet. Dus de enige leugen die nodig is om een ​​populatie te baden in giftig leven dat chemtrailwolken belemmert, is dat de aan-schakelaar wordt omgedraaid. We denken dat we het bewijs hebben dat ze dat hebben. U zou hetzelfde moeten kunnen afleiden met deze eenvoudige gids.

Lees ook:   Tasjesverbod

5e1ce25aa36bbd6b0538f6b53a6045cd via Angel-Wings

11. Chemtrailvliegtuigen schenden binnen enkele minuten het luchtverkeer

Nadat we met zowel militaire als commerciële piloten over chemtrails hadden gesproken, kregen we duidelijk te horen: “Wij zijn het niet.” Ze zeiden dat de paden meestal tussen 10.000 en 30.000 voet worden besproeid om uit de weg te gaan van normale vluchtpatronen. Het rokende wapen dat ze voorstelden te onderzoeken, was dat geen enkele commerciële of militaire luchtvaart binnen enkele minuten loodrechte vluchtpatronen deelt. Dit wordt duizenden keren per dag gedemonstreerd wanneer chemtrail-sproeivliegtuigen gigantische X-, T- en Z-patronen in de lucht creëren.

12. Duitsland geeft toe aan burgers dat ze chemische sporen sproeien

Het land Duitsland heeft bij twee openbare gelegenheden toegegeven dat er opzettelijk chemtrails over de mensen worden gespoten. In het eerste geval gaven ze toe dat het een “test” militair wapen was dat was ontworpen om de penetratie van satellieten van vijandelijke inlichtingendiensten te blokkeren. Bij de tweede gelegenheid werd het omgedoopt tot ’test’-weermanipulatie. In beide gevallen bereikte de Duitse regering een punt waarop ze bang waren het voor de hand liggende toe te geven. Kopieën van de nieuwsuitzendingen zijn van YouTube verwijderd om de bekentenissen te verbergen. We hebben elke video door twee bronnen laten vertalen om hun authenticiteit te bevestigen.

We willen u aanraden dit artikel door te sturen naar zoveel mogelijk mensen. Stel voor dat ze opzoeken, foto’s maken en deze op internet plaatsen. Als we de trekker overhalen bij deze verraders, is het het beste om zoveel mogelijk bewijs te hebben om ze te vervolgen. Zie ook ons ​​artikel over het complete verhaal van chemtrails.

https://wearechange.org/chemtrails-12-reasons-real/ Lees verder;

http://www.onepagenews.com/2011/11/17/chemtrails-10-reasons-you-know-they-are-real/

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button