web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNPolitiek-Elite

Ziekten dankzij chemtrails…

Biologische stoffen detecteren

8f9d4e0ce9723c80cf6178c979a50d84 AnGel-WinGs.nl

Ik ontdekte als kind dat ik een bepaalde geur kon ruiken als ik in de auto zat met iemand (of vlak bij iemand) die verkouden of grieperig was. Er was niet alleen een geur, maar er was ook een unieke irritatie in mijn sinussen. Ik ontdekte dat de geur en het gevoel merkbaar anders waren voor degenen met verkoudheidssymptomen en degenen met griepsymptomen.

Spuiten op grote hoogte begint

In 2009 heb ik deze geur en sensatie voor het eerst ervaren in de lucht, buiten, binnen en over grote gebieden. Ik was al bekend met chemtrails, dus de enige logische conclusie was dat ze nu bacteriën of virussen in de atmosfeer afgaven.

In tegenstelling tot andere soorten dalende chemtrail-pluimen die snel in intensiteit zouden stijgen en dalen (1 tot 5 minuten), duurden deze biologische pluimen 1 tot 2 uur (+/-) om te stijgen en dalen. Om deze reden noemde ik ze pluimen met diffuse randen of zachte randen. Deze langzame stijg-/daaltijd deed me geloven dat ze op grote hoogte werden losgelaten, waardoor de randen diffunden (uitspreiden of zachter worden), wat leidde tot de langzame stijg- en daaltijden.

Een paar maanden later kon ik deze hypothese testen. Ik vloog van Maine naar Florida en terug en, ja hoor, deze biologische pluim was aanwezig tijdens de hele vlucht tot 32.000 voet, wat onze kruishoogte was. Tijdens de vlucht zag ik veel straaljagers iets boven onze hoogte vliegen.

Mensen ziek maken

Enige tijd later begon dit pluimtype snel te stijgen en te dalen. Deze snel veranderende pluimen waren veel intenser. Ik veronderstelde dat ze nu biologische pluimen op lage hoogten afgaven vanwege de niet-diffuse stijg- en daaltijden. Gedurende deze tijd ging het sproeien van biologische geneesmiddelen op grote hoogte door.

Lees ook:   Brexit wat de politiek ervan vindt

Wanneer dit sterke pluimtype 3 of meer opeenvolgende dagen aanwezig was, zouden veel lokale mensen “verkouden” of “griep” krijgen. Dit patroon herhaalde zich de afgelopen maanden vele malen.

Als het biologische type in de lucht overeenkwam met de geur en het gevoel dat ik in het verleden had met mensen die verkouden waren, dan zouden mensen in de omgeving verkouden worden. Als het biologische type overeenkwam met de geur en het gevoel dat ik in het verleden heb ervaren bij mensen met griepsymptomen, dan zouden mensen in het gebied griepsymptomen krijgen.

De griepuitbraak van 2017

626909fe25871750611234153642e2f2 AnGel-WinGs.nl

De dag voor kerstavond 2017 begonnen ze dit biologische pluimtype sterker te spuiten dan ik eerder had meegemaakt. Dit sproeien duurde 2 weken. Dit is precies de tijd dat de VS de nationale griepuitbraak hadden. Ik schreef er hier een artikel over:

Chemtrails veroorzaakten de griepuitbraak: een nieuw type biologische Chemtrail kerstavond, 2017

Het Corona Virus “pandemie”

Tijdens de uitbraak van het Corona-virus gebeurde hetzelfde als tijdens de griepuitbraak van 2017. De biologische geneesmiddelen komen dagelijks voor, maar ze hebben een lagere intensiteit, variërend van intensiteitsniveau 6.5 tot 7.75, hoewel ze af en toe niveau 9.5 bereikten voor korte perioden.

Ik heb deze dagelijkse gebeurtenissen hier vastgelegd:

Pluimtypes en intensiteit gedurende weken loggen

Hier is een link naar onze Facebook: Chemtrails Global Skywatch

http://globalskywatch.com/stories/my-chemtrail-story/chemtrail-information/chemtrail-additives_biologic.html

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken