...

18 oktober 2021

 

Kunstmatige klimaatinterventie kan de planeet volledig vernietigen

Kunstmatige klimaatinterventie kan de planeet volledig vernietigen

LA ENIGMATICA FORMA DE VER EL FUTURO DE NOSTRADAMUS

Die vreselijke Hollywood-rampenfilm Geostorm viel plat op zijn gezicht aan de kassa en had zoveel dingen mis als het gaat om wetenschap, dat het echt niet eens de moeite waard is om te onthouden, maar het wist wel iets vaag nauwkeurig te voorspellen: manipulatie van het klimaat is slecht nieuws.

In een nieuwe studie, gepubliceerd in het tijdschrift Nature Communications , onthult een team van onderzoekers onder leiding van klimaatgoeroes aan de Universiteit van Exeter dat prutsen in kunstmatige koeling van de planeet als tegenmaatregel voor door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde een recept is voor een ramp .

Het onderzoek gebruikte geavanceerde klimaatmodellen om de effecten van de voorgestelde klimaatinterventietechnieken te simuleren – inclusief de opzettelijke injectie van aerosolen in de atmosfeer om het vermogen van de zon om verwoestende stormen van brandstof te voorzien te verminderen – en de resultaten zijn niet bepaald bemoedigend.

Kunstmatig in de atmosfeer injecteren is bedoeld om de effecten van vulkaanuitbarstingen na te bootsen, die op natuurlijke wijze hetzelfde doen. (Men zou bv een vulkaan opzettelijk tot uitbarsting kunnen manipuleren, ook niet bepaald een prettig vooruitzicht wetende dat er mensen zijn die met hun brein denkt alles te weten en daardoor ook te mogen doen wat zij voor ogen hebben! Of dat juist is, is de vraag!)

De deeltjes werken als een barrière voor de verwarmende stralen van de zon, waardoor ze het oppervlak niet kunnen bereiken en op korte termijn een koelend effect hebben. (Chemtrails dus) Dit type geo-engineering is nog steeds een halfbakken idee en is alleen voorgesteld als een absolute laatste poging om enkele van de meer verwoestende effecten van de opwarming van de aarde te beteugelen.

De wetenschappers simuleerden wat er zou gebeuren als de aerosolinjectietechniek op het noordelijk halfrond zou worden gebruikt, die terloops is voorgesteld als een mogelijke methode om de ernst van tropische stormen te verminderen. De klimaatmodellen laten zien dat de grootschalige actie de zaken inderdaad een beetje zou kalmeren en mogelijk het aantal Noord-Atlantische cyclonen zou verminderen, maar het zou ook ernstige gevolgen hebben voor andere delen van de aarde.

Lees ook:   Piloot waarschuwt mensen

Het wegvallen van tropische stormen in één gebied zou volgens de gegevens zelfs leiden tot een piek in droogte in delen van Afrika. Als je zelfs een casual interessant hebt in het weer of de natuur in het algemeen, zal dat niet echt een verrassing zijn, omdat de natuur ons heeft geleerd dat rommelen met één ding onvermijdelijk leidt tot onverwachte veranderingen elders. Daarom vragen de onderzoekers nu om strikte regelgeving voor geo-engineering als een ‘oplossing’ voor klimaatverandering. Dat lijkt me een goed idee.

https://bgr.com/2017/11/14/geoengineering-climate-change-intervention-study/

Je prutst in een natuurlijke habitat, niet verstandig uiteraard.
En kun je stoppen wat je eventueel veroorzaakt?
Nee? Nou dan moet je er vanaf blijven.

Opwarming van de aarde tegenhouden?
Met het dimmen van het zonlicht?

Oké stel je voor je hebt een bol, en die stop je in een pan, daar doe je een deksel op.
Van buiten de pan ga je de pan koken met die bol erin…
Wordt het dan minder warm in de pan of er buiten? In feite kook je dan de binnenkant van de pan!

De warmte kan dan ook nog eens nergens heen!
Hoe veroorzaak je een opwarming van de aarde…nu zo dus.

Daarnaast vraag ik me altijd nog af of gaten in de ozonlaag daar niet van nature behoren te zijn!
Als een soort fluitketel fluitje…waardoor afvalstoffen de aarde dampkring kon verlaten?

Het weer was absurdos hot… en voor ons duurt het dan niet zo lang gelukkig, maar ik weet dat het heetst in ons land toch rond de 33 graden was en echt niet warmer dan dat!
Dat was ”the max”!

Ze verprutsen iets op globaal niveau en ik zag idem sinds gister alweer vreemde wolkenpartijen die duiden op HAARP…

 

Lees deze artikelen nog maar eens door

https://angel-wings.nl/?s=cannon&category=&year=&month=&format=&go=&sortby=DESC

Mn dit
https://angel-wings.nl/gezondheid-uiterlijk/2013/03/nostradamus-spreekt-opnieuw-haarp/

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

 

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten