web analytics
11:11 Dubbele getallen

Het leger bespoot jarenlang St Louis met ‘radioactieve’ deeltjes testen van chemische oorlogvoeringstechnologie

Geopenbaard: wetenschappers het leger bespoot in het geheim jarenlang St Louis met ‘radioactieve’ deeltjes voor het testen van chemische oorlogvoeringstechnologie

Het Amerikaanse leger voerde jarenlang topgeheime experimenten uit met de burgers van St. Louis, Missouri, om hen bloot te stellen aan radioactieve stoffen, heeft een onderzoeker beweerd.

Hoewel bekend was dat de overheid ‘onschadelijke’ zink-cadmiumsilfidedeeltjes over de algemene bevolking in St. Louis spuitte , beweert professor Lisa Martino-Taylor, een socioloog aan het St. Louis Community College, dat een radioactief additief ook met de stof werd gemengd.

Ze heeft gedetailleerde beschrijvingen en foto’s van het spuiten verzameld die het onwetende publiek, voornamelijk in gemeenschappen met een laag inkomen en minderheden, blootgesteld hebben aan radioactieve deeltjes.
Test: Socioloog Lisa Martino-Taylor, rechts, een socioloog aan het St. Louis Community College, heeft jarenlang gedeclasseerde documenten opgespoord om de lengte te achterhalen die de VS zonder hen te weten heeft geëxperimenteerd met mensen. Aan de linkerkant is cadmiumsulfide afgebeeld, de ‘onschadelijke’ chemische stof die op het publiek wordt gespoten

verstuiven
Spray: ze heeft gedetailleerde beschrijvingen en foto’s van het spuiten verzameld, die plaatsvonden als onderdeel van de Manhattan-Rochester Coalition, een operatie die zinkcadmiumsilfidedeeltjes verspreidde over de algemene bevolking, een samenstelling die als volkomen veilig werd gepresenteerd

‘De studie was geheim voor de rede. Ze hadden geen vrijwilligers die opstonden en zeiden ja, ik zal zinkcadmiumsulfide inademen met radioactieve deeltjes, ‘zei Professor Martino-Taylor tegen KSDK .

Via haar onderzoek vond ze foto’s van hoe de deeltjes werden verdeeld tussen 1953-1954 en 1963-1965.

In Corpus Christi werd de chemische stof uit vliegtuigen over grote delen van de stad gedropt. In St Louis legde het leger chemische sproeiers op gebouwen, zoals scholen en volkshuisvestingsprojecten, en monteerde ze in stationwagons voor mobiel gebruik.

Ondanks de omvang van het experiment, werden lokale politici niet op de hoogte gebracht van de inhoud van de tests. De mensen in St. Louis kregen te horen dat het leger rookschermen testte om steden te beschermen tegen een Russische aanval.

Lees ook:   Minder blotige meisjes op school

‘Het was behoorlijk schokkend. Het niveau van dubbelhartigheid en geheimhouding. Het is duidelijk dat ze zich tot het uiterste hebben ingespannen om mensen te misleiden, ‘zei professor Martino-Taylor.

controversiële
Controversieel: maar Professor Martino-Taylor zegt dat het niet alleen de ‘onschadelijke’ verbinding was, maar ook radioactieve deeltjes werden op het onwetende publiek gespoten. Een vrouw vult de spuitbussen opnieuw in dit archiefbeeld

strekking
Toepassingsgebied: In St Louis heeft het leger chemische sproeitoestellen op gebouwen geplaatst, zoals scholen en volkshuisvestingsprojecten, en gemonteerd in stationwagons voor mobiel gebruik

Ze heeft honderden pagina’s met gederubriceerde gegevens verzameld die ze online beschikbaar heeft gesteld.

In haar onderzoek ontdekte ze dat de grootste concentratie aan sproeiing in St. Louis plaatsvond in het openbare wooncomplex Pruitt-Igoe, waar 10.000 inwoners met een laag inkomen woonden. Ze zei dat 70 procent van die bewoners kinderen onder de leeftijd van 12 waren.

Professor Martino-Taylor raakte geïnteresseerd in het onderwerp na het horen van onafhankelijke meldingen van kankers bij inwoners van de stad die op dat moment in die gebieden woonden.

‘Dit was een schending van alle medische ethiek, alle internationale codes en het beleid van het leger op dat moment’, zei professor Martino-Taylor.

How To: Ondanks de omvang van het experiment, werden de lokale politici niet op de hoogte gebracht van de inhoud van de tests. Op deze foto laat een man zien hoe de bussen moeten worden bespoten

School
School: de mensen in St. Louis kregen te horen dat het leger rookwolken testte om steden te beschermen tegen een Russische aanval. Op deze foto staat een bus op de top van een school

Lees ook:   False flag Israël-Iran Amerika en Europa

‘Er is veel bewijs dat laat zien dat mensen in St. Louis en de stad, in het bijzonder minderheidsgemeenschappen, werden onderworpen aan militaire testen die verband hielden met een groter radiologisch project voor het testen van wapens.’

Eerder onderzoek van de compound werd afgewezen door het leger, dat volhield dat het veilig was.

Professor Martino-Taylor gelooft echter dat de documenten die ze heeft blootgelegd bewijzen dat zinkcadmiumsilfide ook is vermengd met radioactieve deeltjes.

Ze heeft de tests van St. Louis gekoppeld aan een inmiddels ter ziele gegane onderneming genaamd US Radium. Het controversiële bedrijf kwam onder vuur te liggen en talloze rechtszaken, nadat verschillende van zijn werknemers werden blootgesteld aan gevaarlijke niveaus van radioactief materiaal in zijn fluorescerende verf.

verstuiven image001
Verontreinigd: het leger heeft toegegeven dat het een fluorescerende stof aan de ‘onschadelijke’ stof heeft toegevoegd, maar of het additief radioactief is of niet

Exposed
Blootstelling: In haar onderzoek ontdekte ze dat de grootste concentratie aan sproeiingen in St. Louis plaatsvond in het openbare complex Pruit-Igoe, waar 10.000 inwoners met een laag inkomen woonden. Ze zei dat 70 procent van die bewoners kinderen onder de leeftijd van 12 waren

‘US Radium had deze reputatie waar ze wettelijk aansprakelijk werden geacht voor het produceren van een radioactieve poederverf die veel jonge vrouwen doodde die fluorescerende wachttegels schilderden,’ zei professor Martino-Taylor.

In haar bevindingen werd een van de verbindingen die op het publiek werd gespoten ‘FP2266’ genoemd, volgens de documenten van het leger, en werd vervaardigd door US Radium. De verbinding, ook bekend als Radium 226, was dezelfde die veel van de Amerikaanse Radium-werknemers doodde en ziek maakte.

Het leger heeft toegegeven dat het een fluorescerende stof aan de ‘onschadelijke’ verbinding heeft toegevoegd, maar of het additief radioactief is, blijft geclassificeerd.

Lees ook:   Bezuinigingen zorg?

Professor Martino-Taylor heeft niet kunnen achterhalen of het leger ooit de gezondheid op lange termijn van de bewoners heeft gevolgd die aan de compound waren blootgesteld. In 1972 verwoestte de regering de huizen van Pruitt-Igoe.

Na kennis te hebben genomen van de bevindingen van de professor, riepen de wetgevers van Missouri het leger op om de tests uit te werken.

‘Ik deel en begrijp de hernieuwde angst van leden van de St. Louis-gemeenschappen die werden blootgesteld aan het sproeien van (de chemicaliën) als onderdeel van legertests tijdens de Koude Oorlog’, schreef senator Claire McCaskill aan legersecretaris John McHugh.

‘De getroffen gemeenschappen waren op dat moment niet op de hoogte van de tests en zijn redelijk bezorgd over de gezondheidseffecten op de lange termijn die de tests mogelijk hebben gehad voor mensen die zijn blootgesteld aan chemische stoffen in de lucht.’

Senator Roy Blunt noemde de bevindingen ‘absoluut schokkend’.

‘Het idee dat duizenden Missourians ongewild werden blootgesteld aan schadelijke materialen om hun gezondheidseffecten te bepalen, is absoluut schokkend. Het zou geen verrassing moeten zijn dat deze personen en hun families antwoorden eisen van overheidsfunctionarissen, ‘zei Senator Blunt.

En dat gebeurd dus zonder dat mensen dat weten!

https://www.dailymail.co.uk/news/article-2210415/Revealed-Army-scientists-secretly-sprayed-St-Louis-radioactive-particles-YEARS-test-chemical-warfare-technology.html

Eigenlijk zou men allerlei polls moeten plaatsen op bepaalde websites voor mensen om op te reageren.
Zodat men in heel Nederland bv gekeken kan worden naar klachten die mensen hebben bv na chemtrails!
Ken mensen in heel Nederland en dan hoor je bv dat men na chemtrails in heel Nederland plots keelklachten heeft bv.
Ja, ik vind dat dan toevallig! Hoe snel gaat een virus rond, nou niet zo snel! En dat geldt voor zoveel dingen die spelen.
We zouden dat moeten bundelen ergens…maar waar?

 

 

 

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button