...

02 december 2021

 

MASSIVE HAARP Sonic Sculpting to Deceive the Masses HAS BEGUN!!!

HAARP generated clouds~ DO NOT BE DECEIVED. TPTB are seeking to deceive you with images in the sky that are NOT from God... Please watch the video at this link... https://www.youtube.com/watch?v=z1B4ZUZbWrk=share=TLpLJJtw2N7CM:

Iemand vertelde mij ooit dat dit gaande was enige jaren geleden al.. ze zei dat ze bezig waren met beelden maken via 3d etc, blue beam projecten, dat ze hiermee mensen konden beïnvloeden dat mensen dan dachten dat er ufo’s zouden komen richting de aarde, dat men Jezus op de wolken kon laten terugkeren…al deze dingen worden steeds meer de werkelijkheid… vergis je niet…

Wat is nog waar en wat niet…
Deel & let's open the minds!

Lees ook:   *Beïnvloeding van het weer

Gerelateerde berichten