web analytics

Klimaatbewuste hackers beweren NASA in de tang te hebben

Klimaatbewuste hackers beweren NASA in de tang te hebben

Chemtrails - here's a great article that PROVES chemtrails are not a conspiracy theory!! They are real and Congress approved them! Unfreakinbelievable! Throw them out!!! https://www.berkeleydailyplanet.com/issue/2010-02-04/article/34608:

Zelfs voor een filmscript klinkt het ongeloofwaardig: een groep anonieme hackers heeft twee jaar lang gevoelige informatie van de Amerikaanse ruimteorganisatie NASA gestolen en dreigt die openbaar te maken en een kostbaar onbemand vliegtuig te laten crashen – tenzij de NASA volledige openheid geeft over het manipuleren van het klimaat door het kunstmatig fabriceren van regen.

Door: Huib Modderkolk 3 februari 2016, 06:00
Toch is dat precies wat hackersgroep AnonSec via sociale media beweert. De groep zou sinds 2013 via in het geniep gekochte inloggegevens de systemen van NASA zijn binnengedrongen. Jarenlang hebben de hackers informatie buitgemaakt, zoals de namen en adressen van 2.400 medewerkers, gegevens van meer dan tweeduizend NASA-vluchten en zeshonderd video’s van missies. Die informatie wil AnonSec nu openbaar maken als NASA niet binnen een maand aan de eisen voldoet.

If you are still denying chemtrails then you need to LOOK UP and wake up! We the people need to get our government to stop this crap! Throw them all out!:

De groep wil dat de ruimtevaartorganisatie de ‘echte’ gegevens over vervuild en radioactief materiaal in de atmosfeer publiceert. NASA zou het effect van de opwarming van de aarde bagatelliseren met gemanipuleerde informatie en kunstmatige regen, beweert AnonSec.

220 miljoen dollar in de oceaan

Een Global Hawk Drone.

Om duidelijk te maken dat het menens is, publiceerden de hackers een screenshot van een vlucht van een onbemand meetvliegtuig van NASA dat de groep bijna had laten crashen. Deze Global Hawk – waarde: 220 miljoen dollar – vliegt op grote hoogte en verzamelt gegevens voor wetenschappelijk onderzoek. AnonSec nam de controle over en liet het vliegtuig met hoge snelheid op de Grote Oceaan afkomen. ‘Meerdere leden waren het hier niet mee eens, want als het was gelukt zouden we als terroristen worden aangemerkt’, schrijft de groep in een onlineverklaring. ‘Maar toch gingen we door. Haha.’

Lees ook:   18 Dingen die je absoluut moet weten over kanker en vitamine D.

Gelukkig voor NASA, zo gaat AnonSec verder, zagen werknemers van een grondstation dat het vliegtuig ineens van zijn pad afweek. Via een satelliet konden ze handmatig toegang krijgen en zo voorkomen dat de machine in zee stortte.

‘Niemand weet het zeker’
NASA ontkent in alle toonaarden dat het gehackt is. AnonSec zou nooit de controle van de Global Hawk hebben overgenomen. De organisatie zal verder alle beweringen van de hackers nauwlettend onderzoeken.

James Scott, onderzoeker bij het Amerikaanse Institute for Critical Infrastructure Technology, zegt dat op dit moment ‘niemand zeker weet’ of NASA werkelijk is gehackt. Het is niet ondenkbaar: in 2014 legde een 15-jarige jongen het NASA-computersysteem voor 21 dagen plat. Dat systeem liet de ruimtevaartorganisatie onder meer met het internationale ruimtevaartstation communiceren.

https://www.volkskrant.nl/wetenschap/klimaatbewuste-hackers-beweren-nasa-in-de-tang-te-hebben~a4237215/

Lekker toch 9 maanden geen zon zien… Herfst, winter en lente…tel de dagen dat je de zon ziet! Tel ze eens! In de zomer hebben we al bijna geen zon…alleen maar die gore grijze luchten!
We hadden per zomer max 3 x een hittegolf, minstens 2 en nu? Denk na, noteer het eens…! En dan dat mega vitamine D tekort erbij… goh? Toch maar levertraan nemen dan? Of is dit besmet met Fukushima straling?

Chemtrails....i can't even remember the last time I saw a beautiful blue sky like in the top photo...:

HAARP generated clouds~ DO NOT BE DECEIVED. TPTB are seeking to deceive you with images in the sky that are NOT from God... Please watch the video at this link... https://www.youtube.com/watch?v=z1B4ZUZbWrk=share=TLpLJJtw2N7CM:

Gerelateerde artikelen

Back to top button