web analytics
11:11 Dubbele getallen

Onderzoek: tieners zeggen ja tegen MDMA. Allemaal

Onderzoek: tieners zeggen ja tegen MDMA. Allemaal

Surprise surprise! Sinds het ophogen van de minimumleeftijd waarop je alcohol mag kopen anderhalf jaar geleden koopt de complete jeugd van tegenwoordig containers coke, MDMA, GHB en XTC van het wekelijkse zakgeld. Uit een onderzoek van 101tv onder 5000 jongeren blijkt dat 8% wegens het totaalgebrek aan alcohol aan de drugs is gegaan, dat niet minder dan 35% meer drugs is gaan gebruiken en dat 29% dit zelfs iedere week doet. Dat had echt niemand aan zien komen. (NEUH NEUH!!!)Ok behalve dan de PVV en D66, want die stemden gebroederlijk en als enige tegen de verhoging. En wat leren we hier van? Dat er veel mensen zijn, jonger én ouder dan 18, die graag met een ietwat verruimde geest de bloemetjes buiten willen zetten. En zeg eerlijk, zolang je niet aan de crack, heroïne of andere types graftakkekutshit gaat kun je nog beter aan de drugs dan aan de drank. Dus wat Agema zegt. Laat dit een zaak tussen ouder en kind en doe wat aan voorlichting, maar met verbieden los je niets op.

https://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/09/alle_tieners_zeggen_ja_tegen_m.html

 

Misschien werkt alcohol wel goed tegen chemtrails, beinvloeding via de tv en radio?
De regering zal vast een reden hebben waarom zij jongeren liever aan de drugs zien dan aan wat drank!
Ja toch?
Kijk,… je neemt 1 pil en bent 1 nacht dood…
zga dan natuurlijks!
Of je drinkt je wat in met 5 pilsjes?
Wat wil men nu?
Bedankt kut regering die zg zo wijs had moeten zijn!
Maar je indrinken of 5 pillen op ene nacht……
Maar goed op het binnenhof doet men niets anders dus ach?
Is toch gezellig?

Lees ook:   22-jarige Ayoub uit Amsterdam is boer
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button