web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsRH Negatief - Anunnaki - Elohim - GeloofU.F.O

Exodus van de Anunnaki – Wanneer verlieten ze de aarde?

‘Anunnaki Exodus from Earth – When and Who Left the Planet’ onderzoekt het vertrek van de Anunnaki-goden van de aarde – een met drama gevulde gebeurtenis vol theofanieën, fenomenale gebeurtenissen, goddelijke onzekerheden en menselijk dilemma. Ongelooflijk genoeg is het vertrek noch vermoed, noch speculatief; het is ruimschoots gedocumenteerd. 

Het bewijsmateriaal komt zowel uit het Nabije Oosten als uit Amerika. De getuigenis is geen geruchten; het bestaat uit ooggetuigenverslagen, waaronder die van de profeet Ezechiël. De verslagen zijn opgenomen in de Bijbel en gegraveerd op stenen zuilen – teksten die gaan over wonderbaarlijke gebeurtenissen die leidden tot de troonsbestijging van Babylons laatste koning. Volg mee terwijl het archief zich verdiept in het werk van Zecharia Sitchin en zijn Einde der Dagen.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥