web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNPolitiek-Elite

Door de mens veroorzaakte aardbeving

De aardbeving in Japan in Fukushima werd veroorzaakt door een mislukte geheime ondergrondse kernproef door de Japanners(zie artikel hierna), en het ongeval bij de kerncentrale van Fukushima-1 werd in scène gezet om de ware oorzaken van de verspreiding van straling, veroorzaakt door een kernexplosie op een afgelegen plek, te verbergen. testlocatie diep onder de oceaanbodem – hierover wordt verwezen naar de Chinese informatiebronnen die zijn geschreven door Kazachse media.

Volgens de auteurs van het artikel is materiaal hierover op veel Chinese sites gepubliceerd, met name op het China Value-portaal. De auteurs van de Chinese site verwijzen naar niet bij naam genoemde experts die wijzen op de waarschijnlijkheid van een door de mens veroorzaakte ramp in Japan.

“Ten eerste”, zegt het artikel, “vestigen Chinese analisten de aandacht op de recente hint van de gouverneur van Tokio, Shintaro Ishihara , over de mogelijkheid om kernwapens tegen China te gebruiken. De dreigementen van Ishihara, zo merken analisten op, zien er vreemd uit, gegeven het feit dat het Land van de Rijzende Zon heeft altijd verklaard dat het geen kernkoppen zal bezitten (onthoud dat Japan geen lid is van de zogenaamde “Nucleaire Club”). Kort na de woorden van de gouverneur, op 9 maart, werd een aardbeving met een kracht van 7,4 geregistreerd. in de Stille Oceaan voor de noordoostelijke kust van het Japanse hoofdeiland Honshu (de grootste impact vond plaats in de prefectuur Miyagi, die twee dagen later het meest zou lijden onder een catastrofale aardbeving. Chinese experts zeggen dat het helemaal geen aardbeving was, maar een test van een uiterst geheim kernwapen.”

Het is merkwaardig dat het materiaal geen link bevat naar de bron van de hypothese, maar dat het materiaal de versie weergeeft dat “als dit lukt, Japan, met de stilzwijgende toestemming van de Amerikanen, binnenkort een reeks kernproeven zou uitvoeren. Waarna het zou zichzelf uitroepen tot een land met kernwapens gericht op China”.

Een ander opmerkelijk detail betreft de mysterieuze trechter die zich in de oceaan vormde “na de aardbeving op 11 maart. Foto’s van een enorme draaikolk, die zelfs krachtige schepen de afgrond in kon dragen, werden door alle persbureaus ter wereld gepubliceerd. Niemand kon antwoorden. Ik weet zeker waarom hij werd gevormd. Volgens Chinese anonieme auteurs “Hoogstwaarschijnlijk zou de krater zijn ontstaan ​​als gevolg van bodemdaling na een ondergrondse kernexplosie (naar verluidt begon water na een mislukte test in een van de ondergrondse bunkers te worden gezogen). ”

“Chinese bronnen noemden een andere eigenaardigheid het falen van het stroomvoorzieningssysteem van de kerncentrale van Fukushima-1 (inclusief van reserve-dieselcentrales), wat tot fatale gevolgen leidde: het falen van het koelsysteem in een van de reactoren.” De auteurs citeren de officiële versie: “het elektriciteitsvoorzieningssysteem faalde als gevolg van de tsunami die volgde op de aardbeving. Het is echter moeilijk te geloven, zeggen analisten, dat dit had kunnen gebeuren met zo’n hoog ontwikkelingsniveau van de Japanse technologie .

Laten we niet vergeten dat Fukushima-1 (“net als Fukushima-2”) vlakbij de kust ligt, en dat tijdens de bouw van de stations meerdere bescherming tegen de sterkste tsunami moet zijn gecreëerd. Bovendien worden er alternatieve methoden voor de levering van elektriciteit aangeboden. De enige redelijke verklaring voor de auteurs van het artikel is dat de Japanners opzettelijk straling hebben gelekt om de aandacht af te leiden van de geheime test op 9 maart, die om een ​​onbekende reden uit de hand liep.”

Lees ook eens:  WE MOETEN ZE UITLACHEN - DE JENSEN SHOW #70

Een ander merkwaardig feit, waar Chinese fans van ‘complottheorieën’ op wijzen, betreft een Amerikaans vliegdekschip dat, terwijl het zich in de oceaan bevond, 100 kilometer ten oosten van een kerncentrale die straling uitstraalde, ‘een maand dosis straling ontving (noot van de auteur – eigenlijk nabij de noordoostelijke kust van het eiland Honshu bevond zich op dat moment het vliegdekschip Ronald Reagan van de Amerikaanse marine , op weg naar gezamenlijke marine-oefeningen met Zuid-Korea). En ze vervolgen: “Terwijl we aan land waren, werden mensen geëvacueerd binnen een straal van slechts 20 kilometer van de kerncentrale. Alles valt op zijn plaats als we aannemen dat de bron van de belangrijkste nucleaire straling zich feitelijk veel ten oosten van Fukushima-1 bevond, ver weg van de kerncentrale.” de zee op, zeggen Chinese bronnen.”

Kazachse sites noemen op hun beurt als voorbeeld “een interessant interview met Olzjas Suleimenov . De Kazachse dichter en publieke figuur noemde de aardbeving niets meer dan een “gevolg van menselijke aangelegenheden”. Suleimenov, door wiens inspanningen de kernproeflocatie in Semipalatinsk werd gesloten , is van mening dat er ergens in de wereld uiterst geheime tests bestaan ​​van nog nooit eerder vertoonde klimatologische, geofysische en geotectonische wapens die kunnen doden zonder argwaan te wekken bij de vijand – onder het mom van natuurrampen.


 

De aardbeving en tsunami in Japan zijn kunstmatig veroorzaakt door Amerikaanse inlichtingendiensten vanaf het drijvende platform HAARP. Het gevaarsniveau bij de kerncentrale van Fukushima-1 heeft zijn maximum bereikt. Het stralingslek blijft bestaan. Deskundigen hebben er vertrouwen in dat de situatie alleen maar erger zal worden, en zij ondernemen niet langer de analyse van de gevolgen van de tragedie.

Ze zullen in ieder geval erger zijn dan de gevolgen van het ongeval in de kerncentrale van Tsjernobyl, waarmee Fukushima-1 een gemeenschappelijk kenmerk heeft. Deskundigen zijn van mening dat er sabotage is gepleegd tegen beide kerncentrales met behulp van de nieuwste oorlogsmiddelen. En de Chinezen hebben het Pentagon er al van beschuldigd kunstmatige aardbevingen te veroorzaken.

De eerste die sprak over de hand van het Pentagon die de ramp controleerde, was het voormalige hoofd van de Azië-Pacific-afdeling van het tijdschrift Forbes, Benjamin Fulford. Zijn normaliteit en competentie worden bevestigd door het salaris van 220.000 dollar per jaar dat hij op deze plek ontving. Benjamin plaatste een opname van zijn interview uit 2007 met de Japanse minister van Financiën Koji Omi op internet. Hij zei dat een groep Amerikaanse oligarchen zijn land bedreigde met kunstmatige aardbevingen, waardoor Japan gedwongen werd de controle over zijn financiële systeem aan hen over te dragen.

Twee dagen na het interview werd de grootste kernreactor op het Japanse hoofdeiland Honshu het epicentrum van twee aardbevingen met een kracht van 6,5. Vervolgens trad Omi, die nog geen jaar minister van Financiën was, zonder officiële verklaring af. “Het centrum van de huidige aardbeving in Japan bleek direct onder de kerncentrale van Fukushima-1 te liggen”, is Fulford verbaasd. het toeval. – De gebeurtenissen herhalen precies wat ooggetuigen zeiden over wat er in Tsjernobyl gebeurde. Kort voor de ramp begon de grond onder het station van Tsjernobyl te trillen.

Lees ook eens:  Smartphone genereert holografisch plasmaveld dat ons bewustzijn bestuurt

Seismische stations verspreid over de hele wereld hebben een vreemde, hoogfrequente seismische golf geregistreerd. Het vreemde ervan was dat het frequentiespectrum dat seismische golven vergezelt, bijvoorbeeld tijdens aardbevingen, veel lager is. Aanvankelijk werd deze hoogfrequente seismische golf beschouwd als een gevolg van de explosie van de vierde reactor, maar later bleek dat de explosie in de kerncentrale van Tsjernobyl 25 seconden later plaatsvond. Het meest opmerkelijke is dat de bron van deze golf zich bijna onder de vierde krachtbron van de kerncentrale van Tsjernobyl bevond. Niemand kan dit verklaren door natuurlijke oorzaken.

Maar je hoeft niet lang te zoeken naar de enige kunstmatige eenheid die tot zo’n truc in staat is. De HAARP-faciliteit, een hoogfrequent actief poolonderzoeksprogramma, werd in de jaren 60 van de 20e eeuw gebouwd door de Amerikaanse marine en luchtmacht. De belangrijkste HAARP-faciliteit, gelegen in Alaska, beslaat een oppervlakte van ongeveer 14 hectare en bestaat uit 360 radiozenders en 180 antennes. De overige installaties verspreid over de wereld zijn iets kleiner. – Het officiële doel van het complex is het bestuderen van de aard van de ionosfeer en het ontwikkelen van luchtverdedigings- en raketafweersystemen.

In feite dient het echter om mondiale en lokale natuurlijke mechanismen te beïnvloeden in de gebieden waar Amerikaanse tegenstanders zich bevinden, zegt kolonel-generaal Leonid Ivashov, voorzitter van de Academie voor Geopolitieke Problemen. – HAARP is in staat atmosferische processen te beïnvloeden tot aan het ontstaan ​​van natuurrampen: zware regenval, aardbevingen, overstromingen en orkanen. Volgens sommige rapporten slagen Amerikanen er zelfs in om zoiets als een gigantische bolbliksem van kilometers lang te produceren. Dit alles stelt ons in staat om te praten over de mogelijkheid om geïntegreerde geofysische wapensystemen te creëren.

De aardbeving veranderde het regime in Birma.
Het werkingsprincipe van HAARP wordt als volgt beschreven: de antennes van de installatie ‘schieten’ miljarden watt microgolven de ionosfeer in, die deel uitmaakt van de atmosfeer met een enorme hoeveelheid energie. De ionosfeer wordt omhoog de ruimte in geduwd en stuitert vervolgens terug, waardoor een aardbeving ontstaat. Op dezelfde manier kan HAARP grondwater verwarmen, waardoor aardbevingen ontstaan. “Het lijkt erop dat de tsunami en aardbeving in Indonesië door deze wapens zijn veroorzaakt”, zegt Fulford. – Het Witte Huis heeft de Indonesische regering in 2006 gevraagd de Straat van Malakka te openen en zich aan te sluiten bij de strijd tegen het terrorisme. Ze weigerden. Wat is er gebeurd? Tsunami! En Indonesië begon plotseling mee te werken. In het communistische Birma zouden er verkiezingen worden gehouden waarbij de communisten opnieuw aan de macht zouden komen. En plotseling vond er een aardbeving plaats. Dus wat zou je denken? Heel handig bleken Amerikaanse en Britse schepen met voedselvoorraden voor de kust te liggen. Bij een ongeplande natuurramp zou dit drie weken duren. Maar ze waren er al!

De enige persoon die namens de regering van zijn land spreekt en de Amerikaanse regering rechtstreeks beschuldigt van het gebruik van geofysische wapens is generaal-majoor van het Volksbevrijdingsleger van China, hoofd van de Space Objects Control Service, Zhou Chengheo. Hij zei dat volgens zijn afdeling de aardbevingen en regenstormen die in 2008 wijdverbreide rampen in China veroorzaakten, plaatsvonden als onderdeel van het geheime militaire programma van het Pentagon, ‘Weer als een krachtvermenigvuldiger’.

Lees ook eens:  Putin: West Has No right To Force Their Values On Other Nations

De generaal zei dat getuigen van de aardbeving in Sichuan in mei 2008, vlak voordat deze begon, vreemde vurige wolken in de lucht waarnamen, vergelijkbaar met het noorderlicht, wat een kenmerk is van het werk van meteorologische wapens. Bovendien stelde de Taiwanese satelliet een daling van 50 procent vast in het elektriciteitsniveau in de ionosfeer boven het aardbevingsgebied. Dit is precies wat er zou gebeuren als HAARP de ionosfeer omhoog zou duwen en weer naar beneden zou brengen. De bevindingen worden bevestigd door de Chinese seismologische dienst.

Het epicentrum vertoonde vrijwel geen activiteit tot de aardbeving zelf. Wetenschappers waren verbaasd over het ontbreken van enig voorteken, zoals ongewoon gedrag van dieren.

De dodelijke HAARP-installatie in Alaska beslaat een oppervlakte van ongeveer 14 hectare, bestaat uit 360 radiozenders en 180 antennes…

De Pindos kenden een abnormale zomer en
de ramp in Japan verliep volgens hetzelfde scenario. De Universiteit van Tokio heeft de sporen van de HAARP-inductiemagnetometer al gecontroleerd en zag dat deze op 9 maart 2011 op volle capaciteit werd gelanceerd en een aantal dagen in deze modus werkte. De uitzending werd hoogstwaarschijnlijk uitgevoerd vanaf het drijvende platform ‘Sea-Based X-Band Radar platform’, dat onder dekking van het vliegdekschip Ronald Reagan over de Stille Oceaan wordt verplaatst. Volgens de krant Stars & Stripes van het Amerikaanse Ministerie van Defensie was hij op 9 maart 2011 trouwens op weg naar Zuid-Korea om deel te nemen aan de oefeningen. Een handiger punt om Japan aan te vallen is niet denkbaar. De vraag rijst: waarom hebben de Verenigde Staten Japan ‘gebombardeerd’? Om dezelfde reden als Joegoslavië, Irak en Libië: in een poging geld te verdienen. Volgens de doctrine van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken zou de hele wereld buiten Pindostan in chaos moeten worden gestort, een staat van permanente burgeroorlog, crisis en dergelijke. Op basis hiervan is het de taak van de regering van Nobelprijswinnaar Barack Obama om alle andere valuta en alle andere financiële instrumenten te destabiliseren, zodat de vraag naar staatsobligaties en de Amerikaanse dollar
hoog blijft.

..apparaten registreerden de activering ervan twee dagen vóór de tsunami en aardbeving

Academicus van de Russische Academie voor Natuurwetenschappen Nikolai Levashov meent dat Rusland in het kader van de Pindos-doctrine ook een klap heeft ervaren van klimaatwapens. “De hele hype over de opwarming van de aarde, die niet bestaat, is gecreëerd met als enig doel het gebruik van klimaatwapens te verdoezelen”, legt Levashov uit. – En de actie met de abnormaal hete zomers  wordt onder meer gepland om de oogst te verpesten en hun genetisch gemodificeerde tarwe te verkopen. Het is waarschijnlijk dat de “klimaatschok” zich vaak  zal herhalen. Maak je klaar

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥