web analytics

UFO reist met 72.000 mph en zuigt water uit de meren van Michigan

Naar verluidt zagen meer mensen een UFO in Michigan op 8 maart 1994. Volgens rapporten waren meer dan 300 mensen getuige van het incident.

In een recente aflevering van Unsolved Mysteries werd een huiveringwekkend nieuw detail over het incident onthuld. Naar aanleiding van het incident zijn er honderden telefoontjes gepleegd naar de hulpdiensten.

Meer dan 300 personen zagen naar verluidt objecten in de lucht vliegen die in staat waren te schreeuwen met snelheden van meer dan 72.000 mph. Twee van hen zeiden met afgrijzen toe te kijken hoe de UFO met een technologisch hoogstandje zoet water aan het opzuigen was.

Hoewel de verhalen over het incident van persoon tot persoon verschillen, zijn de overeenkomsten tussen de beschrijvingen van de objecten en de personen die er getuige van waren nog steeds duidelijk.

Rapporten verklaarden dat verschillende objecten, waaronder lichten, werden gezien vanuit verschillende gebieden in de buurt van het Grote Meer. Rapporten vermeldden ook dat de objecten in een cirkelvormig pad bewogen.

Meteoroloog Jack Bushong was die nacht aan het werk op het terrein van de National Weather Service op het districtsvliegveld in Michigan. Terwijl hij het incident volgde, bevestigde hij dat de berichten over de UFO’s legitiem waren.

Volgens een radio-operator waren de objecten geen vliegtuigen. Ze werden beschreven als zo groot als een duimnagel van een halve inch. Ze bewogen met snelheden tot 12.000 voet. Drie van hen waren op weg naar Chicago.

Agent Jeff Velthouse van de politie Holland zei dat hij meerdere objecten in de lucht zag vliegen. Hij beschreef ze als wit, groen en rood.

Lees ook:   Drie UFO's vlogen over de stad in Melbourne, Australië, maart 2022

Sommige mensen beweerden dat de objecten op kerstverlichting leken terwijl ze door de lucht vlogen. Sommige kampeerders zeiden ook dat ze een UFO zoet water zagen opzuigen met behulp van een vreemd mechanisme.

Volgens Torres wordt het gebied rond Lake Michigan beschouwd als een potentiële UFO-hotspot. De Grote Meren zijn de grootste zoetwaterbronnen in Noord-Amerika.

Als deze objecten in de lucht zouden vliegen en water uit de grond zouden zuigen, zou het een geval kunnen zijn van een UFO die water gebruikt voor zijn reizen. Merk op dat zelfs CIA – contractant Ingo Swann zijn verbazingwekkende verhaal deelde over een UFO die water opzuigt in Alaska .

Nadat hij over het incident had gehoord, ontmoette Bushong Michael Swords, een ufoloog, om te proberen het mysterie achter de objecten op te lossen. De twee werkten samen om een ​​kaartengalerij te maken die de beweging van de UFO’s weergaf.

Ondanks het aantal waarnemingen is de exacte aard van de UFO’s nog steeds onduidelijk. Volgens een rapport van de Chicago Tribune in 1995 sloten ambtenaren verschillende objecten uit, zoals gasballonnen, militaire vliegtuigen en kleine vliegtuigen.

Volgens Torres werken hij en Bushong samen om het mysterie van het incident op te lossen. Hij zei dat ze hopen dat het publiek hen zal helpen door naar de documentaire te kijken, die interviews zal bevatten met de ufoloog en de mensen die getuige waren van het incident. Hij gelooft dat als de objecten buitenaardse levensvormen zouden dragen, ze de aarde zouden hebben bezocht om het menselijk leven te bestuderen.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button