...
BuitenaardsRH Negatief - Anunnaki - Geloof

Een miljard mensen hebben ‘buitenaards bloed’, ook de bijbel verwijst naar de hemellichamen

Een miljard mensen hebben ‘buitenaards bloed’, ook de bijbel verwijst naar de hemellichamen

Bloed is dikker dan water, maar een miljard mensen op aarde delen misschien geen menselijk bloed. Ze kunnen ‘alien bloed hebben’ volgens sommige ufologen

Rhesus, een eiwitstof, zit in rode bloedcellen van 85% van de aardbewoners. Maar als mensen met resusnegatief (RH) bloed het zeldzaamste type ter wereld hebben, dan zijn degenen met RH-negatief O-bloed bijzonder exclusief. Ze kunnen universele donor worden, maar als ze bloed nodig hebben, kunnen ze het alleen afnemen van anderen die ook een O-negatieve bloedgroep hebben.

Een ander interessant punt is dat mensen met RH-negatieve bloedgroepen niet het “belangrijkste evolutionaire gen van resusapen” hebben dat mensen wel hebben. Zijn daarom mensen die het gen niet met anderen delen afstammen van buitenaardse ”wezens”, niet van apen?

The Truth Theory zegt: “Terugkijkend op ongeveer 35.000 jaar geloven wetenschappers dat de bloedgroep is gekoppeld aan specifieke stammen en groepen. Enkele veel voorkomende kenmerken van mensen met deze bloedgroep zijn onder meer een hoger IQ, een lagere lichaamstemperatuur, meer bewustzijn (fysiek en emotioneel), rood (achtig)haar hebben, gevoelig zijn voor hitte en blauwe, groene of hazelnootkleurige ogen hebben.

“Deze bloedgroep is nog mysterieuzer wanneer we naar zwangere vrouwen kijken. RH-negatieve vrouwen die zwanger worden, hebben moeite om een ​​baby te krijgen met een RH-positieve bloedgroep, omdat hun lichaam van nature aanvallen en proberen de foetus te doden. Dus, ze krijgen een speciale sterilisatieoplossing. ”

Veel hiervan lijkt erop te wijzen dat buitenaardse wezens en ET’s “deze bloedgroep hebben beïnvloed”. Mensen die zijn ontvoerd, worden er bijzonder door getroffen, lijkt de implicatie.

Lees ook:   Rh Negatieve bloedverbindingen tussen Henoch, Jezus en Johannes de Doper.

Het is dus ‘heel goed mogelijk’ dat buitenaardse wezens in het verleden op aarde zijn neergekomen en ‘met de genetica van de mensheid zijn omgegaan’, verklaren de deskundige ufologen.

Er lijken zelfs in de Bijbel enkele verwijzingen te zijn naar kinderen van buitenaardse wezens en mensen, wijzen enkele waarnemers:

” Genesis 6: 2 ” De zonen van God zagen de dochters van mensen dat ze eerlijk waren; en ze namen vrouwen, die ze allemaal kozen. ‘

Genesis 6: 4 “God kwam in de dochters van mensen, en zij baarden kinderen voor hen, en dezelfde werd machtig van ouds.” Uit de King James Bijbel: “mannenkinderen – mannen van Israël, mannelijke kinderen van God, geen mensenkinderen – Ex. 34:23. ” Ex. 34: 7 luidt: “De ongerechtigheid van de vader zal zijn voor de kinderen tot de vierde generatie.”

De meeste wetenschappers zijn echter helemaal niet overtuigd van de bloedgroepentheorie. Ze leggen uit dat “Rh-negatief niet wijst op de aanwezigheid van iets speciaals of buitenaards, het is de afwezigheid van Rh D-antigeen dat anders vrij normaal is bij mensen. Rh D is gewoon een ander normaal antigeen en er zijn veel veel antigenen die vergelijkbaar zijn met Rh D . ”

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button