...
BuitenaardsMysterieRH Negatief - Anunnaki - Geloof

Mysterieuze Schedel Met Chip In De Hersenen En In De Tand Ontdekt In Rusland.

Deze ontdekking moet mogelijk de kennis van mensen over de geschiedenis van het aardse proces herschrijven. Er kan een geavanceerde beschaving zijn met een hoge mate van ontwikkeling en geavanceerde technologie op de oude aarde.

Deze ontdekking moet mogelijk de kennis van mensen over de geschiedenis van het aardse proces herschrijven. Er kan een geavanceerde beschaving zijn met een hoge mate van ontwikkeling en geavanceerde technologie op de oude aarde.

Is dit waarschijnlijk de kristallisatie van de oude erfenis? Deze technologie is een zeer geavanceerde beschaving, misschien bestond ze honderden miljoenen jaren geleden. Het behoort misschien ook niet tot de aarde, maar is een product op een andere planeet.

Mysterieuze schedel met chip in de hersenen en in de tand ontdekt in Rusland. - Dagelijkse mysteries

Onderzoekers zijn nog steeds niet zeker van het verwijderen van de chip uit de schedel, uit angst voor schade.

https://dailymysteries.com/2020/06/05/mysterious-skull-with-chip-in-the-brain-and-in-tooth-discovered-in-russia/

Lees ook:   Steden aan de achterkant op de maan

Gerelateerde artikelen

Back to top button