web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsU.F.O

Aliens gebruiken speciale touwtjes om mensen en dieren te ontvoeren?

Kunnen de recente neergehaalde UFO’s in de VS, ontvoeringen van koeien door buitenaardse wezens, video’s van vogels die in de lucht zijn vastgevroren alsof ze aan iets onzichtbaars zijn vastgehaakt, en verhalen over haken die mensen de lucht in dragen, afkomstig uit Brazilië, met elkaar in verband worden gebracht?

Half februari werden drie niet-geïdentificeerde objecten neergeschoten boven Noord-Amerika , waarvan de officiële gegevens nog niet zijn gepresenteerd en waarschijnlijk nooit zullen worden genoemd wat ze werkelijk waren.

De media wezen erop dat de objecten er niet uitzagen als een ballon, en tegelijkertijd werd een van deze UFO’s, neergeschoten boven Lake Huron, door ooggetuigen beschreven als een “achthoekig bouwwerk waaraan touwen waren vastgemaakt”. De onderstaande schermafbeelding komt uit een artikel op de website van The Guardian.

d39efe315943c2e8af135508ff52aae5 AnGel-WinGs.nl

Amazing!

Een internetgebruiker raakte geïnteresseerd in de vermelding van “touwen”, en toen hij kort daarna een artikel las over het fenomeen van de verminking van vee, zag hij een foto van een UFO die een koe door de lucht sleept, aan de poten vastgebonden met een soort touw of touw. kabels.

Deze foto’s zouden op 26 januari 2016 zijn gemaakt op een boerderij in Montana, VS.

De gebruiker dacht dat dit een heel vreemd toeval is en misschien is het niet zomaar toeval, maar een en hetzelfde fenomeen.

Er wordt algemeen aangenomen dat UFO’s een zogenaamde “harde straal” gebruiken om dieren of mensen te ontvoeren , die eruitziet als een smalle straal helder licht, maar verschillende objecten kan opvangen en ze het schip in kan trekken.

Maar misschien zijn er in het arsenaal van de UFO niet alleen stralen, maar ook diezelfde “touwen”, kabels of touwtjes. De UFO’s zelf hebben immers een grote verscheidenheid aan vormen en hun technische uitrusting is waarschijnlijk ook anders.

Als deze theorie wordt ontwikkeld, kan worden aangenomen dat de “strengen van UFO’s” waarschijnlijk supersterk zijn en, onder bepaalde omstandigheden, onzichtbaar kunnen worden om geen aandacht te trekken. En misschien raken de vogels erin verstrikt , waarvan video’s steeds vaker uit verschillende delen van de wereld verschijnen .

In dit verband kunnen we ons ook het fenomeen van “engelenhaar” (ook bekend als “sterrengelei”) herinneren, wanneer na het verschijnen van een UFO soms vreemde “draden” uit de lucht vallen, die, wanneer ze de grond raken, zeer vallen snel uit elkaar, veranderen in geleiachtige klonten en drogen dan op.

Zou dit “engelenhaar” dezelfde “snaren” kunnen zijn die na gebruik zichzelf vernietigen?

Hier kun je ook vermelden dat er in Brazilië verschrikkelijke verhalen zijn over UFO’s die mensen ontvoeren met behulp van iets dat op haken lijkt. Haken grijpen een persoon bij de ledematen en slepen hem omhoog. Dit zou kunnen worden afgedaan als louter verhalen, maar we hebben ook het gruwelijke verhaal van hoe een UFO de Amerikaanse luchtmachtsergeant Jonathan Lovett in 1956 ontvoerde en ernstig verminkte.

Tijdens het zoeken naar het wrak raakten Lovett en Cunningham gescheiden en dreven ze uit elkaar. Toen Lovett achter een grote zandduin verdween, hoorde Cunningham hem plotseling luid schreeuwen. Toen Cunningham naar de kreten van de sergeant rende, zag hij een surrealistisch schouwspel toen zoiets als een levende liaan of een zeer lange slang Lovett’s been greep en hem over het zand sleepte naar een grote zilveren schijf die op steunen vlakbij stond.

Cunningham schrok zo van wat hij zag dat hij verstijfde van schrik, en ondertussen zoog deze klimplant of tentakel de sergeant volledig op in een zilveren schijf, die onmiddellijk geruisloos de lucht in zweefde en verdween.

Een “geanimeerde liaan” of gewoon een speciaal “touw” of een touwtje, met een haak of een speciale greep… Er is zeker iets om over na te denken.

Bron

Ik zag vannacht in de tuin  van de buren ook iets bizars…
Een soort licht voor een boom van buren die leek op een ietwat oplichtende wolk -voor die boom.
Best heel creepy.
Dus ik laat die deur maar even dicht…
Hoewel als ze willen ze zo mensen door muren transporteren zeggen ze…
:O

Maar ja misschien brachten ze mij wel thuis…? Had net even geslapen op mijn grote bank…
🙂

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥