web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en Nummerologie

Venus in de tekens

Venus in de tekens

f8a298c26d72e31eb4643310ceeb12fe AnGel-WinGs.nl

Venus in Ram.

Je vertoont een agressieve sociale interactie en passie in romantische relaties. Je vormt onstuimige, impulsieve banden en kunt best egocentrisch zijn in de liefde. Je toont goed initiatief om geld te verdienen, maar het gaat er meestal net zo snel uit als het binnenkomt. Voor jou kan het huwelijkse gebeuren te vroeg of te haastig gaan.

Venus in Stier.

Verhoogde artistieke expressie. Jij trekt gemakkelijk geld en materiële middelen aan. Je vormt diep emotionele liefdebanden. Je hebt soms een sterke financiële drive. Trouwen is soms vertraagd (latere leeftijd) wanneer Venus in Stier staat. Je houdt van luxe en mooie spullen.

Venus in Tweelingen.

Je bent flirterig en straalt veel charme en humor uit. Je bent een goede gesprekspartner, je bent populair en je houdt van lezen en lezen over reizen. Je hebt ook de neiging tot kortstondige relaties, wat gelijktijdig kan voorkomen (Vreemdgaan bv). Je bent een verkwister die geld verdient met een variëteit aan bronnen. U zult verschillende beroepen hebben en mogelijk ook meerdere huwelijken.

Venus in Kreeft.

Huis en huwelijk zijn belangrijk en bieden u een gevoel van veiligheid. Familiebanden zijn sterk. Je geeft geld uit aan huis en familie, maar stopt het ook weg in spaargeld. U profiteert via huizen, land en wijde, open ruimtes. In de buurt van water zijn geeft je een gevoel van kalmte.

Venus in Leeuw.

Je bent vurig in relaties en houdt van een gezellige natuurlijke sfeer. Misschien heb je een uitgesproken talent in een van de kunsten. Je houdt ervan om te entertainen en om te gokken en kunt een sterke aantrekkingskracht hebben op het andere geslacht. Jij hebt vaak winst door investeringen en speculatie. Je bent vaak ook dominant in relaties.

Lees ook:   De maan in de tekens

Venus in Maagd.

Geheime romances, teleurstelling door liefde, en mogelijk kan meer dan één huwelijk u overkomen. Je bent te analytisch en bekritiseert romantische relaties en emoties. Je bent een perfectionist over artistieke zelfexpressie.

Venus in Weegschaal.

Je hebt een vriendelijk, sympathiek karakter en houdt van kunst, muziek en drama. Je hebt een gelukkig huwelijk met talent voor kinderen. Je verdient geld door gebieden die Venus regeert en zoekt naar harmonie in al je relaties.

Venus in Schorpioen.

Je hebt een gepassioneerd karakter en een dominante zin in seks. Voor jou kan het huwelijk worden uitgesteld en relaties zijn dat ook vaak stormachtig. Je vrienden hebben misschien mystieke en occulte talenten. Jij ontvangt vaak weer financieel gelden, door erfenissen, belastingen, verzekeringen en het occulte.

Venus in Boogschutter.

Je hebt een gulle aard en vurige emoties in de Liefde. Als uw relaties echter uw persoonlijke vrijheid bedreigen, koelen uw emoties snel af. Liefde voor kunst, reizen en dieren, met een bijzonderheid en voorliefde voor paarden, kenmerkt jou. Er kunnen meer dan één huwelijk zijn.

Venus in Steenbok.

Je oefent terughoudendheid uit in emoties en beleeft vaak  enige teleurstelling in liefde en romantiek. Het huwelijk is meestal voor de praktische  redenen en kan zijn voor iemand die ouder en financieel meer gevestigd is. De partner kan koud en onverschillig zijn. Jouw nadruk ligt op het verwerven van financiële middelen en materiële activa.

Venus in Waterman.

Je hebt vrienden uit alle lagen van de bevolking en vreemde, onverwachte ervaringen in romantiek en vriendschappen. Je hebt behoefte aan intellectuele stimulans in romantische partnerschappen en vertoond grillige financiële gebruiken. Je wint door vrienden, partnerschappen en speculaties.

Lees ook:   De hamvraag to be or not to be onkruid

Venus in Vissen.

Je hebt een liefdadig, medelevend karakter.
Meer dan één huwelijk is waarschijnlijk voor u. Romantische liefde en emotionele
gehechtheden zijn noodzakelijk voor uw welzijn. Je vertoont een grote gevoeligheid
aan anderen en paranormale vermogens zijn waarschijnlijk.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien