web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en Nummerologie

Dieren astrologie

RAM (21 mrt – 20 apr)

Ram katten en honden zijn geboren om leiders te zijn in hun territorium. Ze proberen de baas te spelen over de andere huisdieren in hun directe omgeving. Geen enkel ander huisdier durft ze te pesten. Ze kunnen niet gemakkelijk aan de lijn worden gehouden. Ze vragen om aandacht. Als ze niet voldoende aandacht krijgen, zullen ze waarschijnlijk opstandig, koppig en ongehoorzaam worden. Als ze verwend worden, aarzelen ze niet om hun dankbaarheid te tonen. Het is een beetje moeilijk om ze onder je woorden te krijgen. Ze staan ​​​​bekend als territoriaal en verdedigen hetzelfde met al hun macht.

STIER (20 april – 20 mei)

Stier huisdieren staan ​​bekend als lui. Wat snacks en goede muziek zullen ze als bankaardappelen zien. Ze zijn vooral dol op zachte muziek. Ze houden van een luxueus leven, net als hun volwassen tegenhangers. Ze hebben de neiging om wat zwaarder te worden naarmate ze ouder worden. Ze zijn dol op een zachte en warme omgeving waar ze hun tijd kunnen doorbrengen. Ze geven een gevecht niet gemakkelijk op. Stierdieren houden van de beste dingen in het leven.

GEMINI (21 mei – 21 juni)

Gemini-huisdieren hebben grenzeloze energie. Ze vinden het leuk om hun meesters te entertainen en gemakkelijk de aandacht van buitenstaanders te trekken. Ze pakken de trofee meestal in hondencompetities. Gemini-huisdieren zijn charmant, zeer huiselijk maar ook gevoelig. Meestal brengt nieuwsgierigheid hen in ongewenste problemen. Ze staan ​​​​ook bekend om hun kleine grappen. Ze kunnen goed overweg met elk ander huisdier en kunnen ook gemakkelijk worden getraind omdat ze snel leren.

KANKER (22 juni – 22 juli)

Lees ook eens:  Volle maan en de invloed op aarde

Kankerdieren zijn overgevoelig. Ze dwingen om als een van onze familieleden te worden beschouwd. Ze snakken naar aandacht. Als ze worden uitgescholden, verliezen ze hun humeur en trekken zich terug in een hoek. Ze snakken naar aandacht en als ze onopgemerkt blijven, gaan ze mokken en zeuren. Kankerkatten zijn nachtdieren en hun stemming verandert met de fasen van de maan. Ze krijgen nooit ruzie en zijn erg timide. Ze rennen weg voor problemen en laten zich graag vertroetelen en knuffelen door hun baasjes. Kankerdieren worden vrienden voor het leven.

LEEUW (23 juli – 22 aug)

Leo-huisdieren zijn geboren leiders en hebben een koninklijke tint in hun gedrag en bewegingen. Ze hebben een trots op hen. Ze staan ​​bekend als arrogant. Integendeel, ze zijn ook vriendelijk en gezellig. Niemand durft hun gezag aan te vechten. Leo-huisdieren zijn liefdevol en trouw en vragen 24 uur per dag de aandacht van hun baasje als er andere huisdieren in het huishouden zijn. Ze hebben een goed geheugen en zijn goede huisdieren, vooral als er kleine kinderen in huis zijn, omdat ze goed voor ze zorgen.

MAAGD (23 aug – 22 sep)

Maagd-huisdieren zijn erg hygiënisch en vragen om een ​​nette omgeving om hen heen. Ze houden ervan om altijd schoon te zijn en zijn klaar om op elk moment van de dag een bad te nemen, wat de meeste huisdieren haten. Maagddieren zijn bijzonder veeleisend. Ze vermijden werken en spelen het liefst het grootste deel van de dag. Ze maken een grote ophef rond etenstijd. Ze zijn niet zo dol op aandacht zoeken. Ze zijn gevoelig voor allergieën en blijven daarom voorzichtig. Voor hen moet een streng dieet worden gevolgd, anders krijgen ze een maagklachten.

Lees ook eens:  Een Astrologisch verhaal

WEEGSCHAAL (23 sep – 22 okt)

Weegschaaldieren communiceren hun gevoelens via hun ogen aan de eigenaar. Het zijn rusteloze en besluiteloze wezens. Ze hebben kieskeurige manieren en testen het geduld van de eigenaar. Ze zullen alles doen als ze aandacht willen krijgen. Ze zijn erg aanhankelijk en houden ook van gezelschap van andere huisdieren in huis. Ze staan ​​bekend als flirts en kunnen niet in een bepaalde routine worden ondergebracht. Hun nerveuze aard brengt hen meestal in troebel water.

SCHORPIOEN (23 okt – 21 nov)

Schorpioen-huisdieren zijn loyaal en erg vermakelijk. Ze houden hun baasjes in een goed humeur. Ze zijn erg aan huis gehecht. Ze hebben het vermogen om de gedachten van mensen te lezen. Ze voelen gemakkelijk gevaar. Ze zijn eenlingen en worden zelden in huis gevonden. Ze leven in een eigen wereld. Schorpioen-huisdieren worden zwervers van de dierenriem genoemd. Ze zijn beangstigend voor de andere huisdieren. Schorpioenen zijn ook charmante wezens. Ze zijn soms trots en koppig.

BOOGSCHUTTER (22 nov – 21 dec)

Boogschutter-huisdieren zijn vol grenzeloze energie en met sterke zenuwen. Het zijn vrolijke wezens. Boogschutter-huisdieren zijn erg goed om op jonge leeftijd te houden. Naarmate ze ouder worden, worden ze gematigd. Ze zijn ook de meest ongevallengevoelige leden van de dierenriem. Ze komen gemakkelijk in de problemen door hun onhandige karakter. Ze houden ervan om bemind te worden en geven hetzelfde terug aan hun eigenaar. Boogschutter-huisdieren zijn lafaards en raken meestal uit een serieus gevecht. Ze houden van avontuur.

STEENBOK (22 dec – 19 jan)

Steenbok-huisdieren blijken wijzer te zijn in vergelijking met de andere huisdieren van hun leeftijd. Ze staan ​​ook bekend om hun correcte gedrag en houden het huis op orde. Steenbokkatten houden ervan om eindeloos te slapen. Ze worden zwaarder omdat ze zin hebben in eten. Steenbokken zijn koppig en haten het om van hun plaats gestoord te worden. Er wordt gezegd dat ze egocentrisch zijn, maar een hekel hebben om alleen te zijn. Ze geven een goed gezelschap voor spelende kinderen.

Lees ook eens:  Vorige levens geliefden

WATERMAN (20 jan – 18 feb)

Waterman-huisdieren zijn zachtaardige wezens. Ze voelen de stemmingen van hun baasjes aan en handelen daarnaar. Ze hebben een voorliefde voor water en het is heel gemakkelijk om ze naar een bad te brengen. Ze zijn erg vriendelijk en intelligent. Waterman-katten zijn erg temperamentvol. Ze opleiden is geen gemakkelijke zaak. Onderweg steken ze hun neus in alles. Waterman-huisdieren zijn liefhebbers van eten. Hierdoor komen ze meestal in ongewenste ziekten terecht.

VISSEN (19 feb – 20 mrt)

Vissen huisdieren houden van water en aanverwante sporten. Ze zijn erg gevoelig en empathisch en voelen gemakkelijk de stemming van hun baasje aan. Als ze eenmaal een voorliefde voor een bepaalde persoon hebben ontwikkeld, zullen ze dat voor het leven blijven. Ze zijn ongevalsgevoelig. Vissenkatten zijn hyperactief en impulsief van aard. Vissen huisdieren veranderen hun stemmingen vaak dat het moeilijk is om ze te begrijpen. Ze houden van luxe en hebben niet veel ruimte nodig. Een verandering van omgeving zal ze mokken naar een hoek doen. Maar daarvoor zijn het zachtaardige en liefhebbende huisdieren.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥