03 maart 2021

 

Neptunus in 12e huis

Neptunus, Vissen en 12e huismensen werken indrukwekkend met kunst en afbeeldingen en het verwijst terug naar hun unieke vermogen om te werken met het onbewuste, dat een beeldtaal is. Al deze uitdrukkingen zijn afkomstig van een diepere bron dan de bewuste geest kan doorgronden. Schrijven, schilderen, fotografie, tekenen en beeldhouwen zijn allemaal manieren om het zelf te verbinden met het onbewuste dat ook veel gebruikt wordt in therapiewerk.
Het diagnosticeren van psychische aandoeningen valt buiten de mogelijkheden van astrologen. 
Neptunus in de horoscoop in het twaalfde huis kan worden gevonden mensen met een hoge emotionele intelligentie, medeleven en aangeboord in een bron van inspiratie en creativiteit met diepe spirituele inzichten. We zien ook de chaotische kant van Neptunus, waardoor alles onduidelijk en wazig is, en men kan zich al te gemakkelijk in de dikke mist van Neptunus bevinden. Het is niet moeilijk om ons op een vergelijkbare plek te bevinden wanneer Neptunus erbij betrokken is en hoeveel van onszelf medicamenten hoe dan ook via drugs, televisie en alcohol om aan de realiteit te ontsnappen? Het verschil is dat we ons niet helemaal terugtrekken …
Lees ook:   Dit Is Hoe Je Liefdesleven in 2021 Verandert Volgens Je Sterrenbeeld

Gerelateerde berichten