web analytics
11:11 Dubbele getallen
MysterieWetenschap & Ontwikkeling

Zombies voor de Führer

Het blijkt dat deze mysterieuze wezens helemaal geen monopolie zijn van de priesters van de voodoo-religie en scenarioschrijvers van horrorfilms. Als je de schattingen van experts mag geloven… …zijn documenten uit de Tweede Wereldoorlog en de periode erna nog niet eens voor 15% bestudeerd. 

31ecb54913139a42145830a3069829ad AnGel-WinGs.nl

In 1996 vielen merkwaardige documenten in handen van de voorzitter van het Italiaanse Nationale Ufologische Centrum.

Uit de door signor X opgestuurde papieren volgt dat de eerste vliegende schotel op 13 juni 1933 in Italië landde. Aanvankelijk hechtten ze geen enkel belang aan de capriolen van de anonieme persoon, maar na deskundige bevestiging van de authenticiteit van het volgende “deel” documenten besloten ze dit onderwerp serieus te nemen. De resultaten bleken behoorlijk interessant.

Medio juni 1933 werd op persoonlijk bevel van de Duce (Mussolini) in Italië een speciaal geheim “Kabinet RS/33” opgericht, bedoeld om alle gevallen van UFO-waarnemingen in de lucht boven Italië te onderzoeken.

 Verantwoordelijk voor het werk van het kabinet waren graaf Galeazzo Ciano, Mussolini’s schoonzoon en minister van Buitenlandse Zaken in zijn regering, evenals de commandant van de luchtmacht, generaal Italo Balbo. Het ‘Kabinet’ werd opgericht onmiddellijk na de mysterieuze verschijning van een UFO in Italië, daterend uit 13 juni 1933.

 De landingsplaats van het object werd niet aangegeven in de documenten, maar er waren duidelijke richtlijnen voor het afleveren van de UFO op een ‘geheime locatie’, het arresteren van getuigen van het mysterieuze fenomeen en het censureren van de pers. Leden van het astronomisch observatorium in Milaan kregen de opdracht een dringend rapport op te stellen met een natuurlijke verklaring van de gebeurtenissen. 

Lees ook eens:  Een bewijs dat we in 1021 leven. Niet in 2021.

 

Tijdens de studie van materialen uit het “Kabinet RS/33” werd een ander interessant document gevonden, waaruit bleek dat op de ochtend van 17 augustus 1936 een drietal ongeïdentificeerde objecten in de lucht boven Venetië en Mestre vloog. Uit de brief aan Ciano volgde dat een van de voorwerpen de vorm had van een enorme sigaar, terwijl de andere twee bolvormig waren.

 Een zekere Venetiaanse inwoner genaamd Faustino, die in de brief wordt vermeld als een van de drie ooggetuigen van het incident, getuigde dat hij op zevenjarige leeftijd een enorme torpedo door de lucht zag vliegen, vergezeld van twee grote transparante ballen. Begin jaren veertig werden de activiteiten van het kabinet RS/33 stopgezet. 

De UFO, zoals deze uit de documenten bekend werd, was tegen die tijd al gevonden.
Vanuit Noord-Lombardije werd de ‘plaat’ afgeleverd op een luchtmachtbasis bij Verigate, waar hij tot het einde van de oorlog in een geheime hangar bleef rusten, totdat de nazi’s zelf, die een naderende nederlaag voelden, alle hangars met de UFO vernietigden.
 In onze wantrouwige tijden is het niet gebruikelijk om de woorden van ufologen, paranormale onderzoekers en andere ‘sciencefictionschrijvers’ serieus te nemen. Het feit blijft echter bestaan: op 23 februari 1941 hield Mussolini op het congres van de Federatie van Fascistische Strijders publiekelijk de volgende toespraak. “De Verenigde Staten zullen hoogstwaarschijnlijk niet worden binnengevallen door de soldaten van Japan, Duitsland of Italië, maar door de weinig bekende maar uiterst oorlogszuchtige bewoners van de planeet Mars, die vanuit de ruimte op aarde zullen arriveren op hun onvoorstelbaar formidabele ‘vliegende forten’. 

Lees ook eens:  Wat is 5G nu echt! Is het echt gevaarlijk of niet.

 Maar waarom niet? De vriend en bondgenoot van Benito Mussolini, Adolf Hitler, zou tenslotte een leger zombies tegen de Amerikanen inzetten! Dit werd enkele jaren geleden bekend, toen een groep archeologen die de hooglanden van Noord-Italië verkenden, een nogal vreemde begrafenis tegenkwamen. 

Er lagen ongeveer honderd goed bewaarde lijken in de gletsjers. 

Een groep experts die ter plaatse was geroepen, kwam na bestudering van geheim SS-materiaal tot de conclusie dat wetenschappers uit het Derde Rijk tijdens het Nibelung-project bezig waren met het tot leven wekken van dode soldaten. Het lichaam van de overledene werd behandeld met een speciale samenstelling, waaronder een balsemoplossing, blauwzuur, adrenaline en een tiental andere chemicaliën.

In de hersenen van de toekomstige onsterfelijke jager werd een computerchip geïnstalleerd, geplaatst in een alcoholbad in de schedel, waarvan de elektrische draden zich naar alle gewrichten van de zombie verspreidden.

 Uiteraard was dit geen levende soldaat die beslissingen kon nemen. Maar aan de andere kant: wie heeft er een krijger nodig die met zijn eigen hoofd denkt? 

Daar is de commandant voor! Overigens kon de commandant het zombieleger besturen met een afstandsbediening op een afstand van 5 kilometer. 

En het was buitengewoon moeilijk om een ​​dode man te doden: om dit te doen moest je de kleine sensor in het hoofd van de soldaat raken. In de annalen van de geschiedenis staat nog steeds een toespraak van Heinrich Himmler, gehouden tijdens een geheim bezoek aan de basis in 1944: “Als je een leger van bijvoorbeeld 20 miljoen doden opstelt, hoeven we het niet eens wapens te geven – geslepen messen zijn voldoende om alles wat onderweg is weg te vegen.” De mensheid werd gered van moordende robots door de hoge kosten van ‘plezier’, aangezien de wederopstanding van één dode man 500.000 dollar kostte.

Lees ook eens:  Derde CRISPR Baby geboren in China

Gezien de inflatie was het bedrag voor die tijd fantastisch! Volgens Erich Windelmann hadden Duitse wetenschappers echter in het voorjaar van 1945 ongeveer 50 zombies gemaakt! Deze conclusie werd getrokken door een groep experts die de gletsjer onderzochten. Onder meer begraven in het ijs werden vijftig strijders gevonden met sensoren in hun hoofd en ‘Nibelung’-markeringen op hun handen. Het lot van de geheime basis van het Derde Rijk is mysterieus.

 Er wordt aangenomen dat het in april 1945, door de gezamenlijke inspanningen van SMERSH en de Amerikaanse inlichtingendiensten, werd opgeblazen. Deze theorie is gebaseerd op zeer onbetrouwbare feiten: tijdens opgravingen op de plaats van de voorgestelde basis werden een rotte hoes van een Amerikaanse overjas en een schijf van een PPSh-machinegeweer gevonden. Concluderend moet nog worden herhaald dat veel materiaal uit de Tweede Wereldoorlog nog steeds op zijn beurt wacht om te worden ontcijferd en bestudeerd. En misschien zal het vertelde verhaal binnenkort niet meer zo onwaarschijnlijk lijken…

Denis Danilov
van.ua

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥