web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-EliteWetenschap & Ontwikkeling

Geo-engineeringplan gelanceerd om de zon te DIMMEN, de lucht te VERVUILEN en het oceaanwater van de aarde te BEVRIEZEN

Een klimaatcultusbedrijf genaamd “Make Sunsets” wil dat bedrijven die de deugd signaleren betalen om de lucht te vervuilen en de zon te verduisteren, de planeet Aarde af te koelen en ervoor te zorgen dat de zeespiegel keldert, terwijl het levengevende water van de wereld wordt opgesloten in ijs.

De CEO van het bedrijf wordt letterlijk “IJsman” (Iceman) genoemd, als een soort globalistische schurk uit een Batman-film. Hij geeft in een verklaring aan MIT Technology Review toe dat zijn operatie een soort “sekte” is en zegt dat het “moreel verkeerd” is om vol zonlicht, warmte, oceaanhabitats en vloeibaar water op planeet Aarde te laten voortduren op hun huidige niveaus, waarbij ze beloofden de lucht te vervuilen en de zon te dimmen om de zogenaamde “klimaatverandering” te bestrijden.

De manier om de klimaatverandering te stoppen, benadrukt hij, is het klimaat radicaal te veranderen met een riskante, onbewezen en wetenschappelijk slecht doordachte wereldwijde terravormingsoperatie die de fotosynthese, voedselgewassen, oceaanniveaus, fytoplankton en leefgebied voor aquatische ecosystemen over de hele wereld zou beïnvloeden.

En het wordt allemaal gedaan in naam van “wetenschap” en het bestrijden van “klimaatverandering”.

Bron

Heel dom natuurlijk om dit te veroorzaken zonder de gevolgen te kennen.

Lees ook:   De HELFT van alle Britse kinderen is PERMANENT BESCHADIGD door covid-lockdowns, zo blijkt uit onderzoek
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥