web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-EliteWeerWetenschap & Ontwikkeling

Bedankt, Washington Times, voor het presenteren van de niet-alarmerende feiten over de opwarming van de aarde

De Washington Times publiceerde gisteren – op Dag van de Aarde – een artikel met de ware feiten over klimaatverandering. Het verhaal was verfrissend omdat het gegevens citeerde, geen speculaties van computermodellen, om te bespreken wat we momenteel weten over de toestand van het klimaat.

In het artikel in de Washington Times presenteert James Taylor, president van The Heartland Institute, niet-alarmerende feiten, niet angst, in het artikel getiteld ” Economie-vernietigende klimaatplannen richten zich op niet-bestaande” crisis. 

“Vergis je niet, meetbaar wetenschappelijk bewijs maakt duidelijk dat de opwarming van de aarde er niet voor zal zorgen dat de wereld over 10 jaar, 100 jaar of 1000 jaar zal eindigen”, schrijft Taylor. “In feite is een warmere wereld altijd een betere wereld geweest voor de menselijke gezondheid en het welzijn, en dit zal in de nabije toekomst niet veranderen.

“Het idee van een op handen zijnde klimaatcrisis is een zorgvuldig ontworpen waanvoorstelling, duidelijk en eenvoudig”, vervolgt Taylor. “Hoe meer die objectieve wetenschap alarmistische klimaatclaims heeft ontkracht, des te meer hebben klimaatactivisten en hun media-bondgenoten hun retoriek aangewakkerd en geprobeerd de aandacht af te leiden van echt wetenschappelijk bewijs.”

Taylor gaat vervolgens verder met het weerleggen van veel beweringen van klimaatalarmisten dat een warmere wereld slecht is voor de mensheid en dat de opwarming van de aarde extreme weersomstandigheden zal doen toenemen.

Over de impact van de opwarming van de aarde op de menselijke gezondheid, schrijft Taylor: “Koudere klimaatperiodes worden doorgaans in verband gebracht met meer hongersnoden, plagen en ernstige extreme weersomstandigheden, evenals met verminderde oogstopbrengsten en afnemende menselijke populaties. Warmere klimaatperioden hebben doorgaans geresulteerd in relatief minder hongersnoden, plagen en extreme weersomstandigheden. Ze hebben meestal ook hogere oogstopbrengsten en produceren waarschijnlijk gouden tijden van hogere menselijke bevolkingsaantallen en levensstandaard. “

Gegevens die in talrijke klimaatrealisme- artikelen worden gepresenteerd – bijvoorbeeld hier , hier en hier – tonen aan dat Taylor gelijk heeft wanneer hij stelt dat een bescheiden opwarming goed is geweest voor de menselijke gezondheid.

“Gegevens tonen aan dat de voorspellingen van de dag des oordeels van alarmisten consequent niet zijn uitgekomen”, merkt Taylor op. Hij back-up van deze claim onder verwijzing naar het VN-Intergovernmental Panel on rapporten Climate Change, dat staat de organisatie heeft “weinig vertrouwen” dat de klimaatverandering is het hebben van een meetbare negatieve wereldwijde gevolgen met betrekking tot orkanen , tornado’s , droogte , overstromingen en andere natuurlijke rampen .

“Voorspellingen van toekomstige klimaatrampen zijn niet geloofwaardiger dan voorspellingen uit het verleden die niet zijn uitgekomen”, schrijft Taylor, en concludeert: “Beleidsmakers moeten de neiging weerstaan ​​om een” probleem “op te lossen dat niet hoeft te worden opgelost, vooral als het gaat om overheidsbeleid dat niet hoeft te worden opgelost. zal onvermijdelijk meer kwaad dan goed doen. “

Dat is een vermaning die de regering Biden, het Congres, de gouverneurs, de wetgevers van de staat en de regelgevende instanties ter harte zouden moeten nemen, vooral op de Dag van de Aarde.

 

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥