web analytics
...

CERN en een timewarp!

Volgens aanhangers van complottheorieën, een serie experimenten uitgevoerd bij CERN’s Large Hadron Collider (LHC) fabriek in Zwitserland, als onderdeel van de voorbereidingen voor het herstarten van de machine in november 2009, geleid tot een “afwijkende gebeurtenis” dat een gegenereerde “time warp. ‘En als de “time warp” of “time wave” galmde over de hele planeet door oude piramide complexen in Zuid-Amerika, maar kruiste het pad van een straalvliegtuig in de lucht en vervoerde het, in een oogwenk, naar een locatie duizenden mijlen verderop.

DE TIME WARP VEROORZAAKTE EEN MASSALE BLACK OUT De “Time Warp” of “time wave” veroorzaakte ook een enorme zwarte uit over Zuid-Amerika dat miljoenen mensen in duisternis gehuld. Het bizarre verslag blijkt afkomstig te zijn van de beruchte complottheorie website Wat betekent het? De website is de bron van een aantal van de internet de vreemdste samenzweringstheorieën bedacht door een mysterieuze schrijver, Sorcha Faal, die toegang hebben tot bevoorrechte intelligence bronnen binnen het Kremlin beweert geweest.

 

Deze Braziliaanse Man bouwde een motorfiets die kan reizen meer dan 300 mijl op één liter water  CERN is ten slotte Opening De Portal naar andere dimensies Volgens de samenzwering theoreticus, in 1 november 2009, een ‘interessante rapport circuleert in het Kremlin “beweerde dat een Iberworld Airbus A330-300, vlucht A7-301, met ongeveer 170 passagiers aan boord, in een oogwenk werd vervoerd ongeveer 5500 mijl uit meer dan Santa Cruz, Bolivia, waar het was de voorbereiding op het land, naar de luchthaven Tenerife Noord (voorheen Los Rodeos Airport) op het eiland Tenerife, in de buurt van de hoofdstad van Santa Cruz de Tenerife op de Canarische eilanden. Iberworld Airbus

De ongelooflijke incident vond plaats kort na wetenschappers van het CERN LHC fabriek in Zwitserland ingeschakeld de machine naar een reeks beginnen “grote experimenten.” Toen wetenschappers zich realiseerden dat hun LHC-experimenten een onverwacht “time warp” of had gegenereerd “gravitatiegolf,” ze haastig het afsluiten van de LHC en probeerde te verdoezelen de reden voor de ongeplande uitschakeling door te beweren dat het werd veroorzaakt door een vogel die een stuk gedaald brood op een outdoor machines in de fabriek, volgens Freedom Fighter Times.

Lees ook:   Overmatige liefde voor reinheid kan leiden tot obesitas - wetenschappers

Ondanks de wanhopige pogingen om cover-up van het incident en het publiek te houden in het donker, het feit dat de LHC ongeluk had geopend een tijd portal en getransporteerd een vliegtuig duizenden mijlen uit koers in een oogwenk, veroorzaakt zo veel opwinding onder CERN wetenschappers dat de directeur Onderzoek en Scientific Computing bij CERN kon niet weerstaan aan de aankondiging van de “doorbraak” triomfantelijk.

Hij zei in een verklaring kort na het incident dat wetenschappers een voorheen onbekende natuurlijk verschijnsel dat een zou kunnen zijn kan hebben ontdekt “extra dimensie.” Volgens aanhangers van complottheorieën, wetenschappers ontdekt dat de “time warp” werd veroorzaakt door verstoringen van het magnetisch veld van de aarde als gevolg van de LHC-experimenten. Het magnetisch veld verstoringen geleid tot een “time wave” die werd doorgegeven aan magnetische kern van de planeet na “kabbelend door middel van” duizenden oude piramide complexen in Zuid-Amerika. De “Time Warp” reisde van de LHC in de richting van de Poort van de Zon in het Andes gebergte in Bolivia en vervolgens naar de ruimte boven Zuid-Amerika . [Let op: De Poort van de zon verwijst naar de 9,8 voet hoog en 13 voet breed megalitische stenen boog in het Lake Titicaca in de buurt van La Paz in Bolivia.

Het werd gebouwd door de Tiwanaku / Tiahuanaco 1500 jaar geleden. Het wordt verondersteld om astrologische of astronomische betekenis. Veel aanhangers van complottheorieën geloven dat het kan een Stargate portal zijn geweest.] Als de “tijd wave” reisde van de Poort van de Zon in de Andes in het ijle boven Zuid-Amerika, maar kruiste het pad van een Iberworld Airbus A330-300 dat de voorbereiding was om te landen op de luchthaven in Santa Cruz, Bolivia, en vervoerde de straalvliegtuig, met 170 passagiers, uit Santa Cruz in Bolivia, 5500 mijl naar de luchthaven van Tenerife Noord in de buurt van Santa Cruz op het eiland Tenerife, Canarische eilanden.

Gelukkig zijn alle 170 passagiers en de bemanning landde veilig op de luchthaven in Spanje. Het vliegtuig vertrok later af van het eiland en bereikte haar oorspronkelijke bestemming in Bolivia. Een dag na het incident, wetenschappers van CERN afsluiten van de LHC en kondigde de sluiting werd veroorzaakt door een vogel die “een stuk stokbrood” bij de faciliteit laten vallen op machines. Maar zelfs na de LHC werd stilgelegd, het effect ervan verder te verspreiden, volgens complotdenkers. Het gegenereerde “dimensionale verstoringen” dat uitgezonden signalen gelijkaardig aan “digitale communicatie” in de richting van Ouden sites, zoals de piramiden in het Zuid-Amerikaanse continent en Egypte.

Lees ook:   Regenwater niet zo schoon als men dacht

Maar als onderdeel van een wereldwijde cover-up, de nieuwsmedia niet de waarheid over wat er werkelijk gebeurd met de vlucht Airbus op 1 november te vertellen, 2009. News meldden weinig over de omstandigheden rond de landing in Santa Cruz op Tenerife, in plaats van santa Cruz in Bolivia. Berichten in de media ook nagelaten om de details over de oorzaak van de stroomstoring die miljoenen mensen in Zuid-Amerika getroffen geven. De Braziliaanse overheid gaf een vage verklaring dat de black-out werd veroorzaakt door “atmosferische ontladingen in verband met sterke regen en wind” aan de Itaipu hydro-elektrische dam, volgens aanhangers van complottheorieën. De CERN LHC, ’s werelds krachtigste deeltjesversneller, gehuisvest in een ondergrondse 27 kilometer lange tunnel in de buurt van de grens van Zwitserland met Frankrijk, is het onderwerp van de bizarre complottheorieën sinds het officieel startte haar activiteiten op 30 maart 2010.

Volgens aanhangers van complottheorieën, de reeks van experimenten met een geleidelijke verhoging van de energie-niveau van de versneller vormen ernstig gevaar voor de menselijke beschaving, de wereld en het heelal, omdat het zou kunnen leiden tot het ontstaan van een zwart gat, dat fungeert als een portaal naar een andere dimensie .

De portal kan verslinden onze wereld of een deur open om indringers kwaadaardige uit een parallel universum, volgens complotdenkers. Maar CERN ambtenaren hebben geprobeerd om angsten weg te nemen, zeggen dat de energie niveaus waarop de experimenten worden uitgevoerd zijn niet hoog genoeg om bedreigen of onze wereld te vernietigen. Wetenschappers zeggen dat de experimenten zijn bedoeld om de mensheid ten goede komen door het vergroten van onze kennis van de grondwet van ons universum op het fundamentele niveau (via inquisitr.com ).

 

Vertaald door google

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!