05 maart 2021

 

De Solfeggio Frequenties

De Solfeggio Frequenties

 

Deze zeer oude frequentieschaal is een onderdeel van een zes-tonige schaal van opeenvolgende elektromagnetische frequenties, bekend als de ‘Original Solfeggio Scale’ uit het boek ‘The Healing Codes of Biological Apocalypse’ door dr. Leonard Horowitz. Deze bijzondere frequenties werden eigenlijk herontdekt door dr. Joseph Puleo, die naar men zegt het ‘als een prachtige mystieke ervaring heeft ontvangen’. Deze frequenties zijn niet nieuw, maar zeer oud. Zo schijnt het dat de kracht hiervan in de kerk al veel langer bekend was, zeker in combinatie met het Latijn, terug te horen in bijvoorbeeld Gregoriaanse gezangen. Ook de kracht van de in het oude Sanskriet gereciteerde mantra’s valt hieronder. Elke frequentie heeft een unieke trilling die inwerkt op ons systeem. Het luisteren naar deze frequenties kan helpen je hart te openen evenals kalmte te creëren en heling te versnellen.

De Solfeggio Frequentie Schaal:

UT  396 Hz
RE  417 Hz
MI  528 Hz
FA  639 Hz
SOL 741 Hz
LA  852 Hz
De eerste toon, “UT Quent Laxis” genoemd, wordt vertaald als “de scala van emoties, van verdriet tot vreugde” en “de complete serie van herkenbare muzikale tonen”. Het heeft een frequentie van 396 cycli per seconde en wordt ook geassocieerd met een “magnetisch veld waarvan de kracht gelijk staat aan 105 Gauss” of 100.000. (De gauss is een – inmiddels in onbruik geraakte – eenheid van magnetische fluxdichtheid, afkomstig uit het cgs-eenhedenstelsel. 1 G (gauss) = 10-4 tesla. De gauss is genoemd naar de Duitse wiskundige Carl Friedrich Gauss.)

De 3, 6 en 9 volgens Tesla:

In de zes originele Solfeggio frequenties, die de Pythagoras methode aanhouden, kunnen we de basis frequentie getallen terugvinden van 3, 6 en 9. Nicola Tesla zei: “Als we de magnifieke kracht zouden bevatten van de 3, 6 en 9, dan zouden we de sleutel tot het universum ontdekken”.

solfeggio.jpg

1. UT…396 Hz(UT Quent Laxis)
Het loslaten van belemmerende emotionele patronen (na RE – 417 Hz), het loslaten van angst en schuldgevoelens
(klik hier)

Lees ook:   Bloedgroepen en afstamming

https://www.youtube.com/watch?v=ppeN8gmk-JU

  

  
2. RE…417 Hz (RE is een afkorting voor “Resonare Fibris” of resonantie. Deze toon resoneert met het heilige getal 144.000)
Het doorbreken van belemmerende emotionele patronen, het losmaken van ongewenste situaties en het in gang zetten van verandering.
(klik hier)

https://www.youtube.com/watch?v=22lbvdizaFU&feature=related

  

  

3. MI…528 Hz (MI is afgeleid van het Latijn “MI-ra gestorum dat miracle oftewel wonder betekent) Opvallend genoeg is dat dit de exacte frequentie is die gebruikt wordt door bio- chemische genetici om kapotte DNA te repareren, de genetische blauwdruk waarop het leven is gebaseerd. MI – 528 Hz staat in verbinding met het kruinchakra. Dr. Puleo vermoedt een samenhang met de integratie van het DNA. De reguliere “C” die we allemaal kennen in onze cultuur (die komt van de diatonische schaal van do, re, mi, fa, so, la, ti, do) is niet de 528 Hz frequentie C.  De reguliere “C” vibreert op een frequentie van 523.3 Hz.  De “C” van 528 Hz die gebruikt wordt voor DNA reparatie is onderdeel van de oude Solfeggio Schaal.

MI 528 HZ is de liefdesfrequentie, en staat voor transformatie, wonderen en het repareren en helen van DNA patronen. https://www.youtube.com/watch?v=tZrBRQn6K0A

4. FA…639 Hz (Resoneert met “Verbinding”)
Verbinding van de linker – en rechter hersenhelft, het Corpus Callosum. Heling van relaties.
(klik hier)

https://www.youtube.com/watch?v=hwrMn0_0Phs

  

5. SOL.741 Hz (Resoneert met Intuïtie)
Innerlijk weten, het ontwaken van de intuïtie.
(klik hier)

https://www.youtube.com/watch?v=YHM8-mT6CBo

  

6. LA…852 Hz (Resoneert met Pure Liefde)
Onvoorwaardelijke liefde, terugkeer naar spirituele orde.
(klik hier)

https://www.youtube.com/watch?v=SeMn69Alu8k

  

Bron en meer informatie:

https://www.redicecreations.com/specialreports/2006/01jan/solfeggio.html

Healing Codes for the Biological Apocalypse – Leonard G. Horowitz & Joseph Puleo (ISBN-13: 978-0923550394)

 https://www.youtube.com/watch?v=zAcI6WTpVEw&feature=player_embedded

Gerelateerde berichten