web analytics
11:11 Dubbele getallen
Vitaminen & Kruiden

Is dennennaaldenthee echt een oplossing voor covidvaccins?

Het nieuws verspreidt zich dat dennennaaldthee een oplossing kan bieden tegen het “afstoten” of overbrengen van covid-vaccins, wat een fenomeen lijkt te zijn waarbij gevaccineerde mensen schadelijke deeltjes of stoffen verspreiden naar anderen om hen heen. Zie dit artikel van een WordPress-blogsite genaamd ‘Ambassador Love’.

In dat artikel staat:

Er is een potentieel tegengif voor de huidige besmetting met spike-eiwitten die Suramine wordt genoemd. Het wordt gevonden in veel bossen over de hele wereld, in dennennaalden. Suramine heeft remmende effecten tegen componenten van de stollingscascade en tegen de ongepaste replicatie en modificatie van RNA en DNA. Overmatige stolling veroorzaakt bloedstolsels, ministolsels, beroertes en ongewoon zware menstruatiecycli.
Dennennaaldthee is een van de krachtigste antioxidanten die er is en het staat erom bekend kanker, ontstekingen, stress en depressie, pijn en luchtweginfecties te behandelen. Pijnboomthee doodt ook parasieten.

Hieronder vindt u een volledige podcast en video die twee extractiemethoden onthult, beide eenvoudige, low-tech, goedkope methoden die bijna overal kunnen worden gebruikt.
Verse dennennaalden van geschikte bomen worden al eeuwenlang gebruikt als bronnen van vitamine C en andere fytochemicaliën die indianen gebruikten om luchtweginfecties en andere kwalen te behandelen. Vitamine C is een bekende remedie tegen scheurbuik, aangezien scheurbuik een ziekte is van vitamine C-tekort. Dennennaalden bevatten veel andere stoffen die de bloedplaatjesaggregatie lijken te verminderenin het bloed, waardoor mogelijk bloedstolsels worden voorkomen die leiden tot beroertes, hartaanvallen en diagnoses van longembolie. (Zie hieronder gepubliceerde wetenschappelijke bronnen.)

Dennennaalden worden al duizenden jaren door inheemse bevolkingsgroepen over de hele wereld gebruikt als voedsel en als medicijn. Veel mensen geloven nu dat dennennaalden bescherming kunnen bieden tegen covid-spike-eiwitten – die gemanipuleerde biowapens zijn die worden aangetroffen in covid-vaccins – evenals tegen covid-vaccin “afstotende” deeltjes, die ook biologische wapens lijken te zijn die zijn ontworpen om wereldwijde ontvolking te bereiken.
Dr. Judy Mikovits beweert dat globalisten zich er terdege van bewust zijn dat dennennaaldthee het antwoord is op wapens voor ontvolking door covid, en dat ze in het geheim dennennaaldthee gebruiken om zichzelf te beschermen tegen de pest die ze op de wereld hebben losgelaten, legt Mikovitz uit.

Duiken in de wetenschap achter dennennaalden en covid

Als gepubliceerd laboratoriumwetenschapper besloot ik me met mijn laboratoriumkennis en -ervaring in deze vraag te verdiepen. Het koken van verse dennennaalden om thee te zetten is een extractiemethode die veel wordt gebruikt in de voedingswetenschap en in de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM).
Water werkt als een oplosmiddel en door warmte en tijd worden sommige fytochemicaliën in de dennennaalden in het water geëxtraheerd, waardoor een dennennaaldthee wordt gemaakt. (Dit is hoe alle thee wordt gemaakt.)
Toen ik het gepubliceerde wetenschappelijke onderzoek over dit onderwerp las, had ik twee primaire vragen:
1) Welke moleculen worden gevonden in dennennaalden en wat zijn hun functies in verband met het stoppen van bloedstolsels of niet-gevaccineerden beschermen tegen covid-vaccinuitscheiding?
2) Wat is de beste extractiemethode om deze moleculen uit dennennaalden te trekken? Is er een low-tech extractiemethode die bijna iedereen kan gebruiken, zonder dat er een laboratorium voor nodig is?
Door onderzoek ontdekte ik dat dennennaalden niet alleen suramine bevatten , een groot molecuul dat wordt aangeprezen voor verschillende medicinale effecten, maar ook shikiminezuur .

Shikiminezuur is de basis voor Tamiflu, en het is het molecuul dat wordt gevonden in het Chinese geneeskrachtige kruid Steranijs, dat plagen geneest

Stel je mijn verbazing voor toen ik ontdekte dat dennennaalden shikiminezuur bevatten, hetzelfde molecuul dat wordt aangetroffen in het steranijskruid dat in de traditionele Chinese geneeskunde wordt gebruikt om plagen en aandoeningen van de luchtwegen te behandelen.
De Boston Herald publiceerde in 2010 een verhaal dat onthulde dat onderzoekers extractietechnieken bestudeerden om shikiminezuur uit dennennaalden te oogsten om deze grondstof te leveren aan de farmaceutische industrie om antivirale, anti-griep en anti-pandemische geneesmiddelen op recept te vervaardigen. Uit dat verhaal:
onderzoekers van de Universiteit van Maine in Orono zeggen dat ze een nieuwe en relatief gemakkelijke manier hebben gevonden om shikiminezuur – een belangrijk ingrediënt in het medicijn Tamiflu – uit dennennaalden te extraheren.
Shikiminezuur kan worden verwijderd uit de naalden van witte dennen, rode dennen en andere naaldbomen door de naalden eenvoudig in water te koken, zei professor scheikunde Ray Fort Jr.
Maar het geëxtraheerde zuur kan waardevol zijn omdat Tamiflu ’s werelds meest gebruikte antivirale medicijn is voor de behandeling van varkensgriep, vogelgriep en seizoensgriep. De belangrijkste bron van shikiminezuur is nu de steranijs, een ongewone stervormige vrucht die groeit aan kleine bomen die inheems zijn in China.
Het onderzoek is gefinancierd uit verschillende bronnen, waaronder het Maine Technology Institute, het Amerikaanse ministerie van landbouw, de National Science Foundation en de scheikundeafdeling van de universiteit.

Lees ook:   Amandelen of tonsillen, keelontsteking

Een studie gepubliceerd in ResearchGate bevestigt dat shikiminezuur antibloedplaatjesaggregerende activiteit biedt, wat betekent dat het helpt bij het stoppen van bloedstolsels: inhoudsanalyse van shikiminezuur in de Masson Pine Needles en antibloedplaatjesaggregerende activiteit.
Uit de studie:
Shikiminezuur vertoonde, wanneer gescheiden door HPLC, een dosisafhankelijk remmend effect op de bloedplaatjesaggregatie veroorzaakt door adenosinedifosfaat en collageen bij konijnen. Vanwege het relatief hoge gehalte en de goede antibloedplaatjesaggregerende activiteit van shikiminezuur, kunnen de Masson-dennennaalden worden gebruikt als een potentiële bron van shikiminezuur.
… bereikte ongeveer 6% shikiminezuur van Masson-dennennaalden, wat mogelijk de hoogste opbrengst is van alle dennensoorten tot nu toe (Chen et al. 2014). Aangezien dennennaalden goedkoop en gemakkelijk verkrijgbaar zijn in Noord-Azië, Noord-Amerika en Europa, is er een sterke mogelijkheid om ze te gebruiken als medicijnfabrikant tegen minder beschikbare steranijssoorten. Uit
die studie bleek dat dennennaalden ongeveer tweederde van het shikiminezuur leveren van steranijskruid:
Masson dennennaalden = 5,71% shikiminezuur
Steranijs = 8,95% shikiminezuur
We weten dus dat dennennaalden, die zeer veel voorkomen in Noord-Amerika, China en Europa, shikiminezuur leveren, een soort ‘wonder’-molecuul dat ongelooflijk nuttig kan zijn om bloedstolsels te stoppen en mensen te beschermen tegen luchtweginfecties.
Verder onderzoek leidde me naar een studie die neuraal netwerkonderzoek gebruikte om de extractieomstandigheden te optimaliseren om een ​​zeer efficiënt extract van dennennaalden uit te voeren: 17 Optimalisatie van extractievoorwaarden van shikiminezuur in dennennaalden op basis van kunstmatig neuraal netwerk.
Die studie biedt het volgende recept voor extractie-optimalisatie:

  • Gebruik ongeveer 75% alcohol (zoals wodka) en 25% water
  • Gebruik een ultrasone reinigingsmachine met een roestvrijstalen vat
  • Stel de temperatuur in op 65 graden C.
  • Gebruik 280 ml extractie-oplossing voor elke 10 gram dennennaalden
  • Gebruik een duur van 25 minuten voor de ultrasone extractie

Deze afgewerkte “thee” moet door een koffiefilter of een ander papieren filter worden gefilterd om grote deeltjes te verwijderen. De resulterende vloeistof zal shikiminezuur, suramine, pigmenten en verschillende terpenen bevatten, en zal typisch enige verkleuring vertonen en een nogal scherpe smaak hebben.
Bekijk deze video om te zien hoe ik een ultrasone reinigingsmachine heb gebruikt om een ​​waterextract van rozemarijnkruid te maken:

Hoe shikiminezuur te extraheren met een gewone espressomachine?

De meest opwindende bevinding in dit onderzoek was de ontdekking van een gepubliceerd wetenschappelijk artikel dat beschrijft hoe een gewone espressomachine wordt gebruikt om een ​​zeer efficiënte extractie van shikiminezuur uit steranijskruid uit te voeren.
Dat artikel is gepubliceerd in Science Direct: Totale kwantificering en extractie van shikiminezuur uit steranijs (llicium verum) met behulp van vaste stof NMR en cellulose-oplossende waterige hydroxide-oplossingen.
Het artikel werd in 2015 gepubliceerd in Organic Letters en verschijnt ook [url=https://pages.uoregon.edu/chendon/coffee_literature/2015 Org. Lett., Shikiminezuurextractie uit anijs met espressomachine.pdf]als PDF op de website van de Universiteit van Oregon.[/url] (Deze link kan in sommige browsers problematisch zijn omdat deze spaties in de URL bevat).

Uit het abstract van die studie:
SAMENVATTING: Een nieuw, praktisch, snel en hoogrenderend proces voor de extractie van heet water onder druk (PHWE) van multigram-
hoeveelheden shikiminezuur uit steranijs (Illicium verum) met behulp van een ongewijzigde huishoudelijke espressomachine heeft ontwikkeld.
Deze operationeel eenvoudige en goedkope methode maakt de efficiënte en ongecompliceerde isolatie van shikiminezuur en de gemakkelijke
bereiding van een reeks van zijn synthetische derivaten mogelijk.

Lees ook:   Aardappel

Met andere woorden, ze maken gebruik van de kamer onder druk van een espressomachine om shikiminezuur uit steranijs te extraheren onder invloed van warmte + druk .
In mijn ervaring kan het steranijskruid worden vervangen door gemalen verse dennennaalden (groen, niet bruin) om een ​​soortgelijk resultaat te bereiken, door shikiminezuur te extraheren uit dennennaalden. Om een ​​efficiënte extractie te ondersteunen, zou je de dennennaalden eerst willen vermalen met een goedkope kruidenmolen.
Ik ben van plan dit resultaat in mijn eigen laboratorium te reproduceren, maar dacht dat ik dit zo snel mogelijk publiekelijk moest delen vanwege de dodelijke bedreiging die momenteel voor de mensheid wordt gevormd door de bewapende covid-vaccins.

De auteurs van het onderzoek bevestigen verder dat shikiminezuur werkzaam is als een antiviraal molecuul dat ook de virale replicatie in het lichaam remt :
Van shikiminezuurderivaten is ook aangetoond dat ze bruikbare biologische activiteit vertonen. Het meest opvallende is dat het bekende antivirale medicijn oseltamivir (Tamiflu), dat werkt als een virale neuraminidaseremmer, wordt gebruikt voor de behandeling van seizoensgriep en is ingezet tijdens H1N1-influenza-uitbraken.
Bovendien is aangetoond dat gefluoreerde shikimaat-analogen P. falciparum remmen en zijn ze getest als antimalariamiddelen. Bovendien vertoont van shikiminezuur afgeleid (?)-zeylenon (3) antikanker, antiviraal en antibioticumgedrag, en vertoont triacetylshikiminezuur
anticoagulerende en antitrombotische activiteit.
Let op de sleutelterm ‘antistollingsmiddel’ in de bovenstaande zin.
De studie, die werd uitgevoerd in Tasmanië, Australië, zocht bewust naar een goedkope, low-tech methode om shikiminezuur te extraheren uit gewone plantaardige producten (dennennaalden):
[Deze methode is een] goedkope, snelle extractie van heet water onder druk (PHWE)… het eerste voorbeeld van het laboratoriumgebruik van een eenvoudige
espressomachine om de extractie van natuurlijke producten (anders dan cafeïne) uit plantaardig materiaal te vergemakkelijken.
We hebben specifiek gebruik gemaakt van relatief goedkope, ongecompliceerde en in de handel verkrijgbare apparatuur om de extractie van multigram-hoeveelheden steranijs te realiseren.21 Aangezien de pomp in een espressomachine de continue stroom van water bij temperaturen tot 96 °C mogelijk bij een druk van typisch 9 bar dachten we dat een dergelijk systeem geschikt zou zijn voor onze doeleinden.
Dit idee is inderdaad geniaal in zijn eenvoud. En de auteurs van het onderzoek waren in staat om shikiminezuurkristallen te extraheren en vervolgens te zuiveren via een relatief eenvoudig proces.

Dit kan betekenen dat de “remedie” voor covid vrij beschikbaar is en op veel continenten groeit

Het resultaat van dit alles is dat een mogelijke “remedie” voor covid – of op zijn minst een verdediging tegen covid-uitscheiding / -overdracht – al lijkt te worden geboden door Moeder Natuur en direct beschikbaar is op meerdere continenten.
Zonder te hoeven vertrouwen op gepatenteerde, gecontroleerde geneesmiddelen en bewapende vaccins die duidelijk zijn ontworpen om ziekten te verspreiden en wereldwijde ontvolking te bereiken door massale sterfte, kunnen mensen die de covid-vaccinholocaust willen overleven eenvoudig dennennaalden oogsten en verwerken met behulp van espressomachines, en ze kunnen mogelijk hun eigen anti-pestmedicijn maken.
Natuurlijk zouden we graag meer onderzoek zien naar dit alles – en neem alstublieft de onderstaande veiligheidsmaatregelen in acht – maar het is duidelijk dat de wetenschap en geneeskunde alle geloofwaardigheid of interesse in het beschermen van de mensheid heeft verloren en nu opzettelijk werkt om miljarden mensen uit te roeien. Het is dus een dwaze opdracht om te wachten tot die industrie gemeenschappelijke geneeskrachtige planten gaat bestuderen. Er zal nooit financiering beschikbaar zijn voor dergelijk onderzoek, aangezien deze bevindingen de vaccin- en geneesmiddelenwinsten van Big Pharma niet vergroten.
Maar voor degenen die toegang hebben tot de juiste soorten dennennaalden – en die niet zwanger zijn of zwanger willen worden, zie hieronder – kan deze eenvoudige, natuurlijke remedie uiteindelijk een “wonder” -behandeling blijken te zijn die levens redt van beide covid en covid-vaccins.
Voor de goede orde, we verkopen geen dennennaalden of extracten van dennennaalden, dus regelgevers die dit artikel willen verbieden, zullen iemand anders moeten lastigvallen. We bieden deze informatie zoals ze is, zonder garantie, in het belang van “publicatie van noodautorisaties” ten behoeve van de mensheid en met de bedoeling levens te redden van het dodelijke vaccin.
Luister hier naar mijn volledige podcast om nog meer te leren over dit spannende onderwerp en mogelijke remedie tegen covid-vaccins:
Brighteon.com/7c129e86-7e2b-47a7-bc74-dd19621e4042

Lees ook:   Welke pastilles helpen tegen keelpijn? ‘Is geen wetenschappelijk bewijs voor’

Veiligheidsmaatregelen bij het gebruik van dennennaalden

Voordat u thee of extract van planten consumeert, moet u ervoor zorgen dat u weet welke planten u gebruikt. Niet alle pijnbomen zijn geschikt en sommige coniferen – zoals taxusbomen – zijn giftig.
Van runderen is algemeen bekend dat ze spontane abortussen ervaren bij het consumeren van verse dennennaalden als voedselbron, dus iedereen die verwacht zwanger te worden (of al zwanger is), moet uiteraard uit voorzorg de consumptie van dennennaaldenthee vermijden.
De hele “wakkere” wetenschappelijke idioten in Amerika en over de hele wereld zijn vergeten dat alleen vrouwen zwanger kunnen worden , dus deze specifieke voorzorgsmaatregel is duidelijk niet van toepassing op mannen. Als u denkt dat mannen zwanger kunnen worden, heeft u mogelijk al cognitieve schade opgelopen door covid-vaccins en moet u onmiddellijk medische hulp inroepen.
Norfolk Island Pine en Ponderosa Pine bomen worden ook verondersteld spontane abortussen te veroorzaken en moeten waarschijnlijk worden vermeden. We kennen de volledige samenstelling van verschillende dennensoorten niet, dus we kunnen niet met een goed geweten iemand vertellen om thee gemaakt van dennennaalden te drinken. Als u ervoor kiest om dit te doen, gebruik dan uw gezond verstand en alle nodige voorzorgsmaatregelen en werk samen met een gekwalificeerde natuurgeneeskundige om een ​​kruidenstrategie te ontwerpen die compatibel is met uw eigen biologie en specifieke gezondheidsdoelen.
Houd er ook rekening mee dat dennennaaldthee op onverwachte manieren kan interageren met voorgeschreven medicijnen, waarvan de meeste op zichzelf giftig zijn.

We gaan dit extractieproces bevestigen met behulp van een espressomachine en een single quad mass spec-instrument bij CWC Labs

Het goede nieuws bij dit alles is dat het lijkt alsof gewone mensen shikiminezuur kunnen oogsten van dennennaalden met behulp van een gewone espressomachine. Of, voor een meer grondige extractie van een breed spectrum van terpenen, kunnen mensen een ultrasone clear gebruiken om dergelijke extracties te bereiken (zie mijn video hierboven).
Als openbare dienst ben ik nu bezig met het opzetten van een laboratoriumproject in mijn privélab om deze extractiemethode met shikiminezuur te reproduceren, maar met behulp van dennennaalden in plaats van steranijskruid:

  • We kopen shikiminezuurstandaarden en onderzoeken een HPLC / Massa-specificatiemethode voor kwantificering van shikiminezuur.
  • We kopen een eenvoudige kruidenmolen en een schone, nieuwe espressomachine om de extractie te testen.
  • Wanneer dit is voltooid, zijn we van plan een video uit ons laboratorium uit te brengen, waarin u de resultaten van onze extractiepogingen kunt zien.

We gaan waarschijnlijk lobby-dennennaalden gebruiken, want dat is gebruikelijk in het centrale gebied van Texas. Ik ken het shikiminezuurgehalte van lobbydennen niet.
Blijf op de hoogte van NaturalNews.com en mijn Brighteon.com-kanaal voor meer updates over dit enorm belangrijke onderwerp voor de mensheid:
https://www.brighteon.com/channels/hrreport

BEKIJK VIDEO’S HIER: https://www.newstarget.com/ 2021-05-09-is-pine-needle-tea-the-answer-to-covid-vaccine-shedding-suramine-shikimic-acid.html

Ik zeg niet dat dit goed is!
Ik plaats het ter kennisgeving.

Dennennaalden leuk als geur in huis maar niet in mijn thee.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥