web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Duitse hoofdpatholoog slaat alarm over dodelijke vaccinaties

De directeur van het Pathologisch Instituut van de Universiteit van Heidelberg, Peter Schirmacher, heeft meer dan veertig autopsies uitgevoerd op mensen die binnen twee weken na hun vaccinatie waren overleden . Schirmacher sprak zijn bezorgdheid uit over zijn bevindingen.

Het regionale dagblad  Augsburger Allgemeine rapporteerde: “Schirmacher gaat ervan uit dat 30 tot 40 procent van hen stierf aan de vaccinatie. Naar zijn mening wordt de frequentie van dodelijke gevolgen van vaccinaties onderschat – een politiek explosieve uitspraak in tijden waarin de vaccinatiecampagne aan kracht verliest, de Delta-variant zich snel verspreidt en er wordt gesproken over beperkingen voor niet-gevaccineerde mensen.”

De regering-Merkel reageerde snel op deze “politiek explosieve” verklaring van Heidelberg. Volgens het Duitse persbureau (dpa) maakte het Paul Ehrlich Instituut bekend dat de uitspraken van Schirmacher “onbegrijpelijk” waren. De lakei van de kanselier, senior Duitse immunoloog Thomas Mertens verwierp de bevindingen meteen: “Ik ken geen gegevens die het mogelijk zouden maken om hier een gerechtvaardigde uitspraak te doen en ik ga niet uit van een niet-gerapporteerd aantal.”
De immunoloog Christian Bogdan van het Academisch Ziekenhuis Erlangen, lid van de Permanente Vaccinatiecommissie (STIKO), sprak ook de veronderstelling van Schirmacher van een “groot aantal niet-gemelde vaccinatiecomplicaties of zelfs sterfgevallen” tegen.
De patholoog kreeg echter steun uit zijn eigen gelederen en de Federale Vereniging van Duitse Pathologen stelde dat er meer autopsies moesten worden uitgevoerd van gevaccineerde mensen die binnen een bepaald tijdsbestek na vaccinatie stierven.
Het hoofd van de “werkgroep autopsie” in deze vereniging wilde huisartsen en gezondheidsautoriteiten hiervan bewust maken. Met andere woorden, artsen van de patiënten die binnen enkele dagen of weken na vaccinatie overlijden, moeten in geval van twijfel een autopsie aanvragen of de gezondheidsautoriteiten moeten actie ondernemen.
De Federale Vereniging van Pathologen had hier in maart al om gevraagd in een brief aan minister van Volksgezondheid Jens Spahn (CDU), maar die bleef onbeantwoord.
De waarschuwing van Schirmacher zou natuurlijk een meercijferige langetermijn miljardenbusiness voor verschillende farmaceutische bedrijven kunnen ruïneren, terwijl de toch al lage bereidheid om de prik in de resterende niet-gevaccineerde groep dramatisch verder te verminderen en uiteindelijk de hele pandemiestrategie van de federale overheid zou kunnen ontrafelen.
Maar de ernst en reputatie van de directeur van het Pathologisch Instituut van de Universiteit van Heidelberg zijn onaantastbaar.
Schirmacher leidt zelf al een autopsieproject op mensen die zijn overleden aan Covid-19, dat wordt gesubsidieerd door de staat. Hij breidde daarna zelf de focus uit en deed ook autopsie op meer dan 40 overleden gevaccineerde mensen. Ook al zijn zijn resultaten slechts een momentopname, het is een dramatische: 30 tot 40 procent stierf aan de vaccinatie zelf. De patholoog noemde “zeldzame, ernstige bijwerkingen van de vaccinatie – zoals cerebrale veneuze trombose of auto-immuunziekten”.
Schirmacher reageerde op de kritiek van enkele collega’s. Hij ontkende een gebrek aan competentie: “De collega’s hebben het absoluut bij het verkeerde eind, omdat ze deze specifieke vraag niet competent kunnen beoordelen.” Bovendien heeft hij niet geprobeerd paniek te zaaien en is hij geen tegenstander van vaccinaties – Schirmacher zelf is ingeënt.
Het Robert Koch Instituut verwijst ondertussen op zijn website naar de reguliere veiligheidsrapporten van het Paul Ehrlich Instituut. Mocht de komende weken echter blijken dat politiek, wetenschap en media campagne voeren tegen Schirmacher en zijn alarmerende resultaten volledig worden genegeerd, dan zou dat een nieuwe rode vlag zijn met betrekking tot de veiligheid van de producten.
Twitter schorste ondertussen het account van voormalig  wetenschapscorrespondent Alex Berenson van de  New York Times voor het delen van details van een klinische proef van Pfizer met soortgelijke bevindingen die het verhaal van het politieke establishment volledig uitwissen.
Volgens Pfizer: “Tijdens de geblindeerde, gecontroleerde periode stierven 15 BNT162b2- en 14 placebo-ontvangers; tijdens de open-label periode stierven 3 BNT162b2 en 2 oorspronkelijke placebo-ontvangers die BNT162b2 kregen na deblindering. Geen van deze sterfgevallen werd door onderzoekers als gerelateerd aan BNT162b2 beschouwd.” Het verklaarde dat de doodsoorzaken in evenwicht waren tussen BNT162b2 en placebogroepen: 15 mensen die het vaccin namen stierven en 14 mensen die de placebo namen stierven.
Maar tonnen mensen die in de placebogroep zaten, hebben nu de prik genomen, dus “de proefblind is nu gebroken” en “dit zijn alle gegevens die we ooit zullen hebben”, merkte Berenson op.

Lees ook:   Hollands next top model valt op skeletten- over sporten enzo

https://nworeport.me/2021/08/09/german-chief-pathologist-sounds-alarm-on-fatal-vaccine-injuries/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥