web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Klinische proef van door Bill Gates gefinancierde “Microneedle” -vaccinpatch is “succesvol”

Die man is de anti christ oid…niet normaal welk een karma die kerel al heeft!

Afbeelding

Micron Biomedical, een in Atlanta gevestigd biotechbedrijf, kondigde vorige week aan dat het met succes de allereerste klinische testtest van een microarray-injectievrij vaccin bij kinderen vanaf 9 maanden oud heeft afgerond. 
Deze klinische proef werd gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation.
Microarray-injecties worden toegediend via een micronaaldpleister die eruitziet als een pleister en wordt aangebracht door deze op de huid te drukken. Eenmaal aangebracht, dringen micronaalden door de bovenste laag van de huid om het vaccin af te geven. Het is een geweldige manier voor de heersende klasse om de massa te overtuigen om geïnjecteerd te worden, zelfs als ze bang zijn voor naalden.
Volgens Children’s Health Defense,de studie, die onderzoekers vorige week presenteerden op de Microneedles 2023-conferentie in Seattle, evalueerde de veiligheid, immunogeniciteit en aanvaardbaarheid van het toonaangevende commercieel verkrijgbare MR-vaccin van het Serum Institute of India, geleverd door Micron’s microarray-technologie bij volwassenen, peuters en baby’s.

Voorstanders van deze vaccinatiemethode, zoals Gavi, de Vaccine Alliance – waarvan de Gates Foundation een van de oprichters is – noemen de pleisters “de toekomst van vaccinatie, waar deze levensreddende interventies pijnloos worden uitgevoerd, zonder de noodzaak van injectiespuiten of misschien zelfs getraind medische professionals.” – Bescherming van de gezondheid van kinderen

De CEO van Micron, Steven Damon, noemde zelfs de steun van Bill Gates voor dit soort technologie. “Micron, met steun van de Bill & Melinda Gates Foundation en de CDC, is verheugd een belangrijke mijlpaal te bereiken in de toekomst van injectievrije toediening van noodzakelijke en potentieel levensreddende vaccins en therapieën.”
“Het ondersteunen van innovaties in de toediening van vaccins is van cruciaal belang om de aanhoudende gezondheidsongelijkheid aan te pakken”, zei James Goodson, mede-onderzoeker van de studie en senior wetenschapper en epidemioloog bij de Global Immunization Division van de CDC, in het persbericht. 

Deze patch zou de wijdverbreide wereldwijde distributie van vaccins gemakkelijker maken, aldus de onderzoekers, vooral in ontwikkelingsgebieden die mogelijk geen infrastructuur hebben, zoals koeling, en getrainde professionals.
Op de een of andere manier willen de heersers dat alle slaven op hun bevel worden geïnjecteerd. Dit is weer een stap in de richting van het doel van het permanente slavensysteem.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥