web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Ga er nu uit! China waarschuwt dringend, terwijl Poetin massale aanval voorbereidt

Om 22 uur begint de video

China heeft net tegen al zijn burgers gezegd dat ze Oekraïne nu moeten verlaten. Ik vraag me af of er iets gaat gebeuren. Poetin lanceerde kamikaze-drone-aanvallen op Kiev nadat NAVO-troepen Donetsk en Belgorod hadden aangevallen. Rusland heeft de mobilisatie van 300.000 troepen voltooid en bereidt een aanval voor. Fauci is terug om ons eraan te herinneren dat hij niet heeft opgeroepen tot lockdowns. Ethiopië staat op instorten. En het WEF-plan voor ons allemaal om insecten te eten wordt uitgerold in Europese scholen.

 

Afbeelding

Lees ook:   "Drones kunnen binnenkort naar het Witte Huis vliegen." Rusland waarschuwt VS.
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥