web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Amerikaanse regering voerde biologische experimenten uit op geallieerde soldaten in Oekraïne en Georgië, blijkt uit documenten

De federale regering zegt haar militaire aanwezigheid in Oost-Europa te versterken om “haar bondgenoten tegen Rusland te beschermen”. Interne documenten laten echter zien dat wat Amerikaanse ‘bescherming’ in de praktijk betekent, is om gruwelijke biologische experimenten uit te voeren op geallieerde troepen.

Er is onthuld dat het Pentagon ongeveer 4.400 Oekraïense soldaten en 1.000 Georgische soldaten heeft blootgesteld aan biologische experimenten met mogelijk dodelijke gevolgen. Volgens gelekte documenten moesten alle sterfgevallen door vrijwilligers binnen 24 uur worden gemeld in Oekraïne en 48 uur in Georgië.

“Beide landen worden beschouwd als de meest loyale Amerikaanse partners in de regio, met een aantal Pentagon-programma’s die op hun grondgebied worden uitgevoerd”, schrijft de Bulgaarse onderzoeksjournalist Dilyana Gaytandzhieva, zoals doorgegeven door Arms Watch .

“Een daarvan is het Biologische betrokkenheidsprogramma van de Defense Threat Reduction Agency (DTRA) van $ 2,5 miljard, dat onderzoek omvat naar biologische agentia, dodelijke virussen en antibioticaresistente bacteriën die worden bestudeerd bij de lokale bevolking.”

Het ‘Project GG-21’ van het Pentagon, zoals het de codenaam kreeg, zal vijf jaar duren met een mogelijke verlenging van drie jaar. De beschrijving van het project legt uit dat het gaat om het verspreiden van “door geleedpotigen overgedragen en zoönotische infecties onder militair personeel in Georgië.”

Bloedmonsters werden verzameld van 1.000 militaire rekruten op het moment van hun militaire registratie en lichamelijk onderzoek in het Georgische militaire hospitaal in Gori. De monsters werden vervolgens getest op antilichamen tegen de volgende 14 pathogenen:

Bacillus anthracis
Brucella
CCHF-virus
Coxiella burnetii
Francisella tularensis
Hantavirus
Rickettsia-soort
TBE-virus
Bartonella-soort
Borrelia-soort
Ehlrichia-soort
Leptospira-soort
Salmonella typhi
WNV

Lees ook:   Hoe de VS 4,1 miljard dollar hebben uitgegeven aan wereldwijde LGBT

De bloedafnamemonsters van 10 ml moeten voor onbepaalde tijd worden bewaard in het NCDC (Lugar Center) of USAMRU-G, en porties kunnen voor toekomstig onderzoek naar het hoofdkantoor van WRAIR (Walter Reed Army Institute of Research) in de Verenigde Staten worden gestuurd.

“Walter Reed Army Institute of Research (WRAIR) is de grootste biomedische onderzoeksfaciliteit die wordt beheerd door het Amerikaanse ministerie van Defensie”, legt Arms Watch uit . “De resultaten van het bloedonderzoek zullen niet aan de studiedeelnemers worden verstrekt.”

Bij het uitvoeren van deze gruwelijke experimenten werden speciale bilaterale overeenkomsten gesloten om de Amerikaanse diepe staat te beschermen tegen alle aansprakelijkheid
Het Lugar Center is berucht geworden vanwege controversiële activiteiten, waaronder laboratoriumincidenten en schandalen waarbij de in de VS gevestigde drugsgigant Gilead betrokken was, die een hepatitis C-experimentenprogramma leidde in Georgië dat resulteerde in minstens 248 sterfgevallen van patiënten.

Het Georgische GG-21-project wordt gefinancierd door de DTRA van het Pentagon en uitgevoerd door Amerikaanse militaire wetenschappers van een speciale eenheid van het Amerikaanse leger met de codenaam USAMRU-G, die actief is in het Lugar Center.

“Ze hebben in Georgië diplomatieke onschendbaarheid gekregen om bacteriën, virussen en toxines te onderzoeken zonder diplomaten te zijn”, blijkt uit rapporten. “Deze eenheid is ondergeschikt aan het Walter Reed Army Institute of Research (WRAIR).”

“Documenten verkregen van het Amerikaanse federale contractenregister tonen aan dat USAMRU-G zijn activiteiten uitbreidt naar andere Amerikaanse bondgenoten in de regio en ‘expeditiecapaciteiten aan het opzetten is’ in Georgië, Oekraïne, Bulgarije, Roemenië, Polen, Letland en eventuele toekomstige locaties. Het volgende USAMRU-G-project met biologische tests op soldaten gaat in maart van dit jaar van start in het Bulgaarse Militair Hospitaal in Sofia.”

Lees ook:   Hacked by the Russianssssssssss

Het Oekraïense project kreeg dezelfde codenaam als UP-8 en omvatte de verspreiding van het Krim-Congo hemorragische koorts (CCHF)-virus en verschillende hantavirussen. Het begon in 2017 en werd een paar keer verlengd tot 2020.

Voor dat onderzoek werden bloedmonsters verzameld van 4.400 gezonde soldaten in Lviv, Charkov, Odessa en Kiev. Hiervan werden 4.000 monsters getest op antilichamen tegen hantavirussen en de overige 400 op antilichamen tegen CCHF.

Net als het Georgische project onthulde het Oekraïense geen andere details dan alle sterfgevallen binnen 24 uur te melden.

Op 30 juli 2020 had DTRA 80 miljoen dollar uitgetrokken voor biologisch onderzoek in Oekraïne. De in de VS gevestigde Black & Veatch Special Projects Corporation kreeg de opdracht om het programma daar uit te voeren.

Een andere DTRA-aannemer die in Oekraïne actief is, is CH2M. Hill kreeg een speciaal contract van $ 22,8 miljoen van 2020-2023 voor de reconstructie en uitrusting van apparatuur van twee biolaboratoria: het State Scientific Research Institute of Laboratory Diagnostics and Veterinary-Sanitary Expertise (Kyiv ILD) en de staat Dienst van Oekraïne voor regionaal diagnostisch laboratorium voor voedselveiligheid en consumentenbescherming (Odesa RDL).

Zowel de projecten in Georgië als de Oekraïne vallen onder de bescherming van speciale bilaterale overeenkomsten die de Amerikaanse regering, haar personeel, aannemers en aannemerspersoneel beschermen tegen aansprakelijkheid voor “schade aan eigendommen”, evenals “dood of letsel van personen in Georgië en Oekraïne, voortvloeiend uit activiteiten in het kader van deze overeenkomst.”

“Als door DTRA gesponsorde wetenschappers doden of gewonden veroorzaken bij de lokale bevolking, kunnen ze niet ter verantwoording worden geroepen”, schrijft Gaytandzhieva.

Lees ook:   Huig Plug klokkenluider of gewoon een lastig sujet?

“Bovendien vallen, volgens de overeenkomst tussen de VS en Oekraïne, claims van derden voor doden en gewonden in Oekraïne, die voortvloeien uit het handelen of nalaten van werknemers van de Verenigde Staten in verband met werk in het kader van deze overeenkomst, de verantwoordelijkheid van Oekraïne. ”

Deze onthullingen maken de situatie in Oekraïne een stuk complexer dan alleen “Vladimir Poetin is een gek”, wat de westerse media willen dat iedereen denkt.

Oekraïne, Georgië en de andere landen waar het Pentagon biolabs exploiteert en biologische experimenten op soldaten uitvoert, zijn broeinesten van biologisch terrorisme dat wordt gepleegd door de Amerikaanse regering. Met andere woorden, de Verenigde Staten vormen een terroristische dreiging.

“Wat er gebeurt is verschrikkelijk!” schreef iemand naar aanleiding van het werk van Gaytandzhieva. “Deze studies en de gegevens uit het onderzoek van onze landgenoot moeten alle mensen in Oost-Europa bereiken!”

Een ander bedankte Gaytandzhieva voor het vertellen van de waarheid in plaats van westerse propaganda te pushen.

Meer gerelateerde berichtgeving is te vinden op Evil.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

ArmsWatch.com

NaturalNews.com

Bron

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥