web analytics
11:11 Dubbele getallen
Spiritueel

Als je deze prachtige eigenschappen hebt, ben je misschien een echte lichtdrager!

Zijn er verschillende vleiende termen die de mensen om je heen door de jaren heen hebben gebruikt om jou te beschrijven? Bent u misschien een van die mensen die vaak en graag worden behandeld als een stralende garantie voor een goed humeur en een opgewekt samenzijn? Dan is de kans groot dat zich in jou een lichtdrager heeft gemanifesteerd. Deze spirituele wezens laten mensen van binnenuit stralen en stralen dit in de vorm van warmte en licht uit naar de mensen om hen heen. Het aantal van deze bijzondere tijdgenoten is beheersbaar. We kunnen onszelf immers alleen tot de gezegenden en uitverkorenen rekenen als het licht van gelukzaligheid in ons rust. Zulke mensen hebben een missie, maar velen zijn zich daar niet eens van bewust. Voor hen is het heel natuurlijk dat ze anderen laten delen in hun tevredenheid en het vuur dat in hen brandt.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥