web analytics
11:11 Dubbele getallen

Kent u de frequentie van uw lichaam?

De Duitse arts Fritz Albert Popp, een baanbrekend biofysicus op het gebied van biofotonica, publiceerde zijn onderzoek dat alle levende cellen licht uitstralen en dat de lichtbron DNA is. Met andere woorden, letterlijk, ieder van ons is een stukje licht.
Er is veel onderzoek gedaan naar manieren om het te gebruiken.

 

In 1920 heeft dr. Raymond Rife heeft bewezen dat hij virussen en bacteriën kan vernietigen door bepaalde frequenties te gebruiken.

 

Wanneer we externe frequenties kunnen isoleren die interfereren met de frequenties die door het menselijk lichaam worden uitgezonden, Nikolas Tesla
Hij betoogde dat we een grote weerstand tegen ziekten zullen ontwikkelen.

 

De Zweedse radioloog Bjorn Nordenstrom plaatste in de jaren tachtig een elektrode in een tumor en corrigeerde deze.
Hij ontdekte dat als er stroom wordt gegeven, de tumor oplost.
Dr. Robert O. Becker documenteerde de elektrische frequenties van het menselijk lichaam in zijn boek “The Body Electric”.

 

Frequenties van mensen:
Uit onderzoek blijkt dat elk levend wezen een frequentie heeft (gemeten in megahertz) en bovendien worden we allemaal beïnvloed door de frequenties in onze omgeving. Begin vorige eeuw ontwikkelde de Amerikaanse arts Bruce Tainio een instrument dat de biofrequentie van mensen en voedingsmiddelen meet. Met de hulp van essentiële oliën-expert D. Gary Young richtte het onderzoek zich op het onderzoeken van de relatie tussen frequenties en ziekten. Dit team bestudeerde ook het effect van etherische oliën op de frequenties van het menselijk lichaam. Hun ontdekkingen zijn erg interessant.

 

10155114_506166806172599_8192851660485865823_n1.jpg

 

FREQUENTIE VAN HET LEVEN

 

Menselijk brein 7290 MHz
Menselijk lichaam (overdag) 6268 MHz
Verkoudheidssymptomen 58 MHz
Griepsymptomen 57 MHz
Candida 55MHz
Epstein Barr 52MHz
Kanker 42 MHz
Dood start 25 MHz
Verwerkt/Ingeblikt voedsel 0 MHz
Droge kruiden 1222 MHz
Verse kruiden 2027 MHz
Etherische oliën 52320 MHz

 

Een gezond menselijk lichaam heeft een frequentiebereik van 6268 MHz. Ziekten en kwalen beginnen te verschijnen op 58 MHz. Essentiële oliën hebben de hoogste frequentie onder natuurlijke stoffen die door mensen worden gebruikt. In de bovenstaande frequentietabel bevinden verwerkte/ingeblikte voedingsmiddelen zich aan het ene uiteinde (0 MHz), terwijl aan het andere uiteinde rozenolie (320 MHz) met de hoogste frequentie is. Het is misschien geen toeval dat Gul wordt geassocieerd met liefde.

 

Nam 320 MHz
Evergreen 181 MHz
147 MHz dagelijks
Lavendel 118 MHz
Duitse kamille 105 MHz
Mirre 105 MHz
Melisse 102MHz
Jeneverbes 98 MHz
Sandelhout 96 MHz
Engelwortel 85 MHz
Mint 78 MHz
Galbanum 56MHz
Basil 52MHz

 

Een van de tests van Tainio en Young werd gedaan op twee mannen, beide met een lichaamsfrequentie van 66 MHz. De eerste man nam een ​​kopje koffie en binnen 3 seconden zakte de frequentie naar 58 MHz voordat hij zelfs maar de koffie had gedronken. Daarna snoof hij een etherische olie en de frequentie steeg weer naar 66 MHz. Tweede persoon koffie:
Het kostte een flinke  klap en de frequentie zakte in 3 seconden naar 52 MHz. Maar zodra hij de etherische olie rook, steeg zijn frequentie niet meer. Het duurde drie dagen voordat de frequentie weer 66 MHz bereikte. Dat betekent dat onze frequenties onder invloed zijn van andere stoffen. Ook het effect van negatieve en positieve gedachten op onze frequenties is in het onderzoek onderzocht. Het is gebleken dat negatieve gedachten de menselijke frequentie met 12 MHz verlagen, terwijl positieve gedachten de frequentie met 10 MHz verhogen. Praktijken zoals meditatie en gebed verhogen de frequentie met 15 MHz. In dit geval toont de klinische studie aan dat mensen die geen ernstige ziektebeperking hebben een vorm van spirituele oefening nodig hebben om gezond te blijven.

 

Er zijn aanwijzingen dat essentiële oliën ook een belangrijke rol kunnen spelen bij het verhogen van de frequentie. Essentiële oliën onder 78 MHz brengen de fysieke structuur van het lichaam in evenwicht, terwijl hoogfrequente oliën Rose en Daily balans brengen op emotioneel en spiritueel niveau. Wanneer je een essentiële olie ruikt, wordt het deel van onze hersenen dat de amygdala wordt genoemd, aangetast, waar geheugen en emoties worden opgeslagen en vrijgegeven. We moeten ons bewust zijn van negatieve frequenties die ons kunnen beïnvloeden. De meesten van ons zijn bekend met het experiment met klassieke muziek en hardrockmuziek op planten. Terwijl planten floreerden met klassieke muziek, doodde hard rock ze. Mensen zijn niet anders. Complexe en negatieve frequenties van onze voeding en fysieke omgeving zullen uiteindelijk cellulaire vernietiging en fragmentatie veroorzaken. Maar weinigen onder ons kunnen ontsnappen naar de bergen, naar de dorpen. Het stadsleven is voor velen van ons een onvermijdelijke omgeving. Gelukkig zijn er essentiële oliën en zaken als meditatie. Dankzij deze kunnen we onze frequentie weer verhogen.
(Toen ik 15 was zei ik vaak dat alles bij elkaar hoort en dat we de sleutel kwijt waren, die wetenschappen waren belangrijk, klanken en geuren en geluid, aura en chakra’s, etc, alles was belangrijk voor de gezondheid van de mens.
Geen idee waar ik die inzichten vandaan haalden, dit is weer een stukje waarvan ik denk, ja dat bedoelde ik toen… We weten niet meer hoe we het moeten toepassen maar die kennis was er ooit wel)
Lees ook:   Telepathie
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button