...

27 oktober 2021

 

7 Tekenen dat je een Heyoka bent, de krachtigste empaat

Empaten zijn zeer gevoelige wezens; ze worden soms vaak als mystiek ervaren. Dit komt door de kwaliteiten die ze bezitten die de gewone menselijke eigenschappen overstijgen. Het zijn zeer gevoelige individuen met het aangeboren vermogen om te onderscheiden wat mensen om hen heen voelen en doormaken. Empaten hebben vaak moeite om hun gevoelens van die van anderen te filteren; ze zijn zo begraven in welke situatie of omstandigheid dan ook om hen heen. Met andere woorden, als de omgeving of de situatie leuk is, zijn ze er zo enthousiast over, als het slecht wordt, ontkomen ze er niet aan om humeurig en depressief te zijn. In wezen zijn voor mensen die empathisch zijn, noch hun geluk, noch slechte tijden compleet. Het heeft een gevoel van bitterzoet. Het meest opvallende punt over empathie is hun drang om empathie te tonen jegens mensen. Niettemin kan elk mens zich op de een of andere manier in elkaar inleven, maar de meest gewaardeerde en degene aan de top is de “Heyoka”. Het zijn echter slechts enkele van de vele die als Heyoka-empaten worden beschouwd. In Native America betekent de term “Heyoka” een heilige clown. Het wordt ook gebruikt om te verwijzen naar individuen die als emotionele spiegels zijn voor de mensen om hen heen. Een Heyoka-empaat bezit het vermogen om negatieve energieën om hem heen te absorberen en af ​​te schaffen. Ze kunnen ook worden omschreven als iemand die zich op een manier tegenspreekt of anders gedraagt ​​dan alle anderen. Een Heyoka-empaat ziet de dingen heel anders dan het paradigma van andere mensen.

Lees ook:   De profetie van Ayn Rand

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten