web analytics

De Apotheek Van God

De Apotheek Van God

 

 

 • God scheidde eerst het zoute water van het zoete, maakte droog land, legde een tuin aan, schiep dieren en vissen… Dit alles voordat Hij een mens schiep. Voordat de mens werd geschapen maakte en bezorgde God alles wat zijn schepsel nodig zou hebben. Dit zijn de beste medicijnen, op hun krachtigst wanneer ze rauw worden gegeten. Wij, trage leerlingen, weten dit meestal niet… God liet ons perfecte aanwijzingen over welke voedingsmiddelen welk deel van ons lichaam helpen! De apotheek van God! VERBAZEND!
 • Een doorgesneden wortel lijkt op het menselijk oog. De pupil, de iris en de stervormige lijnen lijken perfect op het menselijk oog… En JA: de wetenschap heeft aangetoond dat wortelen de bloedtoevoer en de functie van de ogen enorm begunstigen!
 • Een tomaat heeft vier kamers en is rood. Ons hart heeft vier kamers en is rood. Alle onderzoek toont aan dat tomaten vol lycopine zitten en puur voedsel zijn voor het hart en het bloed!
 • Druiven hangen in een tros die de vorm van een hart heeft. Elke druif lijkt op een bloedcel en alle hedendaags onderzoek toont aan dat druiven een erg Vitaliserende voeding zijn voor het hart en het bloed!
 • Een walnoot lijkt op een klein brein: een linker en rechter hemisfeer, bovenste grote hersenen en onderste kleine hersenen. De rimpels en plooien in de noot lijken precies op de hersenschors. Wij weten dat een walnoot meer dan 3 dozijn neurotransmitters voor een betere breinfunctie helpt ontwikkelen!
 • Nierbonen genezen de nieren en onderhouden hun functionaliteit. En JA: ze lijken precies op de menselijke nier!
 • Selderie, paksoi, rabarber en nog andere groenten lijken precies op beenderen. Dit soort voedsel versterkt effectief het beenderstelsel. Beenderen bevatten 23% sodium – dit soort voedsel bevat ook 23% sodium. Als u niet genoeg sodium opneemt met uw voedsel, onttrekt het lichaam het sodium aan uw beenderen en maakt ze broos. Dit soort voedsel vult de sodiumbehoefte van het skelet aan.
 • Avocado’s, eierplanten en peren bevorderen de functie van de baarmoeder en de baarmoederhals. Ze lijken precies op die organen. Hedendaags onderzoek toont aan dat, als een vrouw 1 avocado per week eet, dit haar hormonen in balans brengt en te laag geboortegewicht en baarmoederhalskanker voorkomt. Hoe komt dit? Het duurt 9 maanden voordat de bloem van een avocado zich ontwikkeld heeft tot een rijpe vrucht. In elk van deze drie vruchten zitten meer dan 14.000 fotolytische voedingscomponenten (maar de moderne wetenschap heeft er nog maar 141 bestudeerd en een naam gegeven).
 • Vijgen zitten vol zaden en hangen per twee tijdens de groei. Ze verhogen de mobiliteit van het mannelijke sperma en het aantal zaadcellen, waardoor steriliteit van de man wordt voorkomen.
 • Zoete aardappelen lijken op de pancreas en balanceren effectief de glycerine-index van diabetici.
 • Olijven bevorderen de gezondheid en functionaliteit van de eierstokken.
 • Sinaasappelen, pompelmoezen en andere citrusvruchten lijken precies op de borstklieren van de vrouw. Ze bevorderen effectief de gezondheid van de borsten en de beweging van het weefselvocht in en uit de borsten.
 • Uien lijken op lichaamscellen. Hedendaags onderzoek toont aan dat uien de afvalstoffen uit alle lichaamscellen helpen verwijderen. Ze veroorzaken tranen die de epitheellagen van de ogen reinigen. Hun werkmakker, look , helpt ook de afvalstoffen en gevaarlijke vrije radicalen uit het lichaam verwijderen.
Lees ook:   Van overgevoeligheid tot hooggevoeligheid

Gerelateerde artikelen

Back to top button