23 april 2021

 

De mensen die liever wakker zijn in de nacht!

door deze licht reflectie is dit opeens een heel ander en interessant beeld geworden.

Heb je de laatste tijd enkele nachten maar een paar uurtjes geslapen? Sta je ’s nachts één of meerdere keren op en kan je daarna uren lang niet meer in slaap komen? Of slaap je sommige nachten helemaal niet, hoe moe je ook bent?

We zijn dan ’s nachts bezig met belangrijk energiewerk dat ik ‘nachtlichtwerk’ noem, waarbij we gebruik maken van het meer open energiepotentieel van de nacht als de meeste mensen slapen. We halen daarmee hogere frequenties en uitgebreide energie binnen om in het netwerk van de Aarde te gronden. Nachtlichtwerk is erg belangrijk, ongeacht hoe ongemakkelijk het op dit moment voor ons is.

Nachtlichtwerk

Nachtlichtwerkers zijn de lichtpuntjes in de duisternis. Onze energetische handtekening is dan beter zichtbaar omdat deze niet wordt belemmerd door dagelijkse drukte, andere mensen of activiteiten. Dat betekent dat het voor ons gemakkelijker is om energetisch op het hoogste punt te zijn, waardoor we een magneet worden voor dat energieniveau.

Omdat we wakker zijn, ontvangen en gronden we tegelijkertijd deze energie. Net zoals de nachtlampjes die we rond bedtijd aandoen om onze weg in het donker te vinden, zijn we ook de lichtbron voor zielen die overgaan, voor degenen die begeleidend licht nodig hebben op hun reis naar huis, of een lichtbaken voor deze energie die een houder nodig heeft om te kunnen gronden.

Lees verder via de link:

https://www.nieuwetijdskind.com/nachtlichtwerk-licht-duisternis/

Het is overigens volle maan!
Kunnen ook veel mensen niet goed op slapen.

Lees ook:   Als iemand je vervloekt heeft, wat kun je daartegen doen?

Gerelateerde berichten