web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-EliteSpiritueel

Na Covid-vaccinatie zielloze mensen

De ziel is ons ware zelf. Wat er gebeurt als lichaam en ziel van elkaar gescheiden zijn, beleefde een Franse therapeut schokkend bij patiënten die een coronavaccinatie kregen. Was vaccinatie bedoeld als een biologisch wapen om het bewustzijn van het publiek uit te schakelen? 

Volgens veel experts is de ziel ons ware bewustzijn, waardoor we ook onze werkelijkheid creëren. De vraag waarom de conventionele wetenschap het bestaan ​​van de ziel niet accepteert, is moeilijk te beantwoorden, maar ik denk dat het vooral te maken heeft met het feit dat de wetenschap alleen accepteert wat in onze driedimensionale wereld aantoonbaar is – en juist dat is niet de ziel.

We kunnen ons fysieke lichaam zien en begrijpen. Dat er ook dingen zijn die we niet kunnen zien, voelen, proeven, horen en ruiken is voor velen moeilijk te begrijpen – maar zo is het precies met onze ziel.

Onze geest moet zich alles voorstellen om het te begrijpen. Hij accepteert dus alleen wat hij met zijn vijf zintuigen kan waarnemen.

En dat is het probleem met wetenschap. Ook zij aanvaardt alleen wat door het zintuiglijke paradigma kan worden gedemonstreerd. Maar wetenschappelijk denken vereist soms het verlaten van oude paradigma’s om nieuwe gebieden van het leven te verkennen.

Schoolwetenschap associeert het leven alleen met een fysiek lichaam – of het nu een menselijk, dierlijk of plantaardig lichaam is – d.w.z. met het mobiele deel dat ons op aarde draagt ​​en waarmee we ons dagelijks leven leiden.

Ons ware zelf is onzichtbaar. Het is de energie van onze ziel die een belangrijke pars pro toto is van het universum. Het is daarom zeker dat onze orthodoxe kijk op lichaam en ziel in de conventionele geneeskunde op drijfzand is gebouwd – hoewel vertegenwoordigers van de holistische geneeskunde er al lang van overtuigd zijn dat een harmonieuze relatie tussen lichaam en ziel absoluut noodzakelijk is om mentaal en fysiek fit te blijven.

Vanuit het huidige onderzoeksperspectief lijdt het geen twijfel dat de ziel de fysieke dood overleeft. Talloze meldingen van bijna-doodervaringen leveren hiervan een duidelijk bewijs.

Volgens medische professionals zijn de ervaringen een contact met een wereld boven ons die ons voorstellingsvermogen te boven gaat, wat bewijst dat ons leven niets meer is dan een fysieke incarnatie.

Wat er gebeurt als lichaam en ziel van elkaar worden gescheiden tijdens een fysieke incarnatie – bijvoorbeeld door een medicijn – of, zoals in het volgende geval door de coronavaccinatie, is schokkend aangevoeld door een energetische genezer in Frankrijk. ( “Wist niet beter”: Vaccinatieplicht wordt verdedigd met valse beweringen – hoe 4 smoking guns de “veilige en effectieve” vaccinatie ontleden )

“Toen begon ik te huilen om mijn ziel…”

Het verhaal is in april 2022 online gepubliceerd. Het schetst op indrukwekkende wijze de ervaring van de therapeut met een patiënt die gevaccineerd was tegen Corona.

Lees ook eens:   Hoe liefde en licht te sturen

De genezer rapporteert zeer gedetailleerd wat er na de vaccinatie kan gebeuren in de energielichamen, maar vooral in de ziel van gevaccineerde mensen. Ik kan niet bevestigen of dit voor iedereen het geval is. Lees hier het volledige verhaal:

“Ik hield een sessie met een persoon die de eerste en tweede dosis van het vaccin kreeg. Ik had deze persoon al energetisch behandeld, maar ik wist niet dat ze het vaccin hadden genomen.

Zodra ik met de behandeling begon, merkte ik meteen de verandering op, zeer zware energie die uit hun subtiele lichamen kwam.

Het engste was toen ik aan het hartchakra werkte, ik verbond me met haar ziel, dus ze was losgekoppeld van het fysieke lichaam, ze had geen contact meer en het was alsof ze zweefde in een staat van totale verwarring.

Een bewustzijnsschade die het contact met het fysieke deel verliest, dat wil zeggen met onze biologische machine, er is geen communicatie meer tussen hen.

Tijdens de behandeling vertelde deze ziel me dat ze het lichaam niet meer voelde en de indruk had in een diepe staat van onbehagen te zweven. De energie waar ik mee werk, de energie van haar energieveld, was erg zwaar en je kon deze substantie voelen die erg verontrustend is voor de subtiele lichamen.

 

Ik zette de behandeling voort door licht naar het hartchakra te sturen, dat is de ziel van de persoon, maar het leek alsof de ziel geen licht, frequentie of energie meer kon ontvangen. Het was een heel krachtige ervaring voor mij.

Toen begreep ik dat deze stof in feite wordt gebruikt om bewustzijn los te maken zodat dit bewustzijn niet meer kan interageren via dit lichaam dat het bezit in het leven waar geen contact meer is, geen frequentie, geen licht, geen energetische balans of spirit meer.

Toen begon ik te huilen om die ziel omdat het iets was dat me diep raakte, een heel krachtige ervaring. Ik zei niets tegen de persoon omdat ik niet wist hoe ik het haar moest vertellen en of ze het zou begrijpen.

Ik besefte dat het iets met onze ziel te maken heeft. Het doel is om het contact met het bewustzijn te beschadigen en te proberen het te vernietigen. Wat Rudolf Steiner zei, is precies dat: het gaat niet alleen om het aantasten van het immuunsysteem.

Tweede behandeling:

“Er was nog een verandering en opnieuw een verslechtering, zowel in ernst als in de energie die haar energieveld uitzendt, maar het belangrijkste was een zeer significante afname in frequentie.

Hij vertoont momenteel geen fysieke symptomen op het fysieke lichaam. Wat betreft de situatie die zich manifesteert op energetisch niveau en vooral in de ziel, het is bevestigd dat de ziel uit het fysieke lichaam is geworpen, ze is nog steeds gebonden door het zogenaamde koord, maar het bevestigt dat ze dat niet is meer interactie met het fysieke, emotionele en mentale lichaam, er is geen enkele vorm van communicatie meer.

De ziel is niet langer in staat om deze drie lichamen te beheersen, om haar proces van incarnatie en evolutie voort te zetten juist omdat dit contact is verbroken.”

 

Lees ook eens:   Rechter eist dat België alle coronamaatregelen binnen dertig dagen schrapt

Tijdreizigers vertellen over mensen zonder ziel

Een aantal onderzoekers beweerde aan het begin van de vaccinatiecampagne dat de mRNA-vaccins bouwstenen van kunstmatige intelligentie bevatten die de verbinding tussen lichaam en ziel onderbreken, wat er in het ergste geval toe kan leiden dat getroffenen de verbinding met het goddelijke en met hun hoger verlies jezelf.

In dit verband hebben veel tijdreizigers gemeld dat over minder dan tien jaar alleen mensen zonder ziel op aarde zullen rondreizen.

Deze omstandigheid is een volkomen plausibele verklaring waarom een ​​groot deel van de bevolking vaak grote moeite heeft zich open te stellen voor echte feiten op het gebied van economie en politiek buiten hun bekrompen en meestal geïndoctrineerde denkpatronen.

De vraag is in dit geval dus: is vaccinatie een oorzaak van de blindheid en gehoorzaamheid van grote delen van de bevolking? Als deze hypothese daadwerkelijk klopt, zou dat verklaren waarom de overheid er zo op gebrand is dat kinderen en zelfs baby’s al ingeënt worden tegen Corona.

Voor veel gevaccineerde mensen rijst nu de vraag of er een mogelijkheid is tot genezing om weer verbinding te kunnen maken met de Schepper-Bron en met het hogere ego. Een vraag die niet eenvoudig te beantwoorden is, maar die elke lijder die zich bewust is van het feit dat hij het contact met de bron heeft verloren, heel gemakkelijk voor zichzelf kan beantwoorden.

Want alleen al het besef dat er iets mis is gegaan in het leven sinds de vaccinatie is vaak genoeg om genezing op gang te brengen, namelijk door de innerlijke beslissing te nemen om weer contact te maken met de bron van de Schepper. Alleen de kracht van het denken is voldoende, want we creëren onze werkelijkheid met onze gedachten.

Als de coronavaccinatie daadwerkelijk op frauduleuze wijze tegen de wereldbevolking is ingezet als biologisch wapen, bij wijze van spreken, via de achterdeur, wat mag worden aangenomen, dan ligt het antwoord op de waaromvraag al voor de hand.

 

Dit gaat over het bewustzijn van de hele mensheid. Als miljarden mensen elke dag met hun bewustzijn de werkelijkheid van de aarde creëren, dan mag dat natuurlijk niet gericht zijn tegen de belangen van de wereldheersers, die misschien een hele wereld willen.

Dat betekent dat ze een manier moeten vinden om het bewustzijn van deze miljarden te sturen in de richting die ze willen, namelijk het elimineren of verlagen van het bewustzijn.

Lees ook eens:   1675 kinderen van toeslagenouders uit huis geplaatst, veel meer dan gemeld

Verandering is alleen mogelijk op spiritueel niveau door een verhoogd bewustzijn in combinatie met informatie – daarom is de informatie-inhoud van het nieuws al geruime tijd afgezwakt.

Een nieuwe wereld creëren door een verschuiving in bewustzijn

De reden is dat de waarheid in één klap een heel ander bewustzijn en een veranderde realiteit zou creëren – het zou, om een ​​krachtig woord te gebruiken, een bewustzijnstransformatie zijn.

Aan de ene kant ligt de wereld in puin. Oorlogen, armoede, ontberingen en lijden waar je ook kijkt, aan de andere kant is ons bewustzijn, waarmee we alles in één klap kunnen veranderen. Is dat niet fascinerend?

Dit betekent dat als we ons concentreren op de dingen die we elke dag in het nieuws horen, het rad van vernietiging onophoudelijk zal blijven draaien – maar als meer dan vijftig procent van de wereldbevolking plotseling hun aandacht richt op een gezonde tijd, zou dat genoeg zijn daarvoor veranderde er iets aan de buitenkant.

Het betekent ook dat de hele wereldbevolking inderdaad de mogelijkheid heeft om het controlesysteem van bedrog en manipulatie te verlaten, want wanneer dit gebeurt, trekt gebrek aan aandacht de energie uit het systeem, waardoor het uiteindelijk als een

Nu weten we waarom de focus van het nieuws bewust wordt gelegd op gemanipuleerde oorlogen en armoede. Hetzelfde beeld met Corona: ook hier werden de valse PCR-testnummers bewust aan het begin van elke nieuwsuitzending geplaatst om de pandemie gaande te kunnen houden bij de bevolking.

Om dit beter te begrijpen, is het belangrijk om te weten dat ons bewustzijn voortdurend wordt hervormd door invloeden van buitenaf – ook nieuws natuurlijk.

Ons brein werkt als een computer. Als we het overladen met gegevens, kan dit leiden tot een systeemcrash. Dit gebeurt ook met ons bewustzijn – angsten, stress en stemmingswisselingen zijn de gevolgen.

Daarom is het belangrijk op te merken dat angst een van de belangrijkste instrumenten is die door de duistere krachten worden gebruikt om al deze waanzin in de eerste plaats mogelijk te maken. Op basis van dit feit is er een kans van 99,9 procent dat de coronavaccinatie daadwerkelijk een biologisch wapen van het bewustzijn is – hoewel velen nog steeds geloven dat het een complottheorie is.

Zoals de afgelopen Corona-jaren eindelijk hebben aangetoond, is elke complottheorie uiteindelijk waar gebleken, waardoor duidelijk is geworden dat Corona in feite een samenzwering is in de vorm van een gerichte oorlog tegen de mensheid zoals de geschiedenis nog nooit eerder heeft gezien.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥