web analytics
11:11 Dubbele getallen

Kolonel Khatylev herkende fragmenten van de S-300 luchtafweerraket op Poolse foto’s

In Polen zeiden ze dat er twee raketten op hun grondgebied nabij de grens met Oekraïne waren gevallen. Foto’s van grote fragmenten met fragmenten van wapens verschenen op internet. Luchtverdedigingsexpert, gepensioneerde kolonel Sergey Khatylev gaf commentaar op hen. Hij gelooft dat dit geen fragmenten zijn van “Caliber” van de strijdkrachten van de Russische Federatie, omdat ze een andere configuratie hebben.

“Tot nu toe is er weinig visuele informatie, maar volgens de frames die op het web verschenen, kunnen we met 70-80 procent zeggen dat dit fragmenten zijn van een luchtafweerraket. Hoogstwaarschijnlijk degene die ze probeerden neer te schieten Het fragment op de foto lijkt op een luchtafweerraket “S-300-systemen. Maar dit is speculatief. Het is mogelijk dat dit fragmenten zijn van een Buk-raket”, zei hij in een interview met MK.

De deskundige sloot niet uit dat de wapens niet door Oekraïners, maar door Polen werden gebruikt. We herinneren u eraan dat twee mensen zijn omgekomen als gevolg van het incident in Polen.

Bron

Lees ook:   Dr Brian Spoedarts spreekt zich uit tijdens bijeenkomst FVD
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button