web analytics
11:11 Dubbele getallen

Geheimen van een oud huis

Geheimen van een oud huis

 

Elk huis neemt de emoties, gevoelens en gedachten over van de mensen die erin leven. En hoe ouder hij wordt, des te meer informatie zit er binnen in haar muren.

 

Geluiden en andere verdachte geluiden, de verschijning van geesten en vreemde gewaarwordingen van een persoon die in een oud huis te beleven zijn , in verband met de geschiedenis van jarenlange verzamelde energetische informatie.

Als het huis bewoond werd door gemoedelijke, rustige mensen, zullen de toekomstige bewoners de vriendelijkheid ervaren van de muren en zich comfortabel voelen, thuis, rustigen  veilig.

Maar niet alles is zo eenvoudig.

Als nieuwe huurder zul  je  om comfortabel te wonen in een oud huis, een persoonlijke compatibiliteit met de vorige huurders moeten ervaren. Hoe je dit kunt bepalen, dit kan alleen de nieuwe bewoner zelf, als diegene tenminste gevoelig genoeg is.

Maar zelfs als je denkt dat de muren goed aanvoelen van uw a.s. oude huis, waar je niet de eerste huurder van bent, maar het toch niet helemaal vertrouwd, ga dan toch af op je instincten.

Als er een plus is, zal er ook altijd een min zijn.

Immers, een “goede energie” zal leiden tot een gevoel van vrede. In die zin zijn het zeer gelukkige mensen, waarvan vele generaties woonden in hetzelfde huis.

 

Zij : “helpen Huizen en muren.” Dit verhoogt nml de goede energie continuïteit van deze  generaties, en maken je leven gemakkelijker om de ervaringen  van hun voorouders te implementeren. Maar ook hier is er een reservering, als ik moet leven in het huis van hun voorouders, met wie je geen band hebt, of misschien waren ze vaak ziekelijk oid. Dan zal dat niet harmonieus werken voor jou.

Een oud huis – is hetzelfde als met oude kleren, het kan leiden tot de harmonisatie van de mensen die erin leven. Maar gelukkig leven in een vreemd oud huis – dat  is net als met  een loterij  winnen, die kans is klein.

Als je heel zeker  bent, geestelijk sterk,  zul  je in staat zijn om de energieën van vorige bewoners te neutraliseren.

Lees ook:   Sferen in het Hiernamaals

Maar over het algemeen is  de moderne mens  kwetsbaar, dus indien mogelijk probeer je zo min mogelijk te vestigen in oudere woningen en geen  appartementen kopen op de secundaire woningmarkt. In termen van gezond leven, is het eigenlijk gezonder te leven in een heel nieuw huis, waarin je, je  niet hoeft te storen aan energieën van de vorige huurders.

 

Maar wat doe je als je toch in een oude woning gaat wonen?
De beste manier om jezelf te beschermen tegen mogelijke nadelige gevolgen van de vroegere bewoners – doe in het huis aan reparaties, verbouwingen en schilder en behang alles opnieuw

Vaak echter, bij het renoveren doet men het nieuwe behang over het oude behang heen, dat is niet de juiste manier.
Dit is een grote fout die ook kan leiden tot een slechte gezondheid en instabiliteit. Inderdaad Niemand weet zeker waar in de energieën zich bevinden. Dus, ongeacht hoe mooi de  energie ook lijkt in uw verbouwde huis, is het toch nodig om alle lagen behang en verf te verwijderen, was de wanden, vloer en plafond schoonmaakmiddel, en dan pas ga je,  je eigen wereld maken.

Veel mensen denken dat bij een gewijd appartement, al haar energie is  gewist. Maar stel je een hoop oude dingen voor, bv  een oude muffe  geur. U kunt de ruimte waarin het muf ruikt ventileren, maar als u het venster weer sluit, wordt alles weer normaal.

Hetzelfde gebeurt met de   geheiligde, maar niet fysiek schoongemaakte kamer.

PLANEET VAN OUDE HUIZEN

Alle oude astrologische systemen zijn  aangesloten op Saturnus. Saturnus versterkt, tempert, waardoor onze staat stabieler wordt, en creëert een gevoel van veiligheid. Maar remt ook een proces.

De muren van het oude huis versterken bv de  immuniteit van de bewoners, maar kan trage werking van bepaalde organen en systemen in het lichaam veroorzaken, het kan het genezingsproces vertragen van allerlei kwalen. Saturnus regeert de wervelkolom, en als je leeft  in een oud huis, merk je dat er problemen zijn met  bukken of andere problemen met de wervelkolom, dan zullen de  Saturnus oude muren drukken op jou.

Lees ook:   Overleden dierbaren loslaten

Onderhoudt niet alleen de muren, maar ook de grond waarop het huis staat heeft  invloed op de macht. Natuurlijk kan het huis niet bewegen, maar u kunt het neutraliseren van het negatieve. Als je zelfs na de reparaties, je nog het gevoel hebt dat de sfeer nog steeds op het nulpunt zit, en de fysieke conditie ook niet goed is, kun je altijd nog onder uw kasten, tafels en bedden schoonmaken.

Numerologie HUIS

Voor de fysieke en emotionele toestand van de huurders is het huisnummer ook belangrijk. Comfortabel woon je in huizen met even nummers, of door de som van de getallen waardoor een even aantal ontstaat. Bijvoorbeeld het huisnummer 11 (1 + 1 = 2), nr. 24 (2 + 4 = 6), Number 17 (1 + 7 = 8). Een even aantal is de stabiliteit voor de energievoorziening, balans, consistentie, en dus beter voor de fysieke en emotionele toestand van de bewoners van het huis.

Bewoners in oneven nummer woningen kunnen lichamelijke en geestelijke ongemakken voelen.

Er is dan een beter leven voor degenen die in zijn leven het meest op het werk of op de weg zijn. Moet u een lange tijd wonen in een oneven huis, dan moet u voortdurend werken aan het ontwikkelen en handhaven van interne harmonie. We moeten vitaminen en warm bad nemen, naar rustgevende muziek luisteren … Zulke huizen  verleidt de mensen om te zoeken naar het ontbrekende element van geluk. . Als we die kunnen vinden, dan zal er gezondheid en  welzijn ontstaan.

WAAROM bv insecten en kakkerlakken

Ook  honden en katten wonen in de buurt van mensen, maar veel  minder aangenaam – zijn bv de kakkerlakken.

Waarom komen deze beesten af op bepaalde huizen?
Kakkerlakken, mieren en andere ongewenste gasten in onze appartementen heten huis insecten. Reeds in deze definitie een zinspeling op de reden van hun uiterlijk: onaangename kamergenoten, komen naar de huizen waar er iets mis is.

Lees ook:   Sensationele studie bewijst dat ieder mens betrokken is bij de creatie van de Earth Matrix

En alles wat te maken heeft met het leven, met dagelijkse beslommeringen, en  astrologisch  gezien de maan – de planeet van emoties.

Daarom is de verschijning van deze huis insecten nauw verwant aan de emotionele toestand van de huiseigenaren.

Worden Kakkerlakken vaak aangetrokken door onhygiënische omstandigheden, waar het vies is zowel , fysiek en astraal.

Kakkerlakken komen in hordes in die huizen en appartementen met een niet te  vervagen bron van vijandigheid en woede, in geval van misbruik, of voor ziekten en andere mensen uit balans  te brengen. Gevoelig zijn kakkerlakken voor de intense energieën, kakkerlakken zijn een waarschuwing voor ons, verschijnen vaak in een tijd waarinvoor alle leden van het huishouden of voor 1  iemand komt een harde tijd, bv wanneer iemand in het huis lijdt erg  zenuwachtig is of  iemand in de familie wordt bv  depressief. Kakkerlakken schijnen zich graag te vestigen in een zeer vuile astrale ruimte.

Je kunt je hiervan ontdoen door een brandende kaars, die, zoals u weet,  een oude manier is om energie ruimtes schoon te maken. Maar de kaars brandt slechts de overblijfselen van onze woede en irritatie – en het is slechts een tijdelijke maatregel.

Als het huis of appartement  een constante bron van negatieve emoties heeft, dan de kakkerlakken zullen permanent je buurman zijn ..

Zorg er voor dat je milder wordt en je zult minder last hebben van deze beestjes.

Indicator van ziekte en de beschikbaarheid van een ruimte zijn ook de vliegen, motten, luizen, teken, bedwantsen.

En zich te ontdoen van hen is niet zo gemakkelijk, omdat ze, net als kakkerlakken, verschijnen ze niet alleen op het fysieke vuil, alsmede de negatieve slechte  energie. Zo komt de mol vaak op een plaats waar afgunst heerst. Bed bugs gaan wonen in woningen behoefte is aan  en afhankelijkheid  is aan alcohol, drugs, games (verslavingen), en waar het bestaan ​​van morele wetten worden geschonden. Luizen – een indicator van ontevredenheid, de toestand van diepe wanhoop en hopeloosheid.

Helena Mazovië

Vertaald door AngelWings

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button