web analytics
11:11 Dubbele getallen

Kunnen RH negatieve mensen elkaar herkennen?

Bent u rhesus-negatief en denkt u andere rhesus-negatieve mensen te kunnen herkennen

Hoe kan het dat uw bloedgroep zo’n sterke invloed kan hebben op u, hoe u denkt, hoe u zich voelt en uw genetische aanleg in het algemeen?

Als we naar de wereld van vandaag kijken, zien we een mengeling van vele oude stammen die geïsoleerd zijn op basis van continenten en groepen die liever bij elkaar blijven. In Amerika waren deze groepen duidelijker te herkennen dan laten we zeggen in Europa.

Net zoals de meerderheid van de inheemse Amerikaanse stammen dezelfde bloedgroep had (O-positief), zal een paar duizend jaar terugkijken in Europa en Azië ons naar een waarschijnlijkheid leiden dat de oorspronkelijke stammen waarvan we een mix zijn geworden hoogstwaarschijnlijk mensen zijn geweest die dezelfde bloedgroepen hebben gehad.

Dit is de reden waarom teruggaan om de voorouders van rh-negatieven
te onderzoeken in de voorhoede van mijn persoonlijke interesse staat.
En vanwege deze speciale interesse, zou je goed kunnen raden dat een van de redenen voor gemeenschappelijke gezondheidsrisico’s en mogelijke persoonlijkheidskenmerken op basis van bloedgroepen, gemeenschappelijke afkomst een belangrijke reden zou kunnen zijn.

Dus welke soorten persoonlijkheidskenmerken hebben rh-negatieve mensen gemeen?

Van Rh-negatieve mensen wordt vaak gezegd dat ze

 

– Erg gevoelig zijn.
– Rh-negatieve vrouwen worden vaak beschreven als meer seksueel actief, terwijl mannen weer wat passiever zijn.
– Wanneer hen wordt gevraagd zichzelf te beschrijven, noemen rh-negatieve mensen zichzelf vaak intuïtief.
– Rh-negatieve mensen beschrijven vaak de algemene populatie als schaapachtigen en zijn sceptisch over het nieuws en hebben een sterk gevoel als ze voorgelogen en dom gehouden worden.
– Rh-negatieve mensen kunnen geloven in de stille kracht in plaats van vocaal en luid te zijn zonder dat er iets substantieels achter zit.
– Rh-negatieve mensen voelen zich vredig in de natuur en voelen zich soms niet op hun plaats in willekeurige groepen die worden opgeslokt en overweldigd door de energie van andere mensen.
– Wanneer ze in een positie zijn om een ​​beslissing te nemen, zijn veel rh-negatieve mensen ervan overtuigd dat ze soms gewoon weten dat ze hun instinct als een kompas kunnen  beschouwen om het juiste te doen.
– Net zoals rh-negatieve mensen totaal ongeïnteresseerd kunnen zijn in iets dat banaliteiten opgeeft om “de hoofdweg” te nemen, wordt gezegd dat ze extreem gepassioneerd en succesvol zijn (tot op het punt dat ze als obsessief worden aangezien) als ze ergens zin in hebben.
– Aangezien rh-negatieve mensen gevaar, leugens en slechte energie herkennen, voelen ze ook de pijn van andere mensen en klagen ze soms dat ze te meelevend en empathisch zijn en beschouwen ze zichzelf als een risico om misbruikt te worden.
– Rh-negatieve mensen lijken verschillende soorten angsten te hebben die meer ronddraaien, bang zijn om niet genoeg tijd te hebben om te doen wat ze willen, een verantwoordelijkheidsgevoel jegens de wereld als geheel, lijdend aan het observeren van vernietiging en een angst om hun potentieel een noodzakelijk verschil kunnen maken in plaats van zich te laten bezwijken voor de algemene reeksen van zorgen die meer sociaal geaccepteerd worden als redenen voor paniek.

Lees ook:   Ancient Aliens - Mysterious Devices

Welke soorten persoonlijkheidskenmerken heeft uw ABO-bloedgroep?

Koreanen en Japanners hebben het langst geloofd dat je ABO en je persoonlijkheid correleren.

Hier zijn enkele potentiële persoonlijkheidskenmerken voor de 4 rh-negatieve ABO-typen, zoals ik heb waargenomen en feedback heb gekregen over:

3edc3c2bf0102b7c9663c2a897162da5 AnGel-WinGs.nl

O negatives are dedicated and to the point
A negatives are smooth, intelligent and easy to please
B negative trend to be strong, But not always in tune
AB negative can be confused and need someone grounded in their lives
O positive are dedicated and not always to the point
A positive are smooth but often bleueve they should have more
B positive Fight for their way so much, they lose their way
AB positive Are worried about the wrong issues

O-negatieven zijn toegewijd en to the point
A-negatieven zijn soepel, intelligent en gemakkelijk te behagen
B negatieve trend om sterk te zijn, maar niet altijd in overeenstemming
AB-negatief kan verward zijn en iemand nodig hebben die gegrond is in hun leven
O positief zijn toegewijd en niet altijd to the point
Een positief zijn glad, maar vaak bleueve ze zouden meer moeten hebben
B-positief Vechten zoveel voor hun weg, dat ze de weg kwijtraken
AB positief Maakt zich zorgen over de verkeerde zaken

 

Wat is een O-negatieve persoonlijkheid?

O negatieven zouden van nature geboren leiders zijn die erg in harmonie zijn met zichzelf en hun instinct en altijd klaar staan ​​en niet in staat zijn om er niet naar te handelen. In tegenstelling tot A-negatieve mensen, zijn O-negatieven niet bereid om iets belangrijks uit te stellen en meer risico’s te nemen in termen van het volgen van hun innerlijke stem, ook al zijn anderen misschien erg bang voor de gevolgen. Daarom kan O negatief humeur hen niet alleen tot leiderschap katapulteren, maar ook leiden tot isolement, destructief zijn en anderen vervreemden.

Lees ook:   Aids zat in Vaccin in Afrika - bewust!

Wat is een A-negatieve persoonlijkheid?

Er wordt gezegd dat negatieve mensen emotioneler zijn dan de rest en vaak overweldigd raken. Daarom hebben A-negatieve mensen de neiging om beslissingen en acties veel uit te stellen. Daarom kunnen A-negatieve mensen extreem passief en afstandelijk zijn als ze niet geïnspireerd zijn en erg gepassioneerd en betrokken als iets hen aanspreekt. Een negatief volk is gelukkig in het gezelschap van degenen die niets van hen verwachten. Omdat A-negatieve mensen vaak hun emoties inhouden, kunnen kleine dingen ervoor zorgen dat ze op onverwachte momenten verschijnen.
Een negatief volk heeft het vaak over huilen tijdens films, overreageren en het niet kunnen onthouden van een opmerking terwijl het verstandiger zou zijn om te zwijgen.

Wat is een B-negatieve persoonlijkheid?

B-negatieve mensen zijn zeer doelgericht. Hoewel ze gevoelig zijn, hebben B-negatieven de neiging om geest over materie te zijn en lijken ze moeilijke tijden te kunnen doorstaan, wetende dat het einde van de tunnel nabij is. Omdat B-negatieven erg doelgericht zijn, missen ze vaak de kleine lettertjes en zijn ze niet altijd in contact met de motieven van anderen, omdat ze erg op zichzelf gericht zijn. Om feedback van een B-negatief lid van de pagina te citeren :

Ik ben zowel fysiek als persoonlijk sterk, maar mijn dwalende geest weerhoudt me ervan me op veel dingen te concentreren en ik heb het gevoel dat ik niet in alle dingen de perfectie bereik die ik wil.

Wat is een AB-negatieve persoonlijkheid?

AB-negatieven hebben de gevoeligheid van de A-negatieven, maar kunnen ook aandacht besteden aan materie zoals de B. Het verschil tussen AB-negatieven en A- en B-negatieven is dat terwijl de meeste A-negatieven en B-negatieven de O recessief dragen, AB-negatieven niet tenzij hun bloedgroep het zeer zeldzame cisAB is .
Daarom komen de O-negatieve persoonlijkheidskenmerken niet naar voren, waardoor AB’s vaak niet zo gegrond in zichzelf zijn en antwoorden zoeken via anderen in plaats van in zichzelf.

Lees ook:   Wat is het alziende oog van Enlil? Door Billy Carson

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button