web analytics
...
RH Negatief - Anunnaki - GeloofBuitenaardsGeschiedenisU.F.O

De Anunnaki kunnen pas volledig worden begrepen als u deze BUITENGEWONE informatie kent

The Other Earth “Ancient Aliens” verkent de controversiële theorie dat buitenaardse wezens de aarde al miljoenen jaren bezoeken

De Soemerische teksten bevatten werkelijk buitengewone informatie. Een van de belangrijkste Soemerische goden die in deze teksten worden genoemd, is de hemelvader An, hoewel sommigen naar hem verwijzen als ‘Anu’. Hij wordt genoemd in de Enuma Elish en vele andere scheppingsverhalen. Omdat zoveel mensen Anu vereerden, kun je niets over de Anunnaki of het Sumerische pantheon begrijpen zonder hem te begrijpen, en natuurlijk zijn nakomelingen. Een van de grote vragen, onder vele, is waar kwam An vandaan?

 


Hoe buitenaardse wezens de Sumerische beschaving hebben gesticht, Zecharia Sitchin’s Anunnaki, de Alien Disclosure


 

Lees ook:   De Grote Piramide van Gizeh kan elektromagnetische energie concentreren

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept