...

08 december 2021

 

De Anunnaki kunnen pas volledig worden begrepen als u deze BUITENGEWONE informatie kent

The Other Earth “Ancient Aliens” verkent de controversiële theorie dat buitenaardse wezens de aarde al miljoenen jaren bezoeken

De Soemerische teksten bevatten werkelijk buitengewone informatie. Een van de belangrijkste Soemerische goden die in deze teksten worden genoemd, is de hemelvader An, hoewel sommigen naar hem verwijzen als ‘Anu’. Hij wordt genoemd in de Enuma Elish en vele andere scheppingsverhalen. Omdat zoveel mensen Anu vereerden, kun je niets over de Anunnaki of het Sumerische pantheon begrijpen zonder hem te begrijpen, en natuurlijk zijn nakomelingen. Een van de grote vragen, onder vele, is waar kwam An vandaan?

 


Hoe buitenaardse wezens de Sumerische beschaving hebben gesticht, Zecharia Sitchin’s Anunnaki, de Alien Disclosure


 

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   3 People In The UFO-Alien Circle You Should Know

Gerelateerde berichten