web analytics

Bloedlijn van de goden

Bloedlijn van de goden

Quetzalcoatl. I see a mayan surrendering to a grey alien in a spaceship.

Voor het menselijk ras zijn er vier primaire soorten bloed. Ze zijn A, B, AB en O. De classificaties zijn afgeleid van de antigenen van de bloedcellen van een persoon – antigenen zijn eiwitten die op het oppervlak van de cellen worden aangetroffen en die zijn ontworpen om bacteriën en virussen te bestrijden.

De meeste mensen hebben dergelijke eiwitten op hun cellen. Ze zijn het Rh-positieve percentage van de mensen op aarde. Binnen de Verenigde Staten suggereren de huidige schattingen dat ongeveer 85 procent van alle blanken, ongeveer 90 procent van de Afro-Amerikanen en ongeveer 98 procent van de Aziatische Amerikanen Rh-positief is.

Het kleine percentage van de Amerikaanse bevolking (en ook dat van de rest van de wereld moet worden opgemerkt) dat de relevante eiwitten niet vertoont, valt in een heel andere categorie, die van de Rh-negatieven.

Waarom een ​​bepaalde groep mensen bloed moet hebben dat zo ongelooflijk anders is dan dat van bijna iedereen, is een kwestie van diepe controverse. (vaak bloedgroepen die behoren tot de adel, koningshuizen en dus de elite)Het is een kwestie die heeft geleid tot de ontwikkeling van een verbazingwekkende theorie: dat het bezoeken van buitenaardse wezens in het verre verleden vroege, primitieve mensen onderwierp aan geavanceerde gen-splicing- en celmanipulatietechnieken; ogenschijnlijk om een ​​slavenras te creëren. Daarbij baarden ze de Rh-negatieven.

Om te laten zien hoe ongelooflijk verschillend de Rh-negatieven zijn voor de rest van de wereldbevolking, hoeven we alleen maar naar de kwestie van de zwangerschap te kijken. Voor een zwangere vrouw die Rh-negatief is, kunnen de gevaren aanzienlijk en gevaarlijk zijn. Als een vrouw die Rh-negatief is, zwanger wordt gemaakt door een man die ook Rh-negatief is, zijn er geen problemen en hoeft u zich geen zorgen te maken: beide individuen zijn volledig compatibel met elkaar, de foetus zal zich normaal ontwikkelen, en het kind wordt Rh-negatief geboren.

Als de vader echter Rh-positief is en de moeder Rh-negatief, dan kunnen de problemen beginnen en kunnen de resultaten heel anders blijken te zijn – en tragisch genoeg ook – omdat de baby Rh-positief zal zijn. Het is dit laatste probleem dat de kern van het probleem raakt.

Hoe ongelooflijk het ook klinkt, het bloed van een Rh-negatieve zwangere vrouw kan volledig onverenigbaar zijn met het bloed van een Rh-positieve baby die ze draagt. Een dergelijke situatie kan er vaak toe leiden dat het eigen bloed van de moeder potentieel dodelijke antilichamen produceert die zijn ontworpen om het bloed van de foetus aan te vallen, indien en wanneer de eerste wordt blootgesteld aan de laatste.

Lees ook:   Waren de oude Anunnaki de goden? Is Rh-negatief buitenaardsbloed?

Met andere woorden, de positieve baby wordt door het negatieve immuunsysteem van de moeder gezien als iets vijandigs, iets wat niet helemaal is zoals het zou moeten zijn. In alle opzichten wordt het ongeboren kind beschouwd als iets vreemds en iets om zo snel mogelijk van de hand te doen.

Verontrustender is het feit dat hoe vaker een vrouw zwanger wordt, des te krachtiger en vaker de dodelijke antistoffen worden. Kortom, het lichaam van de moeder vindt manieren om het proces om de foetus te doden steeds krachtiger, sneller en effectiever te maken bij elke volgende zwangerschap.

Het is bijna alsof er iets diep antiek en niet-menselijk in ons DNA is gecodeerd dat positief en negatief ziet als acuut verschillend van elkaar en nooit bedoeld voor eenwording. Dat is misschien precies het geval.

Als wij vandaag – en in het bijzonder de Rh-negatieven – het product zijn van buitenaardse manipulatie, wie waren dan precies de wezens die besloten om god te spelen met de eerste vormen van het menselijk ras? Waarom waren ze zo van plan nieuwe en radicaal verschillende soorten mensen te creëren? Waar komen ze vandaan? Zijn ze nog steeds onder ons?

gevleugelde god

Het zijn vragen die ons naar een legendarisch, krachtig geheel van entiteiten leiden die bekend zijn geworden als de Anunnaki. Het zijn ook vragen die ons naar het hart van de oude Sumerische culturen brengen, die te vinden zijn in wat vandaag de dag Zuid-Irak is, en dat, volgens historici en archeologen, voor het eerst ergens tussen 5.500 en 4.000 v.Chr. Werd beslecht.

Volgens de Sumerische overlevering kwam dit machtige ras van legendarische mensen meer dan 400.000 jaar voordat een enorme stortvloed de aarde verwoestte en onnoemelijke miljoenen doodde, vanuit de hemelen erboven naar onze planeet. Tijdens hun tijd hier brachten ze een vorm van stabiliteit en zelfs de samenleving naar wat oorspronkelijk extreem primitieve menselijke stammen waren, waarvan sommige uiteindelijk de Cro-Magnons werden. Dat was echter niet de oorspronkelijke agenda van de Anunnaki.

Lees ook:   Zecheria Sitchin - al zijn boeken gratis!

Het primaire doel van de Anunnaki was om primitieve mensen genetisch te veranderen om een ​​robuuste en sterke entiteit te creëren die in feite niets minder was dan een slavenras, een die ontworpen was om de biedingen van hun buitenaardse meesters te doen – inclusief het delven van de aarde voor haar voorziening van kostbaar en onbetaalbaar goud. Toen de Anunnaki eindelijk de aarde verlieten, lieten ze een verbazingwekkende erfenis achter: een nieuwe vorm van mens, een radicaal anders dan de rest: de Rh-negatieven. En ze leven nog steeds.

De RH-negatieve spanning loopt door de Britse koninklijke familie, iets dat controversiële beweringen heeft uitgelokt dat de Royals niet zijn wat ze lijken te zijn. Er bestaat een hele subcultuur die suggereert dat de Royals rechtstreeks afstammen van een oude orde van mensachtige buitenaardsen die de ware, geheime heersers van onze planeet zijn.

Zit er iets in de genetische samenstelling van de Rh-negatieven waardoor ze geboren leiders, machtige figuren zijn en misschien niet anders dan de legendarische ‘helden van weleer’ en de ‘mannen van naam’, zoals beschreven in de pagina’s van de Bijbel ( en vrijwel zeker ook Rh-negatieven)?

Talk about coincidences and this kind of thing just shouldn't happen at all.

Betekenen de Rh-negatieven dat een ondergronds leger van menselijke hybriden zorgvuldig en in het geheim worden gekoesterd om redenen die niets minder zijn dan ronduit sinister en dodelijk?

Als op een dag wordt bewezen dat een klein percentage van de mensheid toch niet helemaal menselijk is, zullen we dan een verzet tegen de negatieven zien? Zullen er heksenjachten zijn? Kunnen er oproepen worden gedaan om de negatieven geïsoleerd te houden van de rest van de samenleving?

Zou een vorm van ‘buitenaards racisme’ – geboren uit de angst dat sommige van de negatieven deel kunnen uitmaken van een sinistere, buitenaardse agenda – zich zowel wild als breed kunnen ontwikkelen? Zullen we de constructie van talloze ‘buitenaardse Guantánamo-baaien’ zien?

Dit zijn het soort intrigerende en opruiende vragen die de vele en gevarieerde mysteries van de Rh-negatieven oproepen.

UFO-onderzoekers, astronomen en NASA hebben talloze jaren naar de hemel gekeken om te bewijzen dat er buitenaardse wezens zijn. De vreemde sage van de Rh-negatieven suggereert echter sterk dat we niet naar de sterren hoeven te zoeken naar bewijs dat buitenaardsen echt bestaan. Het is voor ons, het menselijk ras. Op een vreemde, fantastische en zelfs ironische manier zijn wij – of, in ieder geval sommigen van ons, de Rh-negatieven – de buitenaardse wezens die we zo lang hebben gezocht …

Lees ook:   De Anunnaki - onze goden - zij die uit de hemel naar de Aarde kwamen

© Nick Redfern

Over de auteur
Nick Redfern is een auteur, docent en journalist die schrijft over een breed scala aan onopgeloste mysteries, waaronder Bigfoot, UFO’s, het monster van Loch Ness, ontmoetingen met buitenaardse wezens en complotten van de regering.
Zijn eerdere boeken omvatten Close Encounters of the Fatal Kind; For Nobody’s Eyes Only; ‘S werelds raarste plaatsen; De piramides en het Pentagon; The Real Men in Black; De NASA-samenzweringen; en contactpersonen.
Redfern is verschenen op tal van tv-shows en netwerken, waaronder Fox News; De Ancient Aliens, Monster Quest en UFO Hunters van History Channel; VH1’s Legend Hunters; The Truth About UFO’s en Paranatural van National Geographic Channel; BBC’s Out of this World; Countdown van MSNBC; en SyFy Channel’s Proof Positive. Hij is te bereiken op Nickredfernfortean.blogspot.com.
Nick Redfern is de auteur van Bloodline of the Gods , uitgegeven door New Page Books, 2015. ISBN: 978-1- 60163-365-1. US $ 16,99, (Can. $ 20,50)
NickRedfern

Zijn aanzienlijke aantallen mensen het product van een oude en geavanceerde buitenaardse beschaving? Zijn we door de millennia heen periodiek gewijzigd en verfijnd als een soort? Kortom, is onze genetische samenstelling gemanipuleerd door buitenaardse wezens die de menselijke beschaving beschouwen als één groot laboratoriumexperiment?

Dit zijn controversiële en tot nadenken stemmende vragen. Het zijn ook vragen die antwoorden vereisen, antwoorden die heel goed gevonden kunnen worden door die mensen te onderzoeken wiens bloedgroep Rh-negatief is.

De overgrote meerderheid van de mensheid – 85 tot 90 procent – is Rh-positief, wat betekent dat de rode bloedcellen van een persoon een antigeen bevatten dat direct is verbonden met de resusaap. Dit antigeen staat bekend als de Rh-factor.

Elke primaat op aarde heeft dit antigeen, op één na: de resterende 10 tot 15 procent van de mensen. Als de evolutietheorie geldig is – dat ieder van ons afstamt van oude primaten – zouden we dan niet allemaal Rh-positief moeten zijn? Ja dat zouden we moeten doen. Maar dat zijn we niet. De minpunten zijn anders dan de rest van ons. Ze zijn verschillend.

Het zijn de unieke individuen wiens bloedlijn niets minder dan buitenaardse oorsprong kan hebben.

https://blog.world-mysteries.com/science/bloodline-of-the-gods/

Gerelateerde artikelen

Back to top button