web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Jezus RH negatief bloed? O-

Bloodline of the Holy Grail: The Hidden Lineage of Jesus Revealed

Jesus / Yeheshua

Iemand schreef online:

Een Rh- Atlantiër, waarschijnlijk genaamd Jehosjoea, (Jezus) die in oude tijden de goedheid predikte en ook zijn SPECIAAL ZUIVERE bloedlijn overdroeg.

Goede kerel, deze Atlantische / Pleiadische / Baskische Hybride wezen, dat hij was.

Waarschijnlijk was  hij een Sangreal. (Hieronder besproken).

Joden zien hem als slechts een profeet, Christenen zien hem als de “zoon” van God de Almachtige, toch is het waarschijnlijker dat hij een man was met een speciale ziel met een speciale boodschap die hij ons gaf, terwijl hij stiekem zijn zuivere bloedlijn voortzette, dat zelfs vandaag nog steeds  anderen redt. (o- kan iedereenbloed geven overigens)

“-Gebruik- mijn bloed, want het is het bloed van het eeuwigdurende verbond …” – Laatste avondmaal. … en we hebben er een controlerende religie van gemaakt!

Ik zal altijd in God, de Bron, Schepper van Zielen geloven, maar zal nooit zo arrogant zijn om te geloven dat de GOD met ons te maken heeft in het fysieke rijk en dat, in plaats daarvan, degenen waarmee we te maken hebben “Archons” zijn (Anunnaki, Pleiadians, Arcturians , enz.) die DEEL ZIJN VAN HET VERLICHTINGSPLAN en het proces voor onze Zielen.

We blijven terugkeren (reïncarneren), totdat we verlicht worden en velen van ons zijn dichter bij het kennen van deze waarheden.

Voor zover we weten, heeft Yeheshua tien vrouwen geïmpregneerd. lol!  Welke een betere manier was om zijn “bloed te sparen” door te geven en te verspreiden.

Het idee van de kruisiging (IS FICTION) naar mijn mening, en was een PERFECTE manier om de reddende bloedlijn te “begraven” zodat niemand ernaar zocht. Toch propageerde hij zijn reddende genade en dat was om zijn BLOED-lijn rond te ”SPREKEN” om zielen te “redden” (van bezit door de archonten). Anunnaki gebruikten bezit om hun heersers te controleren. (Oorspronkelijke zonde?)

“-Gebruik- mijn bloed, het bloed van het eeuwigdurende verbond …”. -laatste Avondmaal

De oude verbonden van bloed “antigenen” beheersen ons nog steeds en / of zijn de sluiers in onze ogen …

Ik geloof dat de “Jezus” -fabel een allegorie is over de ZON, maar dat het verhaal van “Yeshua” een echte roodharige  en blauwogige Pleidian Atlantean Hybrid was die zijn ”Saving Pure Blood WETEN” doorgegeven had, de daadwerkelijke bedoeling van zijn “CULT” om deze zuivere bloedlijn voort te zetten die reeds 30-40k jaren vóór hem was en ook nog vandaag levens redt.

Nu we allemaal zijn gemengd met dit reddende bloed, kan bezit door demonen (buitenaardse wezens / archons, erfzonde) niet langer plaatsvinden of ons schaden en zijn ze minder in staat om ons te beheersen. (The regeringen aan de andere kant, is een ander verhaal … )

De andere “wezens” zijn ALLEEN in staat om jou te beheersen vanwege die “antigenen” in ons bloed, die ze plaatsten toen ze (de Anunnaki) de “Adams”(mens)  heel lang geleden hybridiseerden. Het was gemakkelijker om hun toegewezen heersers te bezitten dan om met de “giftige” atmosfeer van de aarde om te gaan. (Daarom droegen ze die kleine handzame apparaten om ze te helpen de “hybride lichamen” in te ademen die ze gebruikten).

Maar uiteindelijk heeft het bloed van de “Christus” jou en mij gered.

Tweede verklaring van diegene:

Bloed van EL / Sangreal

EL is een korte manier om te zeggen dat SangreEL bloed van EL betekent. Anderen hebben het geïnterpreteerd als de Heilige Graal. (al la DaVinci)

San = Holy
Greel = graal

Maar de echte vertaling is:

Sangre = Blood
EL = … van EL

De Bijbelse engelen zijn EL’s.

Michaël
GABRIEL
Raphaël
URIEL
Azrael
Cassiel
AriEL, enz …

Van al deze EL’s wordt gezegd dat ze zuiver bloed hebben.

Twee Joodse mannen stalen dit concept uit de bijbelse geschriften om het Superman-personage (Kal-EL) en zijn vader (Jor-EL) te creëren

Er zijn veel andere mensen en plaatsen die ook het EL-achtervoegsel en -voorvoegsel gebruiken.

Elohim
Israël
Babel
Ezekiel

Als je ⭕️➖ bent, ben je een puurbloedige SanGreEL.

God zegene je en wees goede medereizigers

An Old French equivalent of the Spanish Sangre de Cristo is sang real (“royal blood”)

Généalogie des Mérovingiens
Het heilige bloed en de heilige graal is een boek uit 1982 geschreven door een medewerker van de BBC, Henry Lincoln, samen met Michael Baigent en Richard Leigh, over het mysterie van Rennes-le-Château. De schrijvers baseren zich op documenten, speculatie en analyses van schilderijen (van onder anderen Nicolas Poussin) en topografische kenmerken in het landschap rond Rennes-le-Château en Montsegur.

Hoewel het boek vele claims en “onthullingen” bevat, is het centrale idee dat er een geheime organisatie bestaat, de Priorij van Sion, die opgericht is door Godfried van Bouillon tijdens de Eerste Kruistocht. Het doel van deze organisatie is het veiligstellen van de heilige graal. Volgens de auteurs is de graal niets anders dan een symbool voor het nageslacht van Jezus Christus. Ze stellen dat Jezus tijdens zijn leven getrouwd was met Maria Magdalena en dat ze ook kinderen hebben gekregen. Na de kruisiging zou zij met deze kinderen naar Zuid Frankrijk zijn gevlucht, alwaar haar nageslacht de basis vormde van de eerste koninklijke dynastie van Frankrijk, de Merovingen.(!!!!)

De heilige graal (in het Oudfrans ”Sangreal” = Royal Bloods) zou de aanduiding zijn voor het nageslacht van Jezus: Sangreal is niet San Greal (heilige graal), maar Sang Real (koninklijk bloed).

Hoewel de Merovingen door de Karolingen zijn afgezet, zou het “koninklijke bloed” toch doorgegeven zijn, met als een directe afstammeling Godfried van Bouillon. Deze zou in Jeruzalem de Tempeliers en de Priorij van Sion hebben opgericht om het geheim van de graal te bewaren. Volgens Lincoln, Baigent en Leigh is deze priorij door de eeuwen heen blijven bestaan, met illustere grootmeesters als Leonardo da Vinci en Isaac Newton.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Het_heilige_bloed_en_de_heilige_graal

My Merovingian great great, etc grandfathers (most of them) including Charlemagne.

After the Fall of Rome - Merovingian kings - The Merovingians were a Salian Frankish dynasty that came to rule the Franks in a region known as Francia in Latin for 300 years from the middle of the 5th century, their territory largely corresponding to ancient Gaul as well as the Roman provinces of Raetia, Germania Superior and the southern part of Germania Magna.

Blauw Bloed
Dit komt waarschijnlijk van het middeleeuwse Europese geloof dat royalty en adel blauw bloed hadden; de elite had genoeg macht en rijkdom, die ze zich konden veroorloven, om boeren en de armen in de stad hun vuile werk voor hen te laten doen – aangezien de aristocraten binnen konden blijven, en lange uren in de velden (en het zonlicht) vermeden, waren ze vaak zo bleek dat hun blauwe aderen te zien waren onder hun doorschijnende huid, waardoor mensen geloofden dat hun bloed blauw was.

Nu verwijst het meestal naar mensen uit oud geld: families die al generaties lang rijke aristocraten zijn .
De elite van blauw bloed is al heel lang ontmoedigd om te trouwen met gewone mensen , anders zouden hun zuivere bloedlijnen besmet zijn en de degeneratieve effecten van inteelt negeren.

Blauw bloed kan ook verwijzen naar de baby’s die geboren worden uit moeders met een rh negatieve bloedgroep waarbij het kind een positieve bloedgroep heeft.
De baby kan als het in contact komt met het bloed van de moeder, er blauw uit gaan zien na de geboorte en sterven, zeker in die tijden.
Als gevolg van het bloed van de moeder dat antistoffen aanmaakt richting haar eigen baby’s bloed.

Blood typing

ATLANTEAN GARDENS: Royal Blood: King Tut’s DNA Results


Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥