web analytics
11:11 Dubbele getallen
Reincarnatie

Schulden en leningen als een ervaring van de ziel

10709c10fcc2ee95c93aebe9718e749c AnGel-WinGs.nlHeb je ooit geld geleend? Heeft u leningen geregeld? Of misschien maakte u gebruik van de diensten van een pandjeshuis?

Denk aan uw toestand op dat moment. Niet ergprettig, toch? Het is nauwelijks positief en streaming te noemen. Ik heb niet de pretentie te zeggen dat iedereen op aarde een soortgelijke ervaring heeft meegemaakt, maar er zijn veel van zulke mensen.

Het is goed, als het in korte tijd blijkt het geleende geld terug te geven en uw financiële toestand te egaliseren. Maar soms hebben mensen het gevoel dat ze vastzitten in schulden en leningen , waar ze jarenlang niet uit kunnen komen.

En helaas komt het vaak voor dat geen enkele opleiding in financiële geletterdheid, werken met een psycholoog of coach helemaal niet helpt. Omdat de oorzaak van financiële instabiliteit kan worden geassocieerd met generieke programma’s of eerdere incarnaties.

Schulden en leningen beperken mijn vrijheid

Ook Marina was gehuld in een web van schulden toen ze zich aanmeldde voor een voorgesprek met mij.

Leningen, in beslag genomen rekeningen, juridische schulden – dit alles stapelde zich op en bereikte zijn hoogtepunt, toen de vrouw niet eens meer haar eigen kaart kon uitgeven en de kaart van haar dochter gebruikte voor betalingen.

Het begon allemaal meer dan 15 jaar geleden na de dood van haar man, die zelf besloot dit leven te verlaten. Marina maakte zich grote zorgen over dit verlies, alsof er van binnen iets gebroken was. En tegelijkertijd ontstond de eerste negatieve financiële situatie.

Hier werkte ook de karmische les uit het vorige leven.

Het zich realiseren in een nieuwe richting werd niet met succes bekroond. De inkomens waren hoog, maar volatiel. Marina startte het project met persoonlijk geld en bouwde uiteindelijk de eerste schulden op die op de een of andere manier moesten worden afbetaald.

De enige oplossing die ze zag, was haar eigen appartement verkopen. Dit maakte het mogelijk om rekeningen te vereffenen met alle schuldeisers en te betalen voor opleiding in een nieuwe, interessante richting voor een vrouw.

Lees ook:   3-Year-Old Remembers Past Life & Identifies His Murderer

De financiële situatie stabiliseerde even, maar het appartement was al verloren. Een van de klanten van de vrouw vertelde hoe goed het is om veel creditcards te hebben en Marina begon ze te krijgen, reizend en ontwikkelend.

Maar er was geen stabiliteit met klanten, en al snel kwam het moment dat de vrouw niet met creditcards kon betalen. Nadat ze een baan had gekregen, verloor ze die klanten die ze had. Als gevolg hiervan ging het bedrijf failliet zonder Marina zelfs haar loon te betalen.

Ze stopte met het betalen van leningen en de enige uitweg die ze zag was faillissement. De situatie beperkte de vrijheid van vrouwen. Ze voelde totale wanhoop en zelfs de eerste “klokken” met betrekking tot gezondheid verschenen.

Wat was de oorzaak van de financiële ineenstorting?

Nadat we een regressiesessie hebben afgesproken, gaan we aan de slag met als doel de oorzaak van de huidige financiële situatie en het verlies van huisvesting te vinden. In dit geval kunnen zowel generieke programma’s als de ervaring van de Ziel in vorige incarnaties van invloed zijn. Of misschien was de Ziel zelf van plan om met een bepaald doel door zo’n ervaring te gaan.

Ik gebruik de methode van reïncarnatie, die in alle bovengenoemde gevallen effectief helpt. Marina besluit eerdere incarnaties te onderzoeken en we beginnen te werken.

 

Het was een interessant leven met onverwachte wendingen, waarin de Ziel leefde in het lichaam van een man.
Hij was opgeleid en zeer rijk, had geërfd van zijn ouders en verdiende tegelijkertijd goed geld.

Een zelfverzekerde en rijke man, hij was ervan overtuigd dat hij liefde waard was en elk meisje gelukkig kon maken.

Hij werd verliefd op een intelligente schoonheid die geen gevoelens voor hem koesterde en lange tijd weigerde, maar vanwege het geld toch toestemde om te trouwen. De man dacht dat financiën te maken hadden met liefde en maakte zich geen zorgen dat er geen wederkerigheid was. “Wie weigert, moet overwonnen worden”, was zijn overtuiging.

Lees ook:   Kinderen die beweren dat ze bij 9-11 waren in een vorig leven

Na een aantal jaren huwelijk liep het meisje weg met haar minnaar en bedroog haar man. Ze nam echter een groot geldbedrag mee. Het was een harde klap die leidde tot volledige teleurstelling in rijkdom.

9adcbf8ed18d445035971253f0181a7d AnGel-WinGs.nl

De man besloot dat geld slecht was. Wanhopig, alleen gelaten, realiseerde hij zich dat hij “geliefd” was vanwege zijn status en financiële situatie. De ongelukkige man vervloekte geld en rijkdom en zwoer dat hij zou leven zodat hij geliefd zou zijn zonder geld, als gewoon een persoon:

“Ik vervloek geld! Ik zweer dat ik nooit meer rijk zal zijn!”

Op 40-jarige leeftijd gaf hij alle statussen op en ging in een hut wonen, vissen, zichzelf verbiedend om aan dit meisje te denken. Tot het einde van zijn leven was hij alleen weg van mensen en stierf hij alleen. Voor zijn dood accepteerde de man deze situatie zonder spijt en vergeeft hij het meisje, haar minnaar en zichzelf.

De verbinding tussen het vorige leven en het huidige

In de ruimte tussen levens leert Marina dat een dergelijk scenario door de Ziel is gepland om ervaring op te doen – om de tests die verband houden met rijkdom te doorstaan ​​​​en te leren hoe ze waarden in evenwicht kan brengen.

Liefde en geld zijn niet met elkaar verbonden, maar hij wel. Maar door te lijden onder het verraad van het meisje, was hij nog steeds in staat om zijn waarden in evenwicht te brengen terwijl hij nog leefde. Het belang van geld is verdwenen en er is een ander leven ontstaan.

 

De ziel plantte een vorige incarnatie en wilde het meisje vergeven en rijkdom achterlaten zonder vloeken en eden. Dan zou alles in evenwicht zijn zonder de invloed van het niet-huidige leven. Maar niet altijd kunnen wij, in het lichaam van deze materiële wereld, de plannen van de Ziel realiseren. En in dit verhaal, op dit moment, was het niet mogelijk om de test volledig te overwinnen.

Lees ook:   Pre-geboorteovereenkomsten: 6 fascinerende feiten over hoe zielen hun ouders en gezin kiezen vóór de geboorte

In dit leven was Marina’s Soul niet van plan om door de ervaring van geldgebrek te gaan. De financiële situatie van vandaag werd beïnvloed door de eed en vloek van geld die in de vorige incarnatie werd gegeven.

De activering van deze invloed vond plaats na de dood van haar echtgenoot al in het huidige leven. De situatie leek zich te herhalen: het verlies van een dierbare is een verlies van geld. Nadat de vrouw tijdens de sessie de invloed van de eed en vloek had geneutraliseerd, zag de vrouw een concreet plan voor verdere actie.

Uiteraard is één sessie in dit geval niet voldoende. Er is nog werk aan de winkel met Rod, de studie van een rijke en gelukkige belichaming van hulpbronnen, evenals verschillende andere levens die in de huidige tijd zullen helpen om de situatie aanzienlijk te verbeteren.

Maar een maand na onze sessie verbeterde Marina’s financiële situatie: twee klanten kwamen aan het werk, geld leek te betalen voor een gehuurd appartement, ze begonnen haar boek op internet te verkopen, ideeën en een verlangen om hun projecten uit te voeren verscheen.

 

Een onverwacht positief neveneffect was de ontmoeting van de vrouw met haar moeder, met wie ze ruzie hadden en elkaar lange tijd niet hadden gezien. En dit is een ander onderwerp om mee te werken.

De invloed van het verleden op het menselijk leven staat buiten twijfel. Je kunt elke situatie vandaag veranderen, zodat niets je leven in de weg staat.

Je kunt lang aan jezelf werken, jarenlang op bezoek bij psychologen en psychotherapeuten, die beperkt worden door de kaders van dit leven. Of je kunt een unieke methode van reïncarnatie gebruiken en de oorzaak van een moeilijke financiële situatie achterhalen, waardoor de tijdlijnen voor eens en altijd worden genezen.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥