...

18 oktober 2021

 

4-Jarige jongen zegt reïncarnatie te zijn van miskraam

Jongen, 4, vertelt moeder dat hij zich haar miskraam herinnert, waar hij ‘stierf’ en ‘terugkeerde’

Een moeder heeft haar schok gedeeld nadat haar zoon beweerde zich de miskraam te herinneren die ze had voordat hij werd geboren

Een Australische ouderschapsblogger heeft het griezelige moment onthuld dat haar jonge zoon met haar begon te praten over iets dat gebeurde voordat hij werd geboren – alsof hij het zich herinnerde.

Laura Mazza, ook bekend als themumontherun, ging dinsdag op Facebook om het gesprek met haar volgers te delen.

Ze zegt dat haar vierjarige zoon, Luca, beweerde te herinneren dat zijn moeder een miskraam had voordat hij werd geboren, en legde uit hoe hij stierf in haar buik en een “engel” werd voordat hij naar haar terugkeerde.

2 THP CHPp 011118SLUG 1621JPG via Angel-Wings

De moeder deelde haar bizarre verhaal op Facebook, waar ze meer dan 200.000 volgers heeft

In een bericht aan haar 200.000 volgers schreef Laura: “Voordat ik zwanger was van Luca, had ik zware bloedingen.

“Ik herinner me dat ik een positieve zwangerschapstest had en daarna een paar dagen later hevige pijn en een zware menstruatie. Ik wist niet zeker wat het was, en alleen nu ik wijzer ben, heb ik een idee.

“Ik werd vrijwel meteen zwanger van Luca.”

De moeder van twee vertelt verder dat ze altijd heeft gedacht dat de geest van haar zoon ‘eerder op deze aarde had rondgelopen’ omdat hij zo wijs en grappig is, maar ze was niet bereid om haar vermoedens ‘bevestigd’ te krijgen.

Ze beweert dat haar zoon een gebeurtenis leek te herinneren die plaatsvond voordat hij werd geboren.

“Vanavond zei hij in bad iets dat me echt schokte en me echt deed geloven dat hij een oude ziel is.

Lees ook:   Regels om mens te zijn

“Hij zei: ‘Mama, wonen we in Australië?’

“Ik zei:” Ja, dat doen we! We wonen in Australië … “en hij zei:” Ik deed het niet. Ik woonde in je buik … “”

De moeder legde verder uit dat hij ooit in haar buik woonde, maar nu woont hij in Australië.
Maar Luca was niet overtuigd.

“Hij zei ‘Ja mama, ik woonde in je buik … Ik was daar, maar toen stierf ik.

“Ik was geschokt en ik zei:” Wat bedoel je, je bent hier! ”

“Hij zei:” Nee mama, ik kwam naar je buik en toen stierf ik. Ik ging je zoeken maar ik kon je niet vinden, ik ging naar je huis, ik ging overal maar je kon me niet horen toen ik je riep , dus toen was ik verdrietig, maar toen werd ik een engel. Ik miste je, dus ik wilde bij je terugkomen dus toen was ik weer een baby in je buik en toen werd ik opnieuw geboren ‘. ”

Laura wist niet wat ze tegen haar zoon moest zeggen, dus staarde ze hem gewoon aan voordat ze in tranen uitbarstte.

“Ze voegde eraan toe:” Ik heb nog nooit een gesprek met hem gehad over engelen of iets dergelijks.

“Onze baby’s weten wie ze als hun moeder willen, lang voordat we weten dat ze bestaan. Bewijs dat ze echt voor ons kiezen en dat hun ziel altijd bij ons is in dit leven of het volgende.”

https://www.mirror.co.uk/lifestyle/family/mums-shock-son-4-says-13937636

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten