Leven na dit LevenEnergetica, entiteiten, geestenReincarnatie

Adoptie kinderen en kinderen uit een vorig leven

Reïncarnatie en Families

Magnificent hair and eyes! Looks like a little Irish babe.
Hoe komt een ziel naar een familie? Hebben moeders en vaders altijd karma met hun kinderen – en hoe kan het karma in evenwicht worden gebracht?

Als we naar de vorige levens van kinderen kijken, zijn er een aantal redenen waarom zielen worden toegewezen aan specifieke gezinnen. Soms wordt een kind aan een gezin toegewezen omdat één of beide ouders goed karma hebben met de ziel van dat kind. Soms komt het doordat er iets moet worden opgelost tussen de ouders en het kind, of tussen het kind en zijn broers en zussen vanuit relaties in vorige levens. En soms is het een beetje van beide – een beetje goed karma en een kleine slecht karmische les.

”Ik heb kinderen gehad die ik echt heb verwelkomd, kinderen waarvan ik wist dat ik er al vele levens bij was. En toen had ik kinderen die meer als vreemden voor mij waren. Je kunt het verschil zeker voelen.”

Foto:
Mevr. Prophet vertelt het verhaal van het kennen van een familie in Colorado, waarin alle gezinsleden een gemeenschappelijke missie hadden met betrekking tot muziek. De vader en moeder speelden snaarinstrumenten en er waren zeven of acht kinderen in dit gezin. Elk kind, inclusief de eenjarige, speelden  viool.

De reden dat al deze kinderen zo goed viool konden spelen en op zo’n jonge leeftijd, was omdat hun ziel dit talent in vorige levens had ontwikkeld. Deze zielen werden aangetrokken tot deze man en vrouw en tot hun familie, omdat ze een familie groeps karma hadden, dat een goed karma was.

Soms evolueren dezelfde zielen in een familiegroep door veranderende relaties in verschillende levens. Deze zielen krijgen veel kansen om samen te zijn, ofwel om de uitdagingen van negatieve karmische banden aan te gaan of om een ​​specifiek doel te vervullen.

Hoe meer karmische schulden we in evenwicht houden, hoe minder waarschijnlijk het is dat we kinderen krijgen die naar onze families komen vanwege negatieve karmische banden. Het in evenwicht brengen van karma met de ziel van je kind is een vreugde, en wordt gedaan door de liefdevolle zorg die je geeft aan dat kind en door bv een oprecht gebed.

Spirituele reis voor geadopteerde kinderen

Hoe werkt reïncarnatie en karma met geadopteerde kinderen? Wat is het karma met hun biologische en adoptieve ouders?

Ik kende een stel dat geen kinderen kon krijgen, dus besloten ze het te adopteren. Ze kregen te horen dat het zes tot twaalf maanden zou kosten om een ​​kind te krijgen. Na acht maanden wachten werd de man op een nacht wakker en zei tegen zijn vrouw: “Ik weet het! Onze baby is geboren. “Dit was een man die dit soort ervaringen meestal niet had. De volgende ochtend belde het bureau om hun te vertellen dat hun baby was geboren!!!

Leven voor het leven: vorige levens en adoptie van kinderen.

De fascinerende onderzoeken van dr. Helen Wambach, een klinisch psycholoog en regressietherapie-expert die pionier was in het leven van vroeger en prenatale onderzoeken vanaf het midden van de jaren zestig, geven een kijkje in het spirituele leven van het ongeboren kind en de continuïteit van de ziel. In haar boek Life Before Life zeiden de meeste kinderen van Dr. Wambach die geadopteerd waren als kinderen, dat ze hun biologische moeder of vader in een vorig leven niet kenden als ouders, maar dat ze wel karmische banden hadden met de adoptieouders.

Dr. Wambach zegt: “De karmische banden met de adoptieouders waren het meest interessant. Sommigen van hen wisten voordat ze werden geboren uit de relatie die ze zouden hebben met de adoptieouders, en voelden dat ze niet in staat zouden zijn om naar hen toe te komen als hun eigen genetische kind, maar kozen de methode van adoptie als een manier om hun ouders te bereiken. ”

Ze concludeerde uit haar onderzoek dat toeval en ongeval blijkbaar geen rol spelen bij adoptie. ( Als een woord van waarschuwing : Degenen onder u geïnteresseerd in reïncarnatie en verleden-levens accounts tegenkomen boeken met behulp van regressie hypnose. Hypnose, zelfs als je klaar bent met de beste bedoelingen, is niet aan te raden voor mensen met een spiritueel pad. Het kan Wij zijn spiritueel kwetsbaar en kunnen ons openstellen voor het onderbewustzijn en het onbewuste van de beoefenaar, en voortijdig blootleggen van gebeurtenissen van vorige levens waar we nog niet klaar voor zijn.)

4 jaar mooie krullen

Het karma van de biologische ouders kan het noodzakelijk maken dat ze een bepaald kind baren, zodat het kind bij zijn echte ouders kan komen.

En als de geboorte van dat kind geen noodzaak voor karma is, is het een dienst die de biologische ouders kunnen verrichten, om die ziel in staat te stellen haar missie te vervullen. Wat een prachtige boodschap van hoop voor jonge vrouwen!

Adoptie-spirituele gidsen helpen kinderen verbinding te maken met hun familie
In de gemeenschap van adoptiegezinnen zul je verhaal na verhaal horen over de geweldige manieren waarop kinderen hun families bereiken. Hier is een speciale:

Na vele jaren geprobeerd te hebben, waren mijn man en ik niet in staat om kinderen te krijgen. Terwijl ik genezing van de onvruchtbaarheidsproblemen nastreefde, had ik een prachtige droom. Ik zag een afbeelding van een echtpaar in Noord-Amerika, verbonden door een boog van licht, aan een baby in Zuid-Amerika. Toen verscheen een afbeelding van een mooie engel. In haar handen was een grote, lichtblauwe banner met de woorden ” Adoption Angel ” erop geschreven. Enkele jaren later hebben we ons dierbare kind uit Latijns-Amerika geadopteerd.

Ongeacht of de ouders biologisch of adoptief zijn, wat belangrijk is in onze gezinnen, is dat ons karma in balans is en dat de ruige kanten van onze relaties worden gladgestreken.

Kunnen ouders het negatieve karma balanceren met een kind voor de geboorte?
Ja! Een leven dat zuiver en toegewijd is aan geestelijke voorbereiding op ouderschap, wordt een magneet in je hart. En het is deze magneet van liefde en toewijding in je hart die kan bepalen welk soort ziel je als je kind naar je familie zult aantrekken.

Je bent bijvoorbeeld karmisch verplicht om te bevallen van iemand die je in een vorig leven hebt geblesseerd, verwaarloosd of zelfs gedood. Je toewijding aan spirituele oefeningen en een toewijding aan een grotere zaak kan je in staat stellen om je karma regelrecht in evenwicht te brengen met die ziel. Dus door de genade van Gods wegen kun je worden ontheven van de plicht om die ziel te dragen en in plaats daarvan een ziel krijgen waar je minder karma mee hebt.

Als je om een ​​ziel met uitzonderlijke talenten vraagt, vertel ”God” (of waar je ook in gelooft- give it a name!) dan welke verplichtingen je bereid bent te maken omwille van dat kind – bijvoorbeeld, de best mogelijke opleiding zoeken, harmonie in huis behouden, enzovoort. Zorg er dan voor dat je aan je verplichtingen voldoet.

De volgende artikelen bieden praktische ouderschapstips om het potentieel van uw baby naar voren te brengen, te beginnen met het transformeren van negatieve erfelijkheid – baanbrekend onderwijs dat u niet wilt missen!

https://tsl.org/family/2011/03/spiritual-life-of-the-unborn-2-families-and-reincarnation/

Qua geloof ben ik inmiddels voorzichtig geworden.
Dus waar je ook in gelooft, ik denk dat het Goden (Anunnaki) waren inmiddels, doet er ook niet toe.
Geloof en gebed schijnen zeker zinnig te zijn dus dat ga ik niet ontkennen!
Er is meer dan wij denken en weten te denken! 🙂 (denken te weten, hehe! Ja ik hoorde dat)
Dat even terzijde.
༺ @haanaahboo ༺

Elk kind, is een ziel die geboren wordt in een nieuw lichaam, dat als een nieuwe jas is.
Nieuwe kansen en een nieuw leven bij jou, als ouder zijnde.
Dat is een bijzonder iets, dat je ouder mag zijn van kinderen, en dus nieuwe zielen die je mag begeleiden in hun nieuwe levens.
Geadopteerd of eigen kinderen, het doet dus niet terzake, de ziel die bij je hoort komt bij jou, omdat het bij jou hoort, is het niet op natuurlijke wijze danwel op een andere manier.
Je hoort dan bij elkaar. Is het dan nog van belang?
Nee.
Dat wil ik toch meegeven aan mensen.

En je kunt zelf op elkaar lijken, omdat jullie zielen bij elkaar horen!
En energie is een print voor het lichaam,de ziel vormt het lichaam naar het energie beleven dat behoort bij die ziel.

Daarom lijken mensen vaak wel wat op diegene uit een vorig leven en kan men diegene ook zo herkennen, maar vaker nog via hun energie.
Dat voelt onbewust aan, als zijnde een kennismaking, die al eeuwig terug plaatsvond.

Leeft het leven in het verleden samen met reïncarnatie?

Je bent niet alleen in deze wereld gereïncarneerd, andere mensen, zoals je vrienden en familieleden uit je vorige levens, werden ook met je herboren.

Hetzelfde als in de fysieke wereld, je hebt ook vrienden en families in de geestenwereld. Deze geestenfamilie heeft talloze vorige levens meegemaakt en zal ook meer toekomstige levens met jou doorbrengen.
Wanneer we reïncarneren, is het mogelijk gereïncarneerd te worden in dezelfde familie.

Lees ook:   Het contract van de ziel voor we naar de aarde komen

De reïncarnatiezaak van Blanche Bautista is een klassiek voorbeeld van reïncarnatie in dezelfde familie.

In het jaar 1900 werd Blanche Bautista geboren bij Flornida Bautista, een Italiaanse legerkapitein, en haar moeder was Signora Bautista. Blanche werd opgevangen door een nanny uit Zwitserland genaamd Mary.

These children are so beautiful they appear to have been made of porcelain.

Mary zong altijd voor Blanche een Frans slaapliedje om de baby in slaap te wiegen. De tragedie sloeg echter toe toen Blanche op de prille leeftijd van 2 stierf. Nadat Blanche stierf, verliet Mary de baan van nanny en ging terug naar Zwitserland.

Signora Bautista werd opnieuw zwanger in 1905. Drie maanden na haar zwangerschap had Signora een visioen van Blanche.

Het visioen van Blanche kwam toen zij en haar man allebei in bed lagen, maar beiden volledig wakker waren. Signora zag een gestalte langzaam in hun kamer ontstaan, wat hun kleine Blanche leek te zijn.

Blanche leek in het visioen blij en zei tegen Signora: “Mama, ik kom terug.” Nadat zij die woorden had gezegd, verdween de geest van Blanche in de lucht. Kapitein Flornida Bautista was ook in staat om Signora’s visie te vertellen en hij geloofde het verhaal van zijn vrouw.

Signora beviel in februari 1906 van een meisje – een baby die ze ook Blanche noemden.

Beide ouders zagen de opvallende overeenkomst in uiterlijk tussen de eerste Blanche en de tweede. Natuurlijk kan dat zijn omdat ze dezelfde ouders hadden maar…Hun tweede baby had ook gekruld zwart haar en donkere ronde ogen. Maar dit kan simpelweg worden toegeschreven aan genetica, dus de overeenkomst was geen reden tot bezorgdheid.

Toen de tweede Blanche echter vijf werd, gebeurde er iets waardoor het leven van de Bautista volledig op zijn kop werd gezet.

De tweede Blanche begon een slaapliedje te zingen …

… een Frans slaapliedje.

Het kind zong precies hetzelfde Franse slaapliedje dat de voormalige nanny Mary zong voor de eerste Blanche!

In negen jaar tijd was dat Franse slaapliedje niet gehoord of gezongen in het huis van Bautista. De mensen die in contact waren met het gezin, en de tweede Blanche, kenden het Franse liedje niet en de taal ook niet.

Flornida en Signora vroegen de tweede Blanche hoe en van wie zij het slaapliedje leerde, waarop het kind antwoordde: ‘Niemand. Ik weet het gewoon alleen. “De tweede Blanche bleef vanaf dat moment het slaapliedje zingen.

De zaak van de Bautistas is opgenomen in de 2008 compilatie, European Cases of the Reincarnation Type, van Ian Stevenson en blijft zowel reïncarnatie-experts als lezers verbazen die het verhaal tegenkomen.

Verrassende feiten over reïncarneren in dezelfde familie

Een zielengroep is een groep zielen met wie je spiritueel verbonden bent. Het zijn een verzameling individuen met wie je het vaakst reïncarneert in de tijdspanne.

Families reïncarneren vaak met elkaar

De zielen van individuen binnen een familie kiezen er vaak voor om opnieuw herboren te worden in hun volgende leven.

Waarom?

De eerste reden is dat iedereen is gereïncarneerd in een zielengroep. Ook bekend als een zielefamilie. Een zielengroep bestaat uit een willekeurig aantal zielen die regelmatig samen met elkaar worden herboren op hetzelfde moment.

Jij en de andere zielen in je zielsgroep kozen ervoor om samen herboren te worden en het volgende leven met elkaar voort te zetten. Je hebt waarschijnlijk honderden vorige levens doorgebracht met de mensen in je zielegroep. Je komt elkaar heus nog weer tegen, ooit in andere levens en in het hiernamaals wat dat ook moge zijn!

Je Soul Family brengt veel tijd met je door, zowel in de geestenwereld, als nadat je herboren bent in deze wereld. Personen binnen je zielsgroep kunnen je goede vrienden, broers of zussen of ouders worden.

Je ziel kan de familie kiezen waar het herboren zal worden

Als je ziel een bepaald niveau van zelfbewustzijn heeft bereikt, wat betekent dat het veel van de lessen van het leven heeft geleerd en veel doelen heeft vervuld, kan het dan de tijd en locatie van zijn volgende wedergeboorte kiezen.

nienke_lo

Je zult in staat zijn om je ouders of het gezin te kiezen waarin je geboren wilt worden. Mits je een wat oudere ziel bent inmiddels, want zeer jonge zielen krijgen nog geen echte keus daarvoor wordt gekozen door ”oppergidsen” die voor hen een leven uitstippelen, omdat dat noodzakelijk is voor hun zielengroei. Anders zouden zij alleen maar kiezen voor simpele levens met weinig ongemak immers en daar leer je niet zoveel door.

Verschillende factoren kunnen van invloed zijn op uw keuzes, zoals het kunnen bereiken van uw levensdoel, door lid te worden van een bepaald gezin. Een andere factor is de geestelijke band die u met de zielen van de andere familieleden kunt hebben.

Reïncarnatie en geadopteerde kinderen

Er zijn zielen die bestemd zijn om te worden opgemaakt voor adoptie bij de geboorte en zij hebben een volledig begrip hiervan voorafgaand aan het verlaten van de geestenwereld. Deze zielen kunnen zowel de biologische ouders als de adoptieouders kiezen.

Er zijn twee redenen waarom een ​​ziel een adoptie-omgeving planned voor zijn volgende leven.

De eerste reden is dat de ziel weet dat het niet in staat zal zijn om naar zijn zielen ouders of zijn zielenfamilie, als een genetisch verwekt kind te komen, dus kiest de ziel adoptie als een manier om zijn zielen ouders te bereiken. De zielenouders zijn bijvoorbeeld niet in staat om een ​​kind in de fysieke wereld te verwekken, vandaar de noodzaak van adoptie.

De tweede reden is dat de ziel ervoor kiest om geplaatst te worden voor adoptie is om een ​​les te leren die nodig is voor haar eigen spirituele vooruitgang. Een ziel moet bijvoorbeeld lessen leren over onafhankelijkheid of hoe om te gaan met verlating.

Het kennen van de redenen waarom je bent herboren met je zielsgroep kan je helpen om je te informeren over de dynamiek van je relaties met sommige van je familie en geliefden.

Hoe zal je het weten als iemand in je zielengroep zit?

 

Niet alle significante personen in je leven maken deel uit van je zielengroep. Hier zijn bepaalde tekenen die je zullen helpen bepalen of iemand lid is van je zielenfamilie.

Je hebt het gevoel dat je ze veel langer kent dan je eigenlijk doet
Je weet vaak wat de ander denkt
Je voelt je veilig en op je gemak in elkaars aanwezigheid
Jullie hebben allebei het besef dat jullie samen iets belangrijks ervaren
Je voelt je fijn om hen heen, of je wordt een beter persoon met hen samen

Spirituele connecties van ouderschap zijn niet alleen van toepassing op bloedverwanten …
Waar gaat adoptie over? Is het toevallig?

Detachable Warmer Parka | Burberry

Ons eerste onderzoek suggereert dat er een reden is voor een ziel om in een bepaald gezin te incarneren, en er gebeurt veel achter de schermen.

Mensen die geboren zijn met voorgeboorte dossiers werpen een nieuw licht op adoptie.

Sandie : “Ik verloor drie baby’s die me bijna geestelijk kapot maakten. Na 9 jaar proberen, kon ik niet meer zwanger raken, dus hebben we twee kinderen uit pleeggezinnen geadopteerd.

“Een paar jaar eerder hadden we zelfs overwogen om te adopteren, ik sprak met een paranormaal begaafde vrouw die met gidsen praat. Zonder haar iets te vertellen, vroeg ze me of ik drie kinderen in de hemel had. Ik zei ja.’

“Toen zei ze tegen me: ‘Wees niet bedroefd, omdat je ze zult adopteren en de zielen van je biologische kinderen zullen terugkomen als je kleinkinderen. Je zult ze kennen als je in hun ogen kijkt. ‘

“Later dat jaar keek ik naar een nieuwsbericht over drie jonge kinderen die uit hun huis werden verwijderd omdat hun verzorger hen probeerde te vermoorden. Het maakte me zo boos!

“Ik belde mijn moeder en vroeg: ‘Waarom geeft God mensen kinderen,  zoals die ouders met hun kinderen, wanneer ik zoveel liefde te geven heb en ik kan geen baby krijgen ?!’

“Wist je dat, dat precies die kinderen waren, die ik 19 maanden later na hun komst naar mijn huis bracht om te koesteren en uiteindelijk te adopteren! Mijn man en ik adopteerden twee van de kinderen en iemand van onze kerk adopteerde hun oudere broer. (Dat vind ik AngelWings wel kwalijk, neem ze dan alledrie!)

“De kers op de taart is dat mijn jongste me de hele tijd vertelt dat hij ons als ouders heeft uitgekozen en ons vanuit de hemel heeft gadegeslagen totdat het tijd was voor hem om geboren te worden.

“Trouwens, hij werd geboren op de exacte dag dat ik mijn derde baby zou krijgen.”

Geboorte-ervaringen helpen ons te begrijpen hoe onze zielen onze tzt aardse ouders rangschikken, zelfs in het geval van adoptie.
De meeste mensen hebben een soort contract met hun ouders. Sommige zielen hebben ook een contract met een aantal adoptieouders.

Dus of een kind nu wordt geboren door de ouders die hem opvoeden of niet, dat kind heeft  voor de geboorte gekozen voor die adoptieouders.

Gerelateerde artikelen

Back to top button