web analytics
11:11 Dubbele getallen
Leven na dit Leven - BDERH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

De verbazingwekkende reïncarnatiezaak van Patrick Christenson

Patrick incarneert jaren na het overlijden van zijn ”broertje”, of is hij het broertje zelf!?

Kinderen herinneren zich meestal een ervaring uit een vorig leven wanneer ze tussen de twee en zeven jaar oud zijn, en naarmate ze ouder worden, beginnen de herinneringen te vervagen of verliezen de kinderen hun interesse, waardoor ze minder geïnteresseerd raken in het verleden en meer betrokken zijn bij het heden.

Ongeveer 70% van de reïncarnatieverhalen gaat over gewelddadige of onnatuurlijke sterfgevallen en de meeste levens die de kinderen beschreven, vonden plaats op ongeveer 500 km afstand van hun huidige locatie.

Lees ook:   Originele haar-, ogen- en huidskleur door bloedgroep.
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken