24 november 2020

 

Vorige levens en mensen die je in het nu weer herkent

Je voelt een overweldigende emotie wanneer je elkaar ontmoet

• Je voelt je thuis als je in hun ogen kijkt

•Je  kunt de andere persoon lezen als een boek

• Je hebt een soort herinneringen met hen

• Je hebt een sterke verbinding

• Tijd betekent niets

 

mooie teksten | I don't , and I won't Door rbosgraaf

1. Er is een onweerstaanbaar gevoel dat iemand ontbreekt in je leven. Je voelt sterk dat er een  ware liefde moet zijn die ergens voor jou bestemd is. Dan ontmoet je elkaar.

2. Je hebt iemand ontmoet en het is liefde op het eerste gezicht en geen twijfel mogelijk. Jullie hebben beiden het gevoel van een plotselinge aantrekkingskracht die niets te maken heeft met de stoffelijke wereld. Het is onverklaarbaar. Het is er ineens.

3. U en uw partner ervaren dezelfde of een soortgelijke droom.

4. Er zijn dingen die je van elkaar weet die je niet kunt verklaren. Ze houdt van madeliefjes, ze kan niet rozen houden, en je koopt instinctief madeliefjes voor haar. Hij is gek op Bach en om wat voor reden dan ook, het eerste geschenk dat je hem gegeven hebt was Advent Cantatas .

5. Wanneer u voor het eerst de liefde beleefde of intiem werd, was er geen verlegenheid. Je voelde het alsof dit ooit al eerder zo geweest was. Het gevoel en de geur van het lichaam van je geliefde was niet nieuw voor je.

6. Je houdt ervan om met elkaar te praten en naar elkaar te luisteren-je deelt veel waarden en ideeën. U vult vaak elkaars gedachten aanvullen.

7. Er is / was geen discussie van steeds een paar. Je had geen details uit te werken. Je hebt net wist dat je elkaar voltooid.

8. Mensen commentaar op hoe ongelooflijk goed je bent, en ze zei dat vanaf het moment dat je ontmoet.

9. U weet waar uw partner is, intuïtief. Als hij of zij in de problemen zit, weet je dat ook.

10. Vreemd, disharmonie vermengd met een gevoel van betrokkenheid is een sterke aanwijzing. Je vaak oneens, voelen op gespannen voet, of gemakkelijk wordt knorrig op elkaar. Toch is de liefde echt. U kunt  uitwerken van thema’s uit een lang ver verleden.

https://www.californiapsychics.com/blog/destiny-life-path/were-you-lovers-in-a-previous-life.html
Instant rapport. Je begint te praten en je kunt niet stoppen, maar mooiste van alles, de andere persoon krijgt, en je krijgt. Je valt in een gesprek dat je hebt pakte een heen-en-weer-uitwisseling u gebleven was, oh, misschien eeuwen geleden! (En als het een evenwichtige en nemen geven, met gemeenschappelijke doelstellingen en wederzijds respect, tellen jezelf gelukkig en nooit meer loslaten.)

Wendy, Je hebt visite!!! ....

Instant afkeer. Je hebt geprobeerd om deze persoon te waarderen om hun goede kwaliteiten, maar iets wat gewoon bugs u en u kunt het niet bewegen. En u misschien niet eens in staat zijn om te bepalen waarom. U kunt geen goede, solide reden in het huidige leven, anders dan een diep zeurende hebben “instinct.” (Dat is een andere naam voor het geheugen, in dit geval.)
Vlinders. Je maag zal niet regelen als je rond deze persoon. Dit kan zelfs een liefde-verhouding in het heden, maar een onderliggende spanning zal niet toestaan dat u om te ontspannen. Je bent altijd op de rand, misschien proberen te hard om te behagen, misschien onbewust, in afwachting van een aantal slechte gang van zaken. Je zou kunnen “happy” in de uiterlijkheden zijn, maar die vlinders blijven hangen.

Lang leven. Je hebt deze persoon (of familielid) je hele leven gekend. In het licht van deze lijst, neem een kijkje op hen.
Gedeelde smaken. Waar komen je lijnen van compatibiliteit kruis? Heb jij een passie voor ____ delen? Beiden houden van dezelfde vreemde taal, voedsel, of cultuur? Geniet van een soortgelijke sport, kunst, hobby, tijdverdrijf? Heb je dit samen gedaan?

Gemak van het partnerschap. Heeft u goed samenwerken, zoals soepel geoliede toestellen? Maken elkaars zinnen? Volbrengen meer samen dan apart? Dit is een zeer waardevol “polariteit”, ontwikkeld gedurende vele levens van de praktijk. Koester het, maakt niet uit hoe kort (werk partners) of lange (vriend of familie) kan duren.
Unquenchable woede gericht naar u toe. Niets lijkt ooit aangenaam voor jullie beiden; je kunt nooit hen gelukkig te maken; ze lijken om u te doen alsof je hen iets verschuldigd zijn. Je vecht veel meer dan deze dingen. U soort dingen uit-en het gebeurt weer. Het kan zijn dat bepaalde specifieke dingen fungeren als een trigger. Als je kunt achterhalen wat ze zijn, zou je in staat zijn om het verleden leven situatie, die zal helpen om verder te gaan, of op te lossen in de huidige te identificeren.

Lees ook:   Bezoek aan het Hiernamaals

Schuld. Je bent altijd kantelen van de balans in de richting van het geven van meer dan je ervoor terug krijgt. (En dat is zeker een goede zaak nu en dan, maar elke keer, met dezelfde persoon, betekent iets ongezien op het werk.) Je voelt je aan hen te danken, maar dit is waarschijnlijk niet in je bewustzijn. U bent altijd op zoek naar hen, het nemen van de extra stap meer doen, overcompenseren iets onzichtbaars in je huidige leven, maar nog in leven diep in uw geschiedenis. Ze kunnen een kind, vriend, ouder, broer of zus, echtgenoot, of een medewerker in het huidige leven. Je hebt jezelf naar elkaar toe getrokken terug om dit uit te werken. Wetende dat zou moeten helpen de balans langzaam (of snel) shift. Het is helemaal aan jou. Alleen kun je jezelf vergeven en totdat je dat doet, zullen hun gevoelens niet je diep schuldgevoel te veranderen. Dit, door de manier, is een veel voorkomende band tussen mensen: schuld en wrok. We zeggen vaak dat als je iemand op een slagveld hebt gedood, je hebt ze gewoon getrouwd. Niets gaat verloren of vergeten in het oneindige regeling van de energie-leven. Dit betekent niet dat je hebt om terug te komen en laat ze je vermoorden! Dat is een oude misvatting over reïncarnatie die niets zou verhelpen, alleen bestendigen de wip. Ieder van jullie zal uw manier om dit probleem op te lossen wanneer je klaar bent vinden.
Angst. Uw geheugen kan niet op het bewuste niveau, maar je weet dat er iets. Respecteren.

Past-gebeurtenissen in het leven, zo niet herkend en opgelost, vaak te herhalen. Omstandigheden kunnen enigszins variëren, maar de resultaten kan hetzelfde zijn. Leer alles wat je kunt. Als je darmen vertelt je te lopen, doe het, zelfs als je angst lijkt wild onredelijk in het huidige leven. Ja, angst kan worden opgelost met vorige levens kennis, maar angst is ook een veiligheidsmechanisme om diep in acht worden genomen met betrekking tot de andere individuen. Neem het serieus. Maar als echt onterecht in het huidige leven, dan heb je op zijn minst weten waar het vandaan kwam en kan stappen om deze situatie aan de hand van je studie van het verleden-leven therapie te verhelpen. Wees voorzichtig en vertrouw op je gevoelens.
Gender irrelevantie.

Told this to Travis just the other day. They were never your true friends. God revealed that to you in the past 6 months. Fake is not Christian. Hug you at a funeral and talk about you behind your back? God will handle them. Let it go.

Twee zielen die zijn geliefde elkaar al vele levens, in een verscheidenheid van rollen, kan opnieuw te ontmoeten tijdens hun alternatieve geslacht uitdrukkingen. Zij zullen kiezen welk type van meningsuiting delen ze in het heden, hetzij als vrienden, geliefden, familie, partners van welke aard ook. Sommige homoseksuele relaties zijn gebaseerd op de levens van de gedeelde ervaring, en aangezien we allemaal ervaren zowel mannen als vrouwen over ons vele levens, kan het geslacht onbelangrijk lijken. Dit zijn zeer individuele beslissingen, en onze redenen variëren afhankelijk van onze persoonlijke, soulic, evolutionaire doelstellingen. Mijn blog post, Are You sexistische ?, verkent dit concept verder.
Flashbacks. Je zou plotseling herinneren je verleden samenleeft. Vooral als je je bewust en alert op de mogelijkheid bent. Vertrouw op uw inzichten.

Ongepast seksuele aantrekkingskracht. We handel heel vaak rollen in latere leven om te leren en te groeien. Iemand die was ooit een minnaar zou nu een familielid of getrouwd met een ander of van ongepaste leeftijd. De variaties zijn eindeloos, de complicaties ernstig. Het feit dat de samenleving de invloed van vorige levens niet helpen zaken niet herkent. Het kennen van de gevoelens komen uit andere relaties in andere levens zeker helpt om te onderdrukken en “put uit fase” deze impulsen, voordat je elkaar gezet in een situatie zul je spijt van krijgen. Erkenning in het bewustzijn, “Ik wist dat deze persoon vóór en we waren intiem,” kan de energetische vertekening of gevoel onmiddellijk te veranderen. Zelfs als het te laat is, zal deze kennis u helpen sneller uitzoeken van de schade en weer op de track die u bedoeld voor uw huidige leven. Self-vergeving, zelfkennis, zelfbewustzijn, dat zijn toetsen die u zult willen hebben.

https://liannedowney.com/12-ways-to-identify-past-life-lovers-friends-or-enemies/

https://www.the-soulmate-site.com/soulmates-and-reincarnation.html

Mijn maatje aan mijn zijde - Plazilla.com

Gerelateerde berichten