web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

WEF betrapt op het betalen van brandstichters om ‘de wereld plat te branden’ als onderdeel van het zieke ontvolkingsplan

Extreem-linkse brandstichters zijn betrokken bij een mondiaal complot om “de wereld plat te branden”, aldus een insider van het WEF die waarschuwt dat de mensheid klaar is om te vallen voor de driekaartentruc van de globalistische elite.

De mondiale elite legde de basis voor de Covid-pandemie, trainde de massa’s om volgzaam te zijn, terwijl ze hen voorprogrammeerde met jarenlange propaganda over klimaatverandering in de media. Wat hen betreft zijn de bosbranden de laatste nagel aan onze doodskist.

Klimaatverandering is niet alleen een hoax, het is een tientallen jaren oud mondiaal ontvolkingsplan, en door het WEF geïnfiltreerde regeringen over de hele wereld gaan daarin mee.

Volgens het WEF zullen de bosbranden het grootste deel van de wereld jarenlang in chaos achterlaten en enorme angst en ongerustheid veroorzaken bij normale mensen. Het is uit deze chaos dat een feniks uit de as zal herrijzen, aldus een insider van het WEF. legde het mondiale eliteplan uit om de controle over de VS te grijpen, onze fundamentele vrijheden te verwijderen en de Great Reset in te luiden.

Vergis je niet: dit kwaadaardige complot is al tientallen jaren in de maak en nu zien we het zich voor onze ogen in al zijn griezelige details afspelen.

In 1972 publiceerde de Club van Rome de Grenzen aan de Groei, een verontrustende tekst die de ontvolkingsagenda schetste die het World Economic Forum van Klaus Schwab de komende decennia zou implementeren.

Lees ook eens:  Hugo zijn huisarts

Kijk hoe Dennis Meadows, co-auteur van Limits To Growth, zegt dat hij hoopt dat we allemaal een langzame, pijnloze dood sterven, zodat de elite kan genieten van hun tijd op een minder bevolkte aarde.

De elite kan niet stoppen met opscheppen over haar plannen voor de mensheid. Het maakt deel uit van het plan om de mensheid zo te conditioneren dat ze ongevoelig wordt voor het idee dat kinderen tot as worden verbrand terwijl ze wegen barricaderen, het water afsluiten en miljoenen mensen verbranden.

Maui was nog maar het begin. Deze terroristische tactieken worden nu over de hele wereld uitgerold. Verwacht dat meer steden letterlijk in brand zullen steken terwijl ze de nutteloze mensen barricaderen ‘voor hun eigen bestwil’.

Directed Energy Weapons (DEW) worden gebruikt om de mensheid aan te vallen, hun eigendommen te vernietigen en hen te dwingen de agenda van de globalistische elite te aanvaarden.

Over de hele wereld worden nepbosbranden georkestreerd door de globalistische elite om onze lucht, water en bodem te vergiftigen en eigendommen in de handen van de elite te herverdelen.

En over de hele wereld laat het WEF zijn vingerafdrukken achter op de plaats delict.

In Griekenland zijn extreemlinkse activisten verantwoordelijk bevonden voor het aansteken van de verwoestende bosbranden die door het land raasden.

Ondertussen onthullen video’s gefilmd door de lokale bevolking in Lāhainā veelbetekenende ‘pulsflitsen’, die een kenmerk zijn van gerichte energiewapens.

Lees ook eens:  Farmaceuten storten zich op vaccin zikavirus en het karma

En als je je afvraagt ​​hoe een duidelijke DEW-aanval er van een afstand uitziet: hier is een video uit Chili van mei van dit jaar waarin een bevestigde DEW-aanval te zien is – en volgens ooggetuigenverslagen uit Maui hebben we te maken met dezelfde technologie.

De reguliere media willen deze beweringen wanhopig afdoen als complottheorieën. Maar we weten nu zeker dat gerichte energiewapens geen complottheorieën zijn. Het zijn complotfeiten.

De verwoestingen die deze aanvallen op de mensheid aanrichten zijn ook geen complottheorieën. De reguliere media hebben de omvang van het bloedbad verdoezeld, maar er komt elke dag meer bewijsmateriaal naar voren.

De lokale bevolking werd gebarricadeerd, weigerde water om de branden te bestrijden, en ze werden samen met hun kinderen verbrand tijdens een nieuwe misdaad tegen de menselijkheid.

Miljarden dollars om te herbouwen – maar de stad zal worden herbouwd als een stad van 15 minuten, ook bekend als een openluchtgevangenis, ontworpen voor totale autoritaire controle en permanente afsluiting.

Biden en de slogan van de globalistische elite ‘Build back better’ betekent letterlijk eerst dingen vernietigen en dan weer opbouwen volgens de plannen van de Nieuwe Wereldorde.

In de nasleep van de branden in Maui smeken de Democraten en de reguliere media Joe Biden nu om een ​​‘klimaatnoodtoestand’ uit te roepen die zijn regering enorme ongrondwettelijke en ondemocratische bevoegdheden zou verlenen.

Lees ook eens:  Immunologie voor dummies deel 5

Ondertussen heeft de regering-Biden aangegeven dat zij de vinger al aan de trekker heeft, waarbij Biden zich liet ontvallen dat hij ‘praktisch’ al een klimaatnoodtoestand heeft uitgeroepen, en perssecretaris Karine Jean-Pierre toegeeft dat Biden ‘alles doet wat hij kan’ om “omgaan met deze existentiële dreiging.”

De globalistische elite kan niet stoppen met praten over hun complot om de wereld te ontvolken, en nu ondernemen ze hun stappen. Het platbranden van de wereld is een belangrijk onderdeel van de Great Reset-agenda.

De één procent van de één procent – ​​en hun trawanten in de media en de politiek – lijken het er allemaal over eens te zijn dat de Great Reset een geweldig idee is. En het feit dat geen enkel gewoon mens zijn enthousiasme deelt, stoort hen helemaal niet.

Maar de toekomst is niet van hen en de mensen worden langzaam maar zeker bewust van hun agenda.

Bron

Vreemd, want als dit zo is zijn er toch altijd wel mensen die infiltreren toch?
Maar ja dat moeten mensen zijn die niets te verliezen hebben…

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥