web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Stad hernoemt Anne Frank Kinderdagverblijf om meer ‘inclusief’ te zijn na klachten van migranten

Nog meer gekte zoals gerapporteerd door dailywire.com:

De Duitse stad Tangerhütte heeft plannen aangekondigd om de naam van een kinderdagverblijf te hernoemen nadat migrantenouders naar verluidt hun bezorgdheid hadden geuit dat de huidige naam de diversiteit van de gemeenschap niet nauwkeurig weergeeft.

Het kinderdagverblijf is momenteel vernoemd naar Anne Frank, een Joods meisje wiens dagboek werd gepubliceerd nadat ze op 15-jarige leeftijd stierf in een nazi-concentratiekamp – en volgens lokale rapporten hebben migrantenouders geklaagd dat het “uitdagend” is om uit te leggen aan hun kinderen wie Frank was en waarom haar verhaal er toe deed.

 

Volgens een rapport van The Jerusalem Post legde de directeur van het kinderdagverblijf uit dat “ouders met een migrantenachtergrond zich onzeker voelen over de naam en het een uitdaging vinden om het aan hun kinderen uit te leggen.”

Een belangenorganisatie voor een open samenleving, Miteinander eV, voerde aan dat er zeker voor de leeftijd geschikte manieren waren om het verhaal van Frank met jongere kinderen te bespreken – en maakte bezwaar tegen de verandering. Ze zeiden in een verklaring dat vooral omdat het antisemitisme op veel gebieden toeneemt. , “Het hernoemen van het kinderdagverblijf geeft een verkeerd signaal af.”

De burgemeester van de stad, Andreas Brohm, heeft gezegd dat de naamswijziging ondanks alle zorgen door zal gaan, en merkte op dat Anne Frank niet paste in het streven van de ouders om een ​​“nieuwe focus op diversiteit” te omarmen.

Lees ook eens:  “Wat staat er op het spel?! De beste update ever”.

“Uiteindelijk wilden de ouders en medewerkers een naam die ‘kindvriendelijker’ was en ‘beter paste bij hun concept.’ Hun behoeften zijn belangrijker dan de mondiale politieke situatie”, meldde de krant BILD.

“’Migrantenouders’ hebben Anne Frank succesvol laten annuleren in Duitsland? Lijkt een beetje op de neus”, reageerde Guy Benson op het nieuws in een bericht op X.

 

“Stel je voor dat je jezelf in 2013 voorhoudt dat de Duitsers over tien jaar de ‘Anne Frank Kindergarten’ zullen annuleren vanwege….. ‘Diversiteit’,” voegde Gray Connolly eraan toe .

“Dit is verschrikkelijk. Een Duits kinderdagverblijf vernoemd naar Anne Frank verandert zijn naam”, aldus Aviva Klompas. “Duitse media melden dat ouders willen dat het centrum een ​​boodschap verspreidt die meer gericht is op ‘internationale diversiteit’. Hoor dat? Ze bevorderen de diversiteit door Joden uit te roeien.”

Bron

Het vaccin maakt de mensheid dommer dan ooit blijkbaar….¿

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥